Jump to content

Prime Ή Stress Coat?

Recommended Posts

Να ρωτησω κατι σαν ασχετος το prime ειναι αντιχλωριο ??? Εγω εχω ενα τς kent να παρω κατι αλλο??

Το Prime είναι απο τα οικονομικότερα, αλλά αφου έχεις άλλης εταιρίας μη το πετας, μόλις τελειώσει παρε Prime ;)

Χρονια χρησιμοποιουσα το prime , τωρα το καταργησα και αυτο μιας και δεν βλέπω καμια διαφορα με χρηση ή χωρις...

Δεν εχουμε πολυ χλωριο στην βρυση, εκτος απο αυτο , κανω αναλογιες οσμωσης με βρυση 1 -7με10.

Σαν ¨αντιχλωριο¨χρησιμοποιω ενα αντιστοιχο της EASY LIFE , το oποιο παρακρατα και τα βαρεα μεταλα κα.

Δεν ειχα ποτε τραυματισμους ψαριων και ασθενειες, για να χρησιμοποιησω φαρμακα( αν και εχω μια βασικη σειρα αλλα εχουν ληξει) ή το stress coat.

+1

Μετάφραση δε κανω γιατι δε μου κόφτ' απο Γερμανικά. Τη φωτογραφία την τράβηξα με το κινητό και την τράβηξα κατά λάθος στραβά και αυτή τη στιγμή το μπιτόνι ειναι στο πατάρι κι εγω στο κρεβάτι με το κινητό. Καινουρια φωτογραφία αύριο. Πάντως έχει πολλά καλά συστατικά μέσα και σημαντικά για τα ψάρια. Αυτό και αλλα διάφορα ζουμιά τα παρασκευάζει ενας τύπος που ασχολείται με τέτοια πράγματα γενικότερα, τα συστατικά τα είχα δει όταν κάποια στιγμή είχα κάνει τη μετάφραση.

Edit: Αυτό είναι με λίγο διαφορετική συσκευασία. Αρπαξε οτι βρεις και κανε μετάφραση στο google

http://m.ebay.de/itm/130790463631?nav=SEARCH

βάλε πιο καθαρή φώτο να δουμε τι λέει στα γερμανικά.Και ισια φώτο :D

Kostenlos Griechenland σημαίνει δωρεάν στην Ελλάδα.

:)

Για την ακρίβει λέει

Verpackung und Versand EUR 13,90

Jeder zusätzliche Artikel Kostenlos

Nach Griechenland

Versandservice DHL Paket International

Lieferung Bis Fr, 30. Jan. bei heutigem Zahlungseingang

Για την ακρίβει λέει

Verpackung und Versand EUR 13,90 Συσκευασία και αποστολή 13,90

Jeder zusätzliche Artikel Kostenlos κάθε επιπλέον προιόν δωρεάν

Nach Griechenland Προς Ελλάδα

Versandservice DHL Paket International αποστολή με DHL

Παράδοση έως 30.1 με πληρωμή σήμερα

Για την ακρίβει λέει

Verpackung und Versand EUR 13,90 Συσκευασία και αποστολή 13,90

Jeder zusätzliche Artikel Kostenlos κάθε επιπλέον προιόν δωρεάν

Nach Griechenland Προς Ελλάδα

Versandservice DHL Paket International αποστολή με DHL

Παράδοση έως 30.1 με πληρωμή σήμερα

Ευχαριστώ Δημήτρη

Ich kein Deutsch verstehen :) (Google)

Να μια κοντινή φωτό με την ετικέτα. DIMITRIOS αν σου ειναι εύκολο, κανε μια μετάφραση (έστω περιληπτικά) αν ειναι κάτι που πρέπει να ξέρουμε και τα συστατικά που περιέχει.

Πιο καθαρή φωτό με το κινητό δε μπόρεσα να βγάλω.

Μου αρέσει που ακούγονται πολλές διαφορετικές γνώμες... Οι δύο λόγοι που με ώθησαν στο να θέλω να κάνω την αγορά είναι ότι τελείωσε το πραιμ και δεν εχει το κατάστημα που παίρνω συνήθως, αλλά και το οτι εχω πια νέον στο ενυδρειο και θέλω να τα προστατεύσω απο τους γνωστούς κινδύνους. Δυο απο αυτά έχουν σκισμένα πτερύγια και δεν βλέπω να γινεται γρήγορη επούλωση. Ήσουν καποιο slime coat να βοηθούσε.. Δουλεύει όμως της Api ή καποιο αλλο; Έχετε δει αποτελέσματα;

Να μια κοντινή φωτό με την ετικέτα. DIMITRIOS αν σου ειναι εύκολο, κανε μια μετάφραση (έστω περιληπτικά) αν ειναι κάτι που πρέπει να ξέρουμε και τα συστατικά που περιέχει.

Πιο καθαρή φωτό με το κινητό δε μπόρεσα να βγάλω.

attachicon.gifimage.jpg

+ μετατρέπει το νερό του δικτύου σε κατάλληλο για ψαρια

+ εξουδετερώνει επίκινδυνα πρόσθετα για τα ψάρια στο νερό του δικτύου

+προστατευει την βλενογόννο των ψαριών σας

Το πόσιμο νερό του δικτύου μας δυστυχώς δεν είναι κατάλληλο νερό για τα ψάρια,είναι μεν φτιαγμένο για ανθρώπινη χρήση και επιπλεόν εμπεριέχει διάφορα στοιχεία,τα οποία πχ αποτρέπουν την διάβρωση και τις εναποθέσεις στο δίκτυο, ωστόσο όμως μπορεί να έχουν τοξική επίδραση στα ψάρια μας.Για να μετατραπεί το νερό γρήγορα και διαρκώς σε κατάλληλο μη δηλητηριώδες ενυδρειακό νερό απαιτείται μια επέμβαση!Το προιόν μας" HeimZ Wasseraufberiter" σας βοηθά ευκολα στην εξουδετέρωση όλως των βλαβερών ουσιών στο νερό δικτύου σας,ώστε να δημιουργηθεί υγιές ενυδρειακό νερό.Eπιπλέον περιέχει ευεργετικά συστατικά,όπως αλόη και βιταμίνη Β,προστατεύοντας έτσι την σημαντική βλενογόννο των ψαριώς σας.

Χρήση :

Ανακινείστε καλά πριν την χρήση.Προσθέστε σε νέα ενυδρεία ή σε (μερικές) αλλαγές νερού 10ml για κάθε 50 λίτρα νερού.Σας προτείνουμε τη χρήση του προιόντος και μετά απο θεραπείες και σε στρες των ψαριών.
  • Like 1

Όσον αφορά τη δοσολογία του Prime: Εγώ είχα πάρει ενα μικρό prime που στο καπάκι είχε το άνοιγμα για να ρίχνεις με σταγόνες (2 σταγόνες κάθε 4 λίτρα). Όταν τελείωσε, πήρα ενα μεγαλύτερο Prime αλλά δεν είχε στο καπάκι το πλαστικό ώστε να πέφτει σταγόνα-σταγόνα. Έτσι, πήρα το καπάκι απο το μικρό και το έβαλα στο μεγάλο και πάλι τώρα, σταγόνα-σταγόνα το πάω.

Ξέχασα να αναφέρω ότι

Η μετάφραση δεν είναι περιλιπτική.

Τα συστατικά που φαίνονται στο κείμενο ειναι αυτά που ανέφερα.Αν μιλάς για την ακριβή σύνθεση του προιόντος,θα τα αναγράφει αλλού.

Εχω χρησιμοποιησει το eskalarin της tropical και ημουν πολυ ευχαριστημενος. Οι καρδιναλιοι ποτε δεν εδειξαν καποιο δερματικο θεμα. Το σκευασμα αυτο περιεχει αλοη και το χρησιμοποιησα ως αντιχλωριο (δλδ δεν ειχα αλλο σκευασμα για αντιχλωριο), παρολο που διαβασα καπου οτι ειναι βελτιωτικο νερου και οχι αντιχλωριο. Το χρησιμοποιησα σιγουρα ενα χρονο.

Τωρα χρησιμοποιω prime. Παλι ευχαριστημενος ειμαι. Το θεμα ειναι ομως το εξης: ειναι πολυυυυ οικονομικο και δρα αμεσα αλλα δεν εχει αλοη....

Μαλλον λοιπον (μια που τον τελευταιο καιρο χρειαστηκε να χρησιμοποιησω αλοη για καποιο τραυματισμο στο σκαλαρι μου [api stress coat] ) απο εδω και μπροστα θα χρησιμοποιω σκευασμα με αλοη μεσα μονιμα.

• Like 1

Παρασκευά... εγώ έγραψα ότι είναι βελτιωτικό (#11).. όπως έγραψα και για το Stress Coat αλλά και για το Prime (#12)... που είναι αντιχλώρια.-

Παρασκευά... εγώ έγραψα ότι είναι βελτιωτικό (#11).. όπως έγραψα και για το Stress Coat αλλά και για το Prime (#12)... που είναι αντιχλώρια.-

Οκ!

Καλησπέρα,

Σήμερα αγόρασα και χρησιμοποίησα το Stress Cost, βάζοντας την ενδιάμεση από την προτεινόμενη δόση για ανακατασκευή πτερυγίων και απλή αποχλωρίωση, για ολόκληρο τον όγκο του ενυδρείου. Θα το χρησιμοποιήσω για ενα μήνα συνεχόμενα να δούμε αν θα έχω αποτελέσματα με τις ουριτσες των 2 νέον. Χρησιμοποιώ και μια φορα ανα 1-2 μήνες εκτοζον, το οποίο και θα παραλείψω.

Κατά την γνώμη μου το PRIME είναι πολύ καλό και για τα λίτρα που δίνει στη δοσολογία αξίζει και φτάνει για πολλές αλλαγές

Κατά την γνώμη μου το PRIME είναι πολύ καλό και για τα λίτρα που δίνει στη δοσολογία αξίζει και φτάνει για πολλές αλλαγές

Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλό, πολύ φθηνό και δεν τελειώνει. Την δουλειά του στην αποχλορίωση και την δεύμευση ανεπιθύμητων και αμμωνίας την κάνει. Ψάχνω όμως το κάτι παραπάνω και κυρίως θέλω να επουλώσω τα πτερύγια από τα ψάρια μου. Είπα να το κάνω σταδιακά με το Stress Coat και όχι βίαια και απότομα με κάποιο φάρμακο ή κανά Melafix/Pimafix που επιβαρύνει όσο να'ναι το νερό.

Ίδωμεν....

Θα συμφωνήσω ότι είναι πολύ καλό, πολύ φθηνό και δεν τελειώνει. Την δουλειά του στην αποχλορίωση και την δεύμευση ανεπιθύμητων και αμμωνίας την κάνει. Ψάχνω όμως το κάτι παραπάνω και κυρίως θέλω να επουλώσω τα πτερύγια από τα ψάρια μου. Είπα να το κάνω σταδιακά με το Stress Coat και όχι βίαια και απότομα με κάποιο φάρμακο ή κανά Melafix/Pimafix που επιβαρύνει όσο να'ναι το νερό.

Ίδωμεν....

φιλαρακο πραγματι είναι καλο αλλα ενα θα σε πω...μην χρησιμοοιήσεις ποτε φαρμακα για το ich σε πολη δόση γιατι εγώ μια φορά εκανα μια κουταμάρα και έχασα 2 ramirezi ...άλλη φωρα δεν την πατάω

Ίδωμεν....

και όσο αναφορά για θεραπεία απο μηκιτιάσεις και τέτοια πιστεύω πως αυτό το esha 2000 ότι κάνει δουλειά

Υπερδοσολογίες δεν βάζουμε ποτέ στα φάρμακα γενικά όχι μόνο στα ψάρια μας.

Το esha 2000 καλό είναι αλλά θέλει παραπάνω από τις αναφερόμενες μέρες για να δράσει πολλές φορές.

Τα ψάρια είναι πεντακάθαρα από αρρώστιες. Απλά θέλω να τα βοηθήσω στην αναδημιουργία των κομμένων πτερυγίων.

Υπερδοσολογίες δεν βάζουμε ποτέ στα φάρμακα γενικά όχι μόνο στα ψάρια μας.

Το esha 2000 καλό είναι αλλά θέλει παραπάνω από τις αναφερόμενες μέρες για να δράσει πολλές φορές.

Τα ψάρια είναι πεντακάθαρα από αρρώστιες. Απλά θέλω να τα βοηθήσω στην αναδημιουργία των κομμένων πτερυγίων.

αναδημιουργία εγώ πάντως παλιότερα που είχα σκαλάρια που το ένα το πήρα και το έβαλα σε καραντίνα έκανα με το melafix και το πτερύγιό του κανονικά άρχισε κανονικά να αναπτύσεται αλλα μην περιμένεις σε μόνο μία μερα να γίνει κατι τετοιο...εγώ είδα βελτίωση στην πρώτη βδομάδα

Θα δούμε πως θα πάει με το Coat λοιπόν και αν δεν δουλέψει το ξανασυζητάμε. Ακούω πολλά καλά σχόλια για την αλόη πάντως.

Δυστυχώς τα 2 αυτά ψαράκια μας ήρθαν λίγο κουτσουρεμένα, τρώνε καλά όμως και θα τα σιάξω.

Καλησπέρα,

Σήμερα αγόρασα και χρησιμοποίησα το Stress Cost, βάζοντας την ενδιάμεση από την προτεινόμενη δόση για ανακατασκευή πτερυγίων και απλή αποχλωρίωση, για ολόκληρο τον όγκο του ενυδρείου. Θα το χρησιμοποιήσω για ενα μήνα συνεχόμενα να δούμε αν θα έχω αποτελέσματα με τις ουριτσες των 2 νέον. Χρησιμοποιώ και μια φορα ανα 1-2 μήνες εκτοζον, το οποίο και θα παραλείψω.

Κάτι μου λέει ότι... είσαι μπερδεμένος.

Τα ψάρια ΔΕΝ χάνουν ουρές και πτερύγια στα "καλά καθούμενα". Πρέπει να βρεις... την αιτία. Είναι γραμμένη κάπου η ψαροσύνθεση του ενυδρείου σου;

Το Stress Coat... ΔΕΝ είναι για να το χρησιμοποιείς καθημερινά (αυτό κατάλαβα εγώ από τα γραπτά σου)... στις αλλαγές νερού είναι αρκετό, για να κάνει κάποια πράγματα.

Το ΕΚΤΟΖΟΝ... πάλι που "κολλάει"; Έχεις υπ' όψιν σου... τι δουλειά κάνει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...