Jump to content

Ενυδρειο 1120 Λιτρα

sokrates978

Recommended Posts

Πολύ όμορφο φίλε μου..!

Πλέξι γκλας ετσι?

Εξήγησε μας λίγο τα διαμερίσματα, την πορεία του νερού.

Μερακλιδικη δουλεια φιλος!Προδιαγραφεται κατι πολυ καλο...!

Καλησπέρα σε όλους και σας ευχάριστο για τα κάλα λόγια . Σκέφτομαι στον πρώτο χορό να βάλω σφουγγάρι 50*50*10 10ppi ολόκληρο , δεύτερο υλικό θα είναι υαλοβάμβακας στης ίδιες διαστάσεις , τρίτο υλικό θα είναι 72 λίτρα ελαφρόπετρα , 4 υλικό θα είναι άλλα τόσα λίτρα μακαρόνι και στο τέλος άλλος ένας χορός για την αντλία Heim 5000+ . Και μετά θα με δείξει η γυναίκα μου μαζί με το ενυδρείο :cold:

Θα σε δειξει ή θα σε διωξει?Χαχα!

Θα σε δειξει ή θα σε διωξει?Χαχα!

Θα τον δείξει....και θα λέει "Να, αυτός εκει έξω που κοιμάται στο παγκάκι αγκαλια με ενα ενυδρειο, ηταν ο άντρας μου"

Ααααχαχαχαχαχα!

Έγινε επεξεργασία - Safarpn
  • Like 3

Αλλαγή σχεδιών αγοραστικέ πριν 3 ώρες ενυδρείο 2000μ*650υ*600φ , 300 ευρώ

με όλα 200 watt juwel +300 watt eheim jager με 6 λάμπες philips , 2 φίλτρα dolphin c1600 αυτά . Είναι σε μαύρο χάλι από την βρόμα αλλά θα το κάνω κούκλα

post-58100-0-64844800-1421704604_thumb.jpg

post-58100-0-24058000-1421704620_thumb.jpg

• Like 1

Για 300 ευρω μια χαρα το πηρες.Αυτα μεσα τι ειναι,βρωμικα νερα?Σε αυτη την κατασταση ηταν οταν το πηρες?

Παμε καλα βλεπω κ με πολυ ορεξη!Αναμενουμε με αγωνια...

Καλησπέρα παιδιά έχω ένα θέμα πρέπει να γίνει στον πάτο μια τρύπα για το sump και δεν έχω ξανά κάνει τρύπα σε γιαλοί. Να το τολμήσω η θα το πάρω στα χέρια

Αν και είναι αρκετά εύκολο, το ενυδρείο είναι παλιό και εγω δεν θα το ρίσκαρα..

Μπορείς να το πας σε τζαμά να σου κάνει ή αλλιώς κάνεις μια υπερχείληση που είναι και πολύ φθηνή αν είναι DIY.

Πιστεύω οτι είναι καλύτερα η τρύπα να γίνεται στην πλάτη ή πλάγια παρά στον πάτο εκτός αν σκέφτεσαι να κάνεις και πύργο υπερχείλησης.

Κανε μια υπερχειλιση η τρυπα δεν εχει επιστροφη!δυο μετρα ενυδρειο μην το ρισκαρεις!

Τρια χαρεμια τροφεους να σωσεις κανα σπανιο ειδος φιλε!

Καλησπέρα σε όλους τελικά θα κανό υπερχείλιση με σωλήνα pvc έχω ένα θέμα , πια διάμετρο σωλήνας να βάλω , σκέφτομαι για φ32 για να έχω 1" αποχέτευση , και αν πρέπει να βάλω διπλή η μονή αποχέτευση

post-58100-0-86856700-1422127482_thumb.jpg

post-58100-0-74457400-1422127491_thumb.jpg

Καησπέρα , κοίτα αυτά ψάρια , http://www.aquazone.gr/forums/topic/57547-cyathopharynx-furcifer/

Καλησπέρα σε όλους τελικά θα κανό υπερχείλιση με σωλήνα pvc έχω ένα θέμα , πια διάμετρο σωλήνας να βάλω , σκέφτομαι για φ32 για να έχω 1" αποχέτευση , και αν πρέπει να βάλω διπλή η μονή αποχέτευση

Πολύ καλή υπερχείληση. Από την στιγμή που θα φτιαχτεί σωστά δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Τι εννοείς αποχέτευση?

Με φ32 πιστεύω θα είσαι άνετος. Καλύτερα να έχει να έχει μεγαλύτερες δυνατότητες από τα λίτρα που θα κατεβάζει.

Πόσα λίτρα επιστροφή θα έχει η αντλία?

Καλησπέρα σκέφτομαι να βάλω μια eheim 3000+ για να το γυρνάει 4 φορές τουλάχιστον το ενυδρείο , θα προλαβαίνει την υπερχείλιση άνετα

post-58100-0-90287300-1422193221_thumb.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...