Jump to content

Το Απαραίτητο Φάρμακο?

Recommended Posts

Καλημέρα σας! Θα ήθελα να κάνω μια υποθετική ερώτηση.

Αν σας έλεγαν ότι μπορείτε να έχετε μόνο ένα φάρμακο για το ενυδρείο σας, ποιο θα θεωρούσατε απαραίτητο; Δηλαδή ότι αυτό το ένα είναι, σύμφωνα με τις πιθανότητες, το πιο χρήσιμο και δεν μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα που λύνει με άλλους τρόπους.

Θεωρώ την ερώτηση ψιλομπέρδεμα, μιας και έχουμε πολλές ασθένειες που παρουσιάζονται συχνα και όχι μονο κάποιες που μπορει να αντιμετωπίσει ενα μονο φάρμακο. Εγω λοιπόν στο ντουλάπι μου για παν ενδεχόμενο έχω στάνταρ Melafix, Epsom salt και esha2000. Τωρα αν ρωτάς ποιο φάρμακο αντιμετωπίζει ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις περισσότερες ασθένειες, άλλο αυτο.

Μερικές θεραπείες όμως γίνονται και με άλλους τρόπους. Κάποιες συνηθισμένες θέλουν φάρμακο.

Π.χ. στο σπίτι μας έχουμε ένα depon όλοι! Για τα ψάρια ποιο είναι το αντίστοιχο;

το depon για τα ψαρια ειναι οι σωστες συνθηκες στο ενυδρειο φιλε.

δεν υπαρχει μαγικο μαντσουνι-γιατροσοφι,και δεν μπορεις καν συγκρινεις ανθρωπους και ζωα στις αναγκες τους.

Εντάξει,αχρείαστα να είναι τα φάρμακα αλλά καμιά φορά χρειάζονται. Σε μας που ζούμε σε νησιά δεν είναι εύκολο όταν χρειαστούμε κάτι να πάμε να το πάρουμε έτσι απλά. Μέχρι να έρθει στα χέρια μας... μπάι μπάι ψαράκι...

Ούτε βέβαια μπορούμε να πάρουμε καλού κακού όλα τα φάρμακα

Εντάξει,αχρείαστα να είναι τα φάρμακα αλλά καμιά φορά χρειάζονται. Σε μας που ζούμε σε νησιά δεν είναι εύκολο όταν χρειαστούμε κάτι να πάμε να το πάρουμε έτσι απλά. Μέχρι να έρθει στα χέρια μας... μπάι μπάι ψαράκι...

Ούτε βέβαια μπορούμε να πάρουμε καλού κακού όλα τα φάρμακα

Σε καταλαβαίνω! Δεν είμαι σε νησί αλλά είμαι στην Αλεξανδρούπολη και είναι δύσκολο να βρω το φάρμακο που θέλω όταν το θέλω!

Τελευταία έχω μόνιμα στο ντουλάπι melafix που παρήγγειλα από το ίντερνετ.

Βιταμίνες, σκόρδο, είναι αυτά που θα χρησιμοποιήσεις σχεδόν σε κάθε θεραπεία.

Απο κει και πέρα, χρειάζεσαι ένα φάρμακο για την κάθε μεγάλη ομάδα ασθενειών, ένα γενικής χρήσης αντιβακτηριακό, ένα γενικής χρήσης αντιπαραστικό, και ένα για σκώληκες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...