Jump to content

Prime Ή Stress Coat?

Recommended Posts

Τα ψάρια ΔΕΝ χάνουν ουρές και πτερύγια στα "καλά καθούμενα". Τα 2 από τα 7 ψάρια που αγοράστηκαν είχαν σχισμένα πτερύγια. Όταν λέω σχισμένα εννοώ λίγο κουτσουρεμένη ουρά και εδρικό και όχι ''χαμένη''. Μην βγάζεις συμπεράσματα από μόνος σου. :)

Το Stress Coat... ΔΕΝ είναι για να το χρησιμοποιείς καθημερινά (αυτό κατάλαβα εγώ από τα γραπτά σου)... στις αλλαγές νερού είναι αρκετό, για να κάνει κάποια πράγματα. Στις αλλαγές θα το χρησιμοποιώ κάθε φορά για ένα δίμηνο χωρίς να βάλω κάτι άλλο (Εktozon, prime, melafix) που ίσως δεν μας δώσει σαφή αποτελέσματα για το αν δουλεύει ή όχι το σκεύασμα της API.

Το ΕΚΤΟΖΟΝ... πάλι που "κολλάει"; Έχεις υπ' όψιν σου... τι δουλειά κάνει; Κολλάει στην παραπάνω πρόταση. Το τι κάνει το γνωρίζω και το χρησιμοποιώ προληπτικά ανά 2-3 μήνες.

7 Paracheirodon Innesi έχει το ενυδρείο.

Φιλικά

Βασίλης

;)

Έγινε επεξεργασία - bbetta

Εγώ εντοπίζω τα παρακάτω...

1. ΔΕΝ αγοράζουμε ψάρια... που έχουν προβλήματα. Κανόνας που ΔΕΝ τήρησες... και τώρα ψάχνεις για λύση.

2. ΑΝ ήταν τραύμα πάνω στο σώμα... θα θεωρούσα ότι θα βοηθήσει το Stress Coat... σε κουτσουρεμένα πτερύγια θεωρώ ότι ΔΕΝ θα παίξει ρόλο... κανονικά θα αποκατασταθούν μόνα τους... ΑΝ οι συνθήκες νερού είναι καλές... σε μικρό χρονικό διάστημα.

3. Μόνο 7 άτομα... ο αριθμός για αυτό το είδος είναι πολύ μικρός... θα έλεγα ότι είναι επιτακτική ανάγκη γι' αυτά... να τα διπλασιάσεις (τουλάχιστον).- ;)

Εγώ εντοπίζω τα παρακάτω...

1. ΔΕΝ αγοράζουμε ψάρια... που έχουν προβλήματα. Κανόνας που ΔΕΝ τήρησες... και τώρα ψάχνεις για λύση. Aν γνώριζες την κατάσταση που επικρατεί στα καταστήματα της Θεσσαλονίκης θα καταλάβαινες ότι δεν έχουμε όλη την δυνατότητα να βλέπουμε τι αγοράζουμε.

2. ΑΝ ήταν τραύμα πάνω στο σώμα... θα θεωρούσα ότι θα βοηθήσει το Stress Coat... σε κουτσουρεμένα πτερύγια θεωρώ ότι ΔΕΝ θα παίξει ρόλο... κανονικά θα αποκατασταθούν μόνα τους... ΑΝ οι συνθήκες νερού είναι καλές... σε μικρό χρονικό διάστημα. Η παρακάτω πρόταση από το σαιτ της εταιρείας λέει πως βοηθάει πάντως ''Helps heal torn fins and skin wounds.''

3. Μόνο 7 άτομα... ο αριθμός για αυτό το είδος είναι πολύ μικρός... θα έλεγα ότι είναι επιτακτική ανάγκη γι' αυτά... να τα διπλασιάσεις (τουλάχιστον).- ;)Θα γίνει και αυτό.

1. Δεκτόν... "κάτι έχει πάρει το αυτί μου" δυστυχώς. ;)

2. Είμαι λίγο επιφυλακτικός... πολλά υπόσχονται για τα προ'ι'όντα τους οι εταιρίες... ΔΕΝ είναι πάντα έτσι.

3. Ωραίος.-

Έγινε επεξεργασία - diskus fan

Αν και εχω prime, το εχω για το λόγο που ανέφερε και ο Diskus Fan. Στις αλλαγές μου και γενικά σα βελτιωτικό, χρησιμοποιώ αυτό της φωτογραφίας το οποιο παρήγγειλα απο τη Γερμανία. Εχει πολλά συστατικά μέσα όπως και αλόη αλλα δε μπορω να σας τα γράψω τωρα γιατι ειναι στα Γερμανικά και τρέλα γύρευε. Χρειάζονται 20ml άμα 100 λίτρα και το μπιτόνι είναι 5 λίτρων και αν θυμάμαι καλά κόστισε 17€. Το εχω ενα χρόνο και ειναι ακόμα στη μέση.

Είσαι ευχαριστημένος απο το προϊόν δηλαδή αξίζει να το χρησιμοποιούμε αντι για το Esklarin της Tropical ή το Biotopol της JBL.

Επίσης βρήκα αυτην την προσφορά στο Ebay...

Είσαι ευχαριστημένος απο το προϊόν δηλαδή αξίζει να το χρησιμοποιούμε αντι για το Esklarin της Tropical ή το Biotopol της JBL.

Επίσης βρήκα αυτην την προσφορά στο Ebay...

Αυτα που αναφέρεις δε τα έχω χρησιμοποιήσει αλλα προσωπικά απο το συγκεκριμένο προϊόν είμαι πολυ ευχαριστημένος και όπως φαίνεται και τα ψαράκια μου. Ειναι πάρα πολυ φθηνό και σε πολυ μεγάλη ποσότητα. Αναλογικά έχει περίπου την τιμή του prime για τα ίδια λίτρα (αν σκεφτείς οτι τα 4L prime εχουν 94 ευρώ αλλα βάζεις 8 φορες λιγότερη δόση. Με υπολογισμούς που έκανα για τα 5 λίτρα ειναι σχεδόν ίδια τιμή) αλλα μονο και μόνο που το παίρνω μια φορά και ξενοιάζω για δυο χρόνια περίπου, αξίζει. Έχει βιταμίνη Β και εκχύλισμα Αλόης που ειναι ευεργετικά για τα ψάρια και ειδικά η αλόη που βοηθά σε πολλα (βλέννα, γδαρσίματα κτλ). Αυτα που αναφέρεις δε ξέρω βέβαια τα εχουν κι εκείνα. Το έχω ενα χρόνο και ειναι ακριβώς στη μέση και να φανταστείς οτι σε κάθε αλλαγή ρίχνω παραπάνω δόση και έχω δώσει μπουκαλάκι και σε άλλους φίλους.

Αυτα που αναφέρεις δε τα έχω χρησιμοποιήσει αλλα προσωπικά απο το συγκεκριμένο προϊόν είμαι πολυ ευχαριστημένος και όπως φαίνεται και τα ψαράκια μου. Ειναι πάρα πολυ φθηνό και σε πολυ μεγάλη ποσότητα. Αναλογικά έχει περίπου την τιμή του prime για τα ίδια λίτρα (αν σκεφτείς οτι τα 4L prime εχουν 94 ευρώ αλλα βάζεις 8 φορες λιγότερη δόση. Με υπολογισμούς που έκανα για τα 5 λίτρα ειναι σχεδόν ίδια τιμή) αλλα μονο και μόνο που το παίρνω μια φορά και ξενοιάζω για δυο χρόνια περίπου, αξίζει. Έχει βιταμίνη Β και εκχύλισμα Αλόης που ειναι ευεργετικά για τα ψάρια και ειδικά η αλόη που βοηθά σε πολλα (βλέννα, γδαρσίματα κτλ). Αυτα που αναφέρεις δε ξέρω βέβαια τα εχουν κι εκείνα. Το έχω ενα χρόνο και ειναι ακριβώς στη μέση και να φανταστείς οτι σε κάθε αλλαγή ρίχνω παραπάνω δόση και έχω δώσει μπουκαλάκι και σε άλλους φίλους.

Αυτό που βρήκα στο ebay είναι παρόμοιο και δίνει σε προσφορά και 5 λίτρα λίπασμα τώρα τι ποιότητα είναι δεν ξέρω αλλα επειδή φαίνεται πολύ οικονομικό το σκέφτομαι...

Αυτό που βρήκα στο ebay είναι παρόμοιο και δίνει σε προσφορά και 5 λίτρα λίπασμα τώρα τι ποιότητα είναι δεν ξέρω αλλα επειδή φαίνεται πολύ οικονομικό το σκέφτομαι...

Εγω θα το έπαιρνα ;)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...