visarionas13 16 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα:)τα σκευάσματα που φτιάχνουμε ποσό καιρό αντέχουν στa δοχεία μας mg ca kh..ισχύει ότι θέλουν κούνημα κάποια χρονικά διαστήματα;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 16 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Θεωρητικά αντέχουν για..παντα. Πρακτικά οσο δεν βλέπεις ιζημα στο πάτο δεν χρειάζεσαι κούνημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Θεωρητικα ομως μαριε σχεδον παντα υπαρχει ιζημα στον πατο.τουλαχιστον σε καποια απο τα μειγματα(σιγουρα στη σοδα). Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 17 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Πάντως το kh όταν το ανακατεύω αφρίζει ακόμα παρόλο που ειναι αρκετό διάστημα μέσα..δέν ξέρω άμα ειναι καλό η όχι πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Δεν πειραζει ειναι κογικη τετοια αντιδραση.μετα ομως πρεπει να ηρεμησει καλα το μειγμα πριν ξαναβαλεις μπροστα τις δοσομετρικες.δεν θελεις ιζημα μεσα στο ενυδρειο. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 17 Ιανουαρίου 2015 Author #6 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Αυτό δεν το ήξερα αλλά ευτυχώς το αφήνω όπως και να εχει..ισχύει ότι όταν το φτιάχνεις θέλει χλιαρό νερό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 17 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Ναι μονο για τη σοδα για να βοηθησει στην διαλυση. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
visarionas13 17 Ιανουαρίου 2015 Author #8 Share 17 Ιανουαρίου 2015 😃😃😃👍 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος