george78 15 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 15 Ιανουαρίου 2015 καλησπερα,εχω τα παρακατω υγρα τεστ για το ενυδρειο μου κ θα ηθελα να μου λεγατε την γνωμη σας κατα ποσο συχνα θα πρεπει να κανω το καθενα απο αυτα.(ΝΗ4(jbl),pΗ(sera),ΝΟ2(sera)) . τι γνωμη εχετε για αυτα τα τεστ?ποια αλλα θα πρεπει να παρω ?κ ποια εταιρεια νομιζετε οτι εχει τα καλυτερα τεστ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 15 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Η καλυτερη εταιρια ειναι η api. Σου λειπει και το τεστ για ΝΟ3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 15 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 15 Ιανουαρίου 2015 οι ποιο πολλυ χομπιστες γραφουνε για api. εγω παντος με την sera που εχω καλα φαινανται. της api υπαρχει μια κασετινα που τα εχει ολλα και συμφερει οικονομικα.τωρα εαν θελεις παρε για τα νιτρικα σου νο3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 15 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Της API θεωρούνται από τα καλύτερα , χωρίς να υποτιμάμε όμως και άλλα , όπως JBL κλπ. Τα API όμως είναι πιο οικονομικά μακροπρόθεσμα, γιατί μπορεί να έχουν αρχικά πιο ακριβή τιμή, έχουν όμως πολύ πιο μεγάλη ποσότητα τεστ (σε κάποια πάνω από διπλάσια από τα υπόλοιπα) και έτσι συμφέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Αυτό για την ποσότητα δεν το ήξερα, thanx! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος