Jump to content

Ποια Η Γνωμη Σας Για Την Συγκεκριμενη Δοσομετρικη?

mouseman

Recommended Posts

Σκεφτομαι να αγορασω μια δοσομετρικη και καθως εκανα ερευνα αγορας ειδα την συγκεκριμενη http://www.fish-street.com/jebao_auto_dosing_pump_dp-4 και μου κινησε την περιεργεια καθως ειναι πολυ οικονομικη.Μαλιστα την βρηκα σε εγχωριο καταστημα στην ιδια τιμη αλλα συνηθως λενε οτι πληρωνεις περνεις.

Λοιπον ποια ειναι η γνωμη σας αξιζει τον κοπο? την εχει καποιος χωρις να του εχει δημιουργησει τυχον προβληματα?

Και εγώ αυτή πήρα φίλε την εχω μικρό διάστημα βέβαια αλλά όλα έχουν μέχρι τώρα καλός.την έβαλα να μου ρίξει 5ml και μου έριξε κοντά στα 5. Για τα λεφτά τις πιστεύω ότι δουλεύει καλά..

Πολλα παιδια την εχουν παρει, μαζι και εγω(αν και την περιμενω απο μερα σε μερα), χωρις να εχουν πει οτι εχει καποιο προβλημα, με ενα απλο τσεκαρισμα καθε μηνα στην δοση δεν νομιζω να εχεις θεμα...

Επισης σε πολλα ξενα reviews λενε πολυ καλα λογια...

Οποτε δεν ειχε καποιος προβλημα ωστε να μην ριχνει σωστες ποσοτητες.

Αγγελε οσο για τα ξενα reviews κατι εχω διαβασει αλλα ηθελα την γνωμη και σε εγχωριο επιπεδο.

Παντως αν θα την αγορασω θα προτιμησω την ελληνικη αγορα για να την παρω και ποιο γρηγορα αλλα και σε τυχον βλαβη που δεν το ευχομαι να εχω να κανω μαζι τους, την εχω βρει στα 89€

μια χαρα ειναι για τα λεφτα που εχει και πολυ ευκολη στο σεταρισμα!!!

Ειναι καταστημα που υπαρχει στο φορουμ αλα δεν ξερω αν μπορω να το αναφερω.

Αν υπαρχει στο φορουμ μπορεις να το πεις. Αν δεν υπαρχει υπαρχει το θεμα και καλο ειναι να μην το πεις.

Για την περιστατικη τωρα, καλα λογια ακούγονται, δεν εχει βγαλει ακομα ζημιές, δεν χανει τις ρυθμισεις σε διακοπη ρευματος κτλ. Θα δείξει εν καιρο πως θα παει αφου ειναι νεο προϊόν σχετικα (6 μηνες εχει βγει περιπου), αλλα για τα χρηματα της ειναι best buy.

Έγινε επεξεργασία - Discos

H δοσομετρικη που βρηκα σε ελληνικο καταστημα ειναι αυτη http://www.aquario.gr/texnologikos-eksoplismos/organa-elegxou-metrisis//jebao-dosing-pump-dp-4.html. ΜΗΝ σας ξεγελαει η φωτο, μιλησα με το καταστημα και μου ειπαv οτι ειναι τετρακαναλη και με λιγα λογια ρωτησα αν ειναι αυτη που δινει το fish-street και μου απαντησε πως ειναι ιδια.(προφανως απο εκει αγοραζουν σε τιμες χονδρικης) τωρα μενει να παω και απο εκει να το επιβεβαιωσω. :bigemo_harabe_net-60:

Δεν μας ξεγελαει η φωτο, αλλη μαρκα η μια αλλη της εν λογο φωτος...

Αντε με το καλο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...