Giannis Batis 23 Μαρτίου 2015 Author #176 Share 23 Μαρτίου 2015 σε ότι καταλήξεις Γιαννάκο βάλτα όλα μαζί. εκτος τον μανδαρίνο.. ας τον για πολύ- πολύ μετα σε φαντάζομαι με τα μανητάρια και τα χόρτα στα χέρια να δείνεις εξηγήσεις στους μπάτσους και λιώνωωω !!! χααχαχχχαχα Ολα μαζι? Δεν θα "πέσουν πολυ βαριά" στο ενυδρείο ολα μαζι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 23 Μαρτίου 2015 #177 Share 23 Μαρτίου 2015 Θα μπουμε σε μπελαδες βρε Για τα ενυδρειακα θα συμφωνησω με τα παιδια 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 23 Μαρτίου 2015 #178 Share 23 Μαρτίου 2015 χααχαχχχαχα Ολα μαζι? Δεν θα "πέσουν πολυ βαριά" στο ενυδρείο ολα μαζι? όλα μλούμ μαζί Γιαννάκο.. για λόγους που έχουν να κάνουν με την κυριαρχία και πιθανές αρρώστιες που τυχόν μπουν με μια νέα εισαγωγή. αυτά στη θεωρία γιατι σιγά μη δε βάλεις άλλο ψάρι μετά Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 24 Μαρτίου 2015 #179 Share 24 Μαρτίου 2015 Γιαννο πάρε τον χρόνο σου να ετοιμάσεις την ψαροσυνθεση σου! Ετοίμασε το ενυδρείο με βακτήρια και τροφή ώστε να μπορεί να δεχτεί το βιοφορτιο! Όλα τα ψαράκια να είναι όσο το δυνατό πιο μικρά ώστε να νιώσουν το λιγότερο στρες στο νέο χώρο τους ! Αν καταφέρεις να τα συγκέντρωσεις όλα θα είναι πολύ καλό όπως σου είπαν τα παιδιά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 26 Μαρτίου 2015 #180 Share 26 Μαρτίου 2015 Γιαννη τελικα μετα την τυχαια συναντηση μας στο Cosmozoo, κατεληξες καπου? Πηρες κανενα ψαρακι? Η συμβουλή των παιδιων για να βαλεις τα ψαρια ταυτοχρονα ειναι πολυ σωστη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 27 Μαρτίου 2015 Author #181 Share 27 Μαρτίου 2015 Πήρα πήρα θα βγάλω φώτο και θα κάνω παρουσίαση λίαν συντόμως! Γιωργάρα τίποτα δεν είναι τυχαίο τελικά φίλε...Μετά απο σκέψεις άλλαξα τελικά ψαρο-σύνθεση και δεν αντιστάθηκα στα super χρώματα των wrasse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Digital Reason 27 Μαρτίου 2015 #182 Share 27 Μαρτίου 2015 Χαχαχα μπραβο ρε Γιαννη! Περιμενουμε φωτογραφιες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 29 Μαρτίου 2015 Author #183 Share 29 Μαρτίου 2015 Οπως υποσχεθηκα, και αφου τελικα με καρφωσε αυτο το τρελοπαιδο o @Digital Reason , ειχαμε κατεβει πριν κατι μερες στον Πειραια(CosmosZoo) με σκοπο να γεμισουμε το ενυδρειο μας με τους πρωτους κατοικους. Μετα απο σκεψη και αρκετη συζητηση κατεληξαμε στην εξης ψαροσυνθεση.2 ocellaris 1 Multicolor Lubbock's Wrasse1 Sleeper Blue Dot Gobby και φυσικά συνεργείο καθαρισμού(όχι ακόμα ολοκληρωμένο) 4 Nassarius 2 Trochus 1 Cleaner Μετα απο φωτογραφικες ανησυχιες κυριως της Ελενης σας τις παρουσιαζουμε... Το ζευγαρακι τα clown(το ενα πιο μικρο για να κλειδωσουν σαν ζευγαρι) Η Cleaner ενα πραγματικα θαυμασιο ασπονδυλο Ο Gobby(που ηδη εχει κανει φοβερη δουλεια στον αραγωνιτη)ενα ψαρακι που λατρεψα απο τηνπρωτη στιγμη που ακουμπησε τον μαυρο αραγωντη! Το Wrassaki μας ακομα ντροπαλο..(η φωτογραφια τον αδικει στο επακρο) Το πρωτο fragακι με κατοικο ενα μυδακι απο τον φιλο Θαναση (το οποιο ειναι δυο σε ενα)! Και τελος ενα γενικο πλανο του κυβου 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 29 Μαρτίου 2015 #184 Share 29 Μαρτίου 2015 Απο συνεργείο καθαρισμού εισαι οκ μην το φορτώσεις με πολλα και μετα τα χάσεις απο ασυτια και ψαχνεσε απο που ήρθαν τα νιτρικά. Οσο για τα υπόλοιπα πολυ όμορφα να τα χαιρεσαι πρόσεχε τα σταρ πολυπς που εχεις στα ζωανθους μην τα βαλεις στο βραχο και γεμίσεις και δεν θα τα ξεφορτώνεσαι με τιποτα ωραίο ζωντανά αλλα επιθετικά! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimtsok 29 Μαρτίου 2015 #185 Share 29 Μαρτίου 2015 Ωραίος Γιάννη, ωραία ζωντανά, εύχομαι να τα χαρείς!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 29 Μαρτίου 2015 #186 Share 29 Μαρτίου 2015 Πανεμορφο και ωραιες φωτο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 29 Μαρτίου 2015 #187 Share 29 Μαρτίου 2015 Να σας ζήσουν τα ζωντανά. Πανέμορφο το ενυδρείο σας μπράβο!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 29 Μαρτίου 2015 #188 Share 29 Μαρτίου 2015 Φίλε πολλά μπράβο για όλα που σου έχω πει στο παρελθόν ! Και καλώς τα δέχτηκες τα ζωντανά ! Να είναι τυχερά και απροβλημάτιστα !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Μαρτίου 2015 #189 Share 29 Μαρτίου 2015 Με το καλο και τωρα υπομονη και ελαφρυ χερι,ειναι αρχη ακομη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Μαρτίου 2015 #190 Share 29 Μαρτίου 2015 Τώρα που ξεκίνησες ποιος σε πιάνει...καλή συνέχεια...πολύ ωραίο το ενυδρείο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fmnstr 29 Μαρτίου 2015 #191 Share 29 Μαρτίου 2015 Καλή αρχή φιλε μου.Πολυ ωραιο το στησιμο, πιστευω θα το ευχαριστηθεις. Μπορείς να μου πεις η γωνια που κρεμασες το φωτιστικο απο τα λεροι τι μηκος απο τον τοιχο εχει? Θελω να δω αν θα με βολεψει να κρεμασω το δικο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Μαρτίου 2015 #192 Share 29 Μαρτίου 2015 Καλοροζικα!! Το wrasse πανεμορφο και το goby τρομερος εργατης Τβρα σιγα σιγα χωρις να βιαζεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 30 Μαρτίου 2015 #193 Share 30 Μαρτίου 2015 καλώς τα δέχτηκες Γιαννάκο! όμορφα όλα φίλε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 30 Μαρτίου 2015 Author #194 Share 30 Μαρτίου 2015 (edited) Απο συνεργείο καθαρισμού εισαι οκ μην το φορτώσεις με πολλα και μετα τα χάσεις απο ασυτια και ψαχνεσε απο που ήρθαν τα νιτρικά. Οσο για τα υπόλοιπα πολυ όμορφα να τα χαιρεσαι πρόσεχε τα σταρ πολυπς που εχεις στα ζωανθους μην τα βαλεις στο βραχο και γεμίσεις και δεν θα τα ξεφορτώνεσαι με τιποτα ωραίο ζωντανά αλλα επιθετικά! Λυκ λες να μην βάλω αλλα μέσα? Ελεγα για μια πεπερμιν και 2-3 τροχους ακόμα Ωραίος Γιάννη, ωραία ζωντανά, εύχομαι να τα χαρείς!!!!!! Ευχαριστώ jimαρα νασε καλα αδελφέ....εεεε μαθαίνω απο τους καλύτερους! Πανεμορφο και ωραιες φωτο Thanks bill, όσο για τις φωτο ειναι της Ελενης...το'χει το καλλιτεχνικο...που ναχε και καλη φωτο Να σας ζήσουν τα ζωντανά. Πανέμορφο το ενυδρείο σας μπράβο!!! Ευχαριστουμε πολυ! Φίλε πολλά μπράβο για όλα που σου έχω πει στο παρελθόν ! Και καλώς τα δέχτηκες τα ζωντανά ! Να είναι τυχερά και απροβλημάτιστα !!! Διονυσάκο μακάρι να μην έχουν προβλήματα αν και σκεφτομαι να το φορτώσω λίγο ακόμα (εχω κατα νου 2 ψαράκια )αλλα θα δείξει...thanks πάντος! Με το καλο και τωρα υπομονη και ελαφρυ χερι,ειναι αρχη ακομη. Τώρα που ξεκίνησες ποιος σε πιάνει...καλή συνέχεια...πολύ ωραίο το ενυδρείο... χχαχαχα έτσι έτσι πάμε καλά πιστεύω Καλή αρχή φιλε μου.Πολυ ωραιο το στησιμο, πιστευω θα το ευχαριστηθεις. Μπορείς να μου πεις η γωνια που κρεμασες το φωτιστικο απο τα λεροι τι μηκος απο τον τοιχο εχει? Θελω να δω αν θα με βολεψει να κρεμασω το δικο μου. Ευχαριστω πολυ φιλε μου! Οι γωνιες εχουν μηκος 30εκ. Καλοροζικα!! Το wrasse πανεμορφο και το goby τρομερος εργατης Τβρα σιγα σιγα χωρις να βιαζεσαι Είναι τα άτιμα φοβερά, τα λατρεύω! καλώς τα δέχτηκες Γιαννάκο! όμορφα όλα φίλε Ευχαριστω πολυ φιλε Πανο!Όπως είπα και στον Μητσο με όποιον δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις Έγινε επεξεργασία 30 Μαρτίου 2015 - γιαννης85 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 30 Μαρτίου 2015 Author #195 Share 30 Μαρτίου 2015 Με το καλο και τωρα υπομονη και ελαφρυ χερι,ειναι αρχη ακομη. Νικο αυτη τη στιγμη ταιζω ενα φλεικ την ημερα και μια φορα την εβδομαδα πολυ λιγο mysis(ουτε καν 1/3 του κυβου) Πως το βλεπεις σαν αρχη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Μαρτίου 2015 #196 Share 30 Μαρτίου 2015 Νικο αυτη τη στιγμη ταιζω ενα φλεικ την ημερα και μια φορα την εβδομαδα πολυ λιγο mysis(ουτε καν 1/3 του κυβου) Πως το βλεπεις σαν αρχη? Μονο το flakes ειβαι υπερ αρκετο και οχι 1 φυλλαρακι ειπαμε συντηρουμε τα ψαρια δεν τα κανουμε θρεφταρια ειδικα οταν το συστημα ειναι στην αρχη του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 30 Μαρτίου 2015 Author #197 Share 30 Μαρτίου 2015 Αυτή η ποσότητα είναι πολύ για 1 μέρα? Τόση δίνω... μάλλον κάνω λάθος ε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Μαρτίου 2015 #198 Share 30 Μαρτίου 2015 Θεωρεις οτι τρωνε ολα και οτι δεν χανετε (σαπιζει) το περισσεμα (αν υπαρχει)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 30 Μαρτίου 2015 Author #199 Share 30 Μαρτίου 2015 Δεν μπορώ να ξέρω αν περισσεύει... τουλάχιστον δεν έχω παρατηρήσει.Ρωτάω για να μάθω άλλωστε. Οπότε δίνω λιγότερο. Ευχαριστώ Νik! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Μαρτίου 2015 #200 Share 30 Μαρτίου 2015 Τιποτα δεν θα κανεις θα ταιζεις οσο μπορει να καταναλωθει τα 2,3 λεπτα απο τα ψαρια. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος