jim the pleco 11 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 11 Ιανουαρίου 2015 παιδιά την πάτησαααα!!!σε λίγες μέρες έρχονται τα γκάπυ και οι γαρίδες μου μαζί με μπόλι!την ίδια μέρα που θα βάλω το μπόλι θα έχω τις γαρίδες και τα γκάπυ!!!!! τι κάνω αφού δεν έχω δουλέψει καν το ενυδρείο???θα τα καταφέρουν??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Γιατι βιαζεσαι? Γιατι δεν εχεις στρωσει το ενυδρειο σου πρωτα? Διαβαζεις τα υπομνηματα για τους αρχαριους εδω μεσα? Οι γαριδες,δυσκολα θα την βγαλουν γιατι θελουν ωριμο βυθο,δηλαδη ενυδρειο που να τρεχει τουλαχιστον 2 μηνες. Τα ψαρια,θα φανε ολη την αμμωνια και τα νιτρωδη απο το στρωσιμο. Μπολι δεν παιρνεις ειπαμε..εσυ βακτηρια αγοραζεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 12 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Νομίζω ότι θα μου δώσει μπόλι!θα τα καταφέρω με red cherry??τώρα πια δεν ακυρόνεται!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 12 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Μπολι δεν παιρνεις ειπαμε,αυτα που παιρνεις εσυ ειναι βακτηρια,μας τα ειχες δειξει εξαλλου.. Και μπολι να επαιρνες,μεχρι να σου ερθει εκει που εισαι,θα ειχε πεθανει στο δρομο.. Για τις γαριδες..δσκολο το βλεπω,,αλλα και τα ψαρια δεν ξερω ποσα θα αντεξουν. Δυστοιχος βιαζεσαι πολυ και θα σου βγει σε κακο,το χομπι αυτο θελει υπομονη. Καλο ειναι να κατσεις να διαβασεις τα υπομνηματα για τους αρχαριους.Αν τα ειχες διαβασει θα ειχες αποφυγει πολλα λαθη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 12 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 12 Ιανουαρίου 2015 ενοώ μπορεί να μου δόσει γνωστός απο την πόλη!!θα τα καταφέρω?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paris soroni 12 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Αν μπορείς βρες κάποιο φίλο κοντά σου να τα φιλοξενήσει μέχρι να ετοιμαστείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 12 Ιανουαρίου 2015 Author #7 Share 12 Ιανουαρίου 2015 δε νομίζω....σε αυτήν την πόλη υπάρχουν μόνο 2-3....θα αντέξουν????να το βάλω να δουλεύει χωρίς φίλτρο?έχω κυκλοφορητή!ώστε να παιρνει και θερμοκρασία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος