mouseman 13 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτομαι να αγορασω μια δοσομετρικη και καθως εκανα ερευνα αγορας ειδα την συγκεκριμενη http://www.fish-street.com/jebao_auto_dosing_pump_dp-4 και μου κινησε την περιεργεια καθως ειναι πολυ οικονομικη.Μαλιστα την βρηκα σε εγχωριο καταστημα στην ιδια τιμη αλλα συνηθως λενε οτι πληρωνεις περνεις. Λοιπον ποια ειναι η γνωμη σας αξιζει τον κοπο? την εχει καποιος χωρις να του εχει δημιουργησει τυχον προβληματα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kartoutsos13 13 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Και εγώ αυτή πήρα φίλε την εχω μικρό διάστημα βέβαια αλλά όλα έχουν μέχρι τώρα καλός.την έβαλα να μου ρίξει 5ml και μου έριξε κοντά στα 5. Για τα λεφτά τις πιστεύω ότι δουλεύει καλά.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 13 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Την εχω 2 μηνες την τσεκαρω συνεχεια εαν τα ml που ορισα τα ριχνει σωστα... και παει μια χαρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 13 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Πολλα παιδια την εχουν παρει, μαζι και εγω(αν και την περιμενω απο μερα σε μερα), χωρις να εχουν πει οτι εχει καποιο προβλημα, με ενα απλο τσεκαρισμα καθε μηνα στην δοση δεν νομιζω να εχεις θεμα... Επισης σε πολλα ξενα reviews λενε πολυ καλα λογια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 13 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Οποτε δεν ειχε καποιος προβλημα ωστε να μην ριχνει σωστες ποσοτητες. Αγγελε οσο για τα ξενα reviews κατι εχω διαβασει αλλα ηθελα την γνωμη και σε εγχωριο επιπεδο. Παντως αν θα την αγορασω θα προτιμησω την ελληνικη αγορα για να την παρω και ποιο γρηγορα αλλα και σε τυχον βλαβη που δεν το ευχομαι να εχω να κανω μαζι τους, την εχω βρει στα 89€ Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 13 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 13 Ιανουαρίου 2015 μια χαρα ειναι για τα λεφτα που εχει και πολυ ευκολη στο σεταρισμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Χτυπα την τοτε, πες και που μηπως ενδιαφερωνται κι αλλοι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ενυδριακιας 14 Ιανουαρίου 2015 #8 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Πες μας και το μαγαζι να μαθενουμε και εμεις!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 14 Ιανουαρίου 2015 Author #9 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Ειναι καταστημα που υπαρχει στο φορουμ αλα δεν ξερω αν μπορω να το αναφερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 14 Ιανουαρίου 2015 #10 Share 14 Ιανουαρίου 2015 (edited) Αν υπαρχει στο φορουμ μπορεις να το πεις. Αν δεν υπαρχει υπαρχει το θεμα και καλο ειναι να μην το πεις. Για την περιστατικη τωρα, καλα λογια ακούγονται, δεν εχει βγαλει ακομα ζημιές, δεν χανει τις ρυθμισεις σε διακοπη ρευματος κτλ. Θα δείξει εν καιρο πως θα παει αφου ειναι νεο προϊόν σχετικα (6 μηνες εχει βγει περιπου), αλλα για τα χρηματα της ειναι best buy. Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2015 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 14 Ιανουαρίου 2015 Author #11 Share 14 Ιανουαρίου 2015 H δοσομετρικη που βρηκα σε ελληνικο καταστημα ειναι αυτη http://www.aquario.gr/texnologikos-eksoplismos/organa-elegxou-metrisis//jebao-dosing-pump-dp-4.html. ΜΗΝ σας ξεγελαει η φωτο, μιλησα με το καταστημα και μου ειπαv οτι ειναι τετρακαναλη και με λιγα λογια ρωτησα αν ειναι αυτη που δινει το fish-street και μου απαντησε πως ειναι ιδια.(προφανως απο εκει αγοραζουν σε τιμες χονδρικης) τωρα μενει να παω και απο εκει να το επιβεβαιωσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 14 Ιανουαρίου 2015 #12 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Δεν μας ξεγελαει η φωτο, αλλη μαρκα η μια αλλη της εν λογο φωτος... Αντε με το καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος