Bettalover26 12 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Γεια σας παιδια! Ειμαι νεα στο φορουμ και τελειως ασχετη με ενυδρεια αν και παλιοτερα ειχα ψαρια. Τις τελευταιες μερες βρισκομαι μπροστα σε ενα διλλημα και γνωριζοντας το site αυτο σκεφτηκα πως εσεις σαν ειδικοι θα εχετε καποια συμβουλη να δωσετε. Γνωριζοντας λοιπον ποσο αγαπω τα ζωα καποιοι φιλοι μου εφεραν για δωρο ενα ενυδρειακι τιποτα το μεγαλο...ενα 15λιτρο απο τα jumbo. Γενικα ξερω πως αυτα θεωρουνται μικρα ενυδρεια οποτε σκεφτηκα αν ηταν να παρω κατι θα ηταν ενας μονομαχος και γιατι εχω ακουσει πως ειναι για αρχαριους και γιατι το θεωρω πολυ ομορφο ψαρι! Το θεμα μου ειναι το εξης! Εγω ειμαι φοιτητρια οποτε στις γιορτες και κυριως τα καλοκαιρια θα επιστρεφω στην πολη μου. Αν στησω εδω το ενυδρειο τις περιοδους εκεινες τι θα το κανω;;; Και ας πουμε οτι μεταφερω το ψαρι μονο του (αυτο το θεωρω σχετικα ευκολο)...εκει που θα το εχω για τους δυο-τρεις μηνες του καλοκαιριου;;(αυτοι με απασχολουν περισσοτερο!). Σας παρακαλω ρε παιδια δωστε καμια συμβουλη γιατι δεν θελω να το παρω το ψαρακι και να πεθανει στον 1 χρονο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Αν ειναι να λειπεις τοσο καιρο,ειναι δυσκολα τα πραγματα και ειδικα με τοσο μικρο ενυδρειο. Το ενυδρειο χρειαζεται αλλαγες νερου και σε τοσο λιγα λιτρα,θα πρεπει να γινονται καθε εβδομαδα.Οταν θα λειπεις ποιος θα το κανει αυτο? Το ψαρι δεν μπορεις να το μετακινεις απο εδω και απο εκει.Το στρεςς γι αυτο θα ειναι μεγαλο και θα εχεις προβληματα με ασθενειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 12 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 12 Ιανουαρίου 2015 + φωνω με τον Κωστα, αν και για αρχαριο το 15 αρι ειναι δυσκολο για συντηρηση... αν το αποφασισεις θα πρεπει καποια-καποιος φιλος να πηγαινει να ταιζει το ψαρι , να κανει σωστες αλλαγες νερου και αναπληρωση της εξατμισης... η εξατμιση ειναι ενα ζορι σε τοσα λιγα λιτρα, αν προσθετεις νερο απο την βρυση οι σκληροτητες θα φτασουν στον θεο , ειδικα για ενα ψαρι οξινου νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bettalover26 12 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Ευχαριστω παιδια! Μαλλον θα αποθηκευσω το ενυδρειο και θα το χρησιμοποιησω οταν εγκατασταθω καπου μονιμα...αφου δεν γινεται αλλιως.. δεν μου φταιει και το ζωακι να το αγορασω και να μην ξερω τι να το κανω μετα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 12 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Εκτος εαν βρεις καποια λυση.. μπραβο που σκεφτεσαι ετσι παντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος