panos1982 16 Ιανουαρίου 2015 Author #26 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Τι πρέπει να βάλω για καθαριστες; Γάτους αλμπινο, γαρίδες,σαλιγκάρια γλύφτες,όλα μαζί,τίποτα; Έχω μέσα 5 καρδινάλιος και 5 πλατυ. Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Ιανουαρίου 2015 #27 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Ο καλύτερος τροπος για να καθαρίσεις τα τζαμιά είναι τα χέρια σου. υπάρχουν ειδικές ξύστρες , μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια παλιά κάρτα και πολλά αλλά. Στο φυτεμένο δεν είναι απαραίτητη η αεραντλία η ανατάραξη που θα κανει το φίλτρο είναι αρκετή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 16 Ιανουαρίου 2015 Author #28 Share 16 Ιανουαρίου 2015 ok για τον βυθο λεω να ριξω κανενα γατο ή καμια γαριδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 16 Ιανουαρίου 2015 #29 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Θα μπορούσες να βάλεις μερικές αμανο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 16 Ιανουαρίου 2015 Author #30 Share 16 Ιανουαρίου 2015 σε ευχαριστω ελεγα να βαλω red chery ετσι για το χρωμα οι αμανο ειναι διαφανες γκρι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 16 Ιανουαρίου 2015 #31 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Τα ψαρια που εχεις τωρα δεν ταιριαζουν μεταξυ τους,θελουν διαφορετικες συνθικες νερου.Τα πλατυ θελουν σκληρο νερο (βρυσης) ενω οι καρδιναλιοι μαλακο. Οι ρεντ τσερυ ειναι πολυ πιθανον να γινουν γευμα απο τα ψαρια,τουλαχιστον ο γοννος τους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 16 Ιανουαρίου 2015 Author #32 Share 16 Ιανουαρίου 2015 που θα βρουμε μακρια ψαλιδια και τσιμπιδακι;;; διαβασα καπου οτι καποιος χρησημοποιει τσιμπιδακι και ψαλιδι απο λαπαροσκοπικα χειρουργεια... ακουγεται πολυ καλο αλλα δεν τα βρησκεις ευκολα. εχουμε κανενα που να ασοληται με χειρουργεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 16 Ιανουαρίου 2015 #33 Share 16 Ιανουαρίου 2015 που θα βρουμε μακρια ψαλιδια και τσιμπιδακι;;; διαβασα καπου οτι καποιος χρησημοποιει τσιμπιδακι και ψαλιδι απο λαπαροσκοπικα χειρουργεια... ακουγεται πολυ καλο αλλα δεν τα βρησκεις ευκολα. εχουμε κανενα που να ασοληται με χειρουργεια Πιο ευκολο δεν ειναι να τα παρεις απο κανα πετ σοπ? Ή κανα ψαλιδι ανοξειδωτο απο σουπερ μαρκετ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 16 Ιανουαρίου 2015 #34 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Φιλεβεπειδη μου ειχε κινησει την περιεργεια και εμενα καποτε, ρωτησα ενα φιλο μου γιατρο και μου ειπε οτι μονο Αθηνα σε εξειδικευμενα καταστηματα τετοια χειρουργικα εργαλεια. Και απο τιμη....ασε καλυτερα.... Αν δεν βρισκεις κατι που θες εδω, ιντερνετικα ψαξε και θα το βρεις, ο Κορεατης καραδοκει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 17 Ιανουαρίου 2015 #35 Share 17 Ιανουαρίου 2015 Παρε απο πετσοπ η απο ebay. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 17 Ιανουαρίου 2015 Author #36 Share 17 Ιανουαρίου 2015 και μια φωτο http://prntscr.com/5trr22 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 17 Ιανουαρίου 2015 Author #37 Share 17 Ιανουαρίου 2015 (edited) ασχετο δεν ξερω που πρεπει να μεταφερθει στις φωτο βλεπουμε το προιστορικο ψαρι με την ονομασια τριτωνας που ζει στις δρακολιμνες και εννοειται πως ειναι ειδος προς εξαφανιση και βρησκεται στο ενυδρειο της Καστοριας ,απο τα μεγαλυτερα των βαλκανιων.ειχα την τυχη να το επισκευτω Έγινε επεξεργασία 17 Ιανουαρίου 2015 - panos1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleftherios Sairidis 18 Ιανουαρίου 2015 #38 Share 18 Ιανουαρίου 2015 που θα βρουμε μακρια ψαλιδια και τσιμπιδακι;;; διαβασα καπου οτι καποιος χρησημοποιει τσιμπιδακι και ψαλιδι απο λαπαροσκοπικα χειρουργεια... ακουγεται πολυ καλο αλλα δεν τα βρησκεις ευκολα. εχουμε κανενα που να ασοληται με χειρουργεια φιλαρακι μου ρίξε μια ματια στο ebay ή στο bangood εκεί είναι γεμάτο νομίζω απο τέτοια σε διαφορες διαστάσεις αναλογα το ενυδρείο και πλαστικά και μεταλλικά...ότι θελεις δλδ και τιμές πολύ καλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 26 Ιανουαρίου 2015 Author #39 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Έχω 2 απορίες ακόμα 1.Πόσα ψάρια μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου, ισχύει ότι αντιστοιχεί 1λιτρο για κάθε 0.67 εκατοστά (ανάλογα την περίπτωση); 2.κλάδεψα το egeria densa και έχουν μαύρισμα ελαφρά οι κορυφές,είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 26 Ιανουαρίου 2015 #40 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Έχω 2 απορίες ακόμα 1.Πόσα ψάρια μπορώ να βάλω στο ενυδρείο μου, ισχύει ότι αντιστοιχεί 1λιτρο για κάθε 0.67 εκατοστά (ανάλογα την περίπτωση); 2.κλάδεψα το egeria densa και έχουν μαύρισμα ελαφρά οι κορυφές,είναι φυσιολογικό; Ευχαριστώ 1.Όχι δεν ισχύει. Το πόσα θα βάλεις εξαρτάται από το είδος των ψαριών και το μέγεθος του ενυδρείου. 2. Υπάρχει περίπτωση να λείπουν κάποια θρεπτικά συστατικά ή να έχεις περίσσεια φωσφόρου. Δεν μπορώ να σου πω με σιγουριά δυστυχώς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 26 Ιανουαρίου 2015 Author #41 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Το ενυδρείο είναι 125 λίτρα να σου πω καθαρό 100 λίτρα(στολίδι, άμμος, φίλτρο).θέλω να βάλω καρδινάλιους και αρλεκινους. Πως θα δω αν λείπει κάτι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #42 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Αυτά τι έπαθαν; Ασπίδα οι κορυφές και έχουν γύρει.θα κλάδεψω σίγουρα.αλλά γιατί έγινε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #43 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Και φώτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Φεβρουαρίου 2015 #44 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Για δωσε μετρησεις και τι φωτισμο εχεις (βατ, κελβιν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #45 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 2 T5 28w = 56.kelvin νομίζω 4000 και 6500.μια ψυχρή και μια ζέστη. Από λιπάσματα ταμπλέτες jewel 7 ball και excel. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 2 Φεβρουαρίου 2015 #46 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Ξεκινα και κανενα γενικο λιπασμα. Καθε ποτε κανεις αλλαγες νερου? Μετρησεις? Με το εξελ στα λιτρα σου δεν κανεις κατι να ξερεις..ειναι μεθοδος για μικροτερα ενυδρεια. Επισης ο φωτισμος σου δεν λιγο χαμηλος,τι υψος εχει το ενυδρειο σου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #47 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 μετρησεις θα παρω αυριο γιατι δεν εχω τεστ (παρεπιπτοντως ποια τεστ προτεινεται υψος ενυδρειου 42cm.ο φωτισμος νομιζω ειναι μετριος κοντα στο 0.5 l/watt.καλος ειναι; πες και κανενα γενικο λυπασμα;;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
panos1982 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #48 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 (edited) μια διευκρινηση το υψος το μετραμε απο το φωτιστικο μεχρι τον πατο του ενυδρειου(γυαλι)ή μεχρι το υποστρωμα; την ιδια απορια εχω και για τα λιτρα ,μετραμε το καθαρο(χωρις υποστρωμα,φιλτρο διακοσμηση κτλ.) ή της αρχικες διαστασεις;;; Έγινε επεξεργασία 2 Φεβρουαρίου 2015 - panos1982 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 3 Φεβρουαρίου 2015 #49 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Το υψος το μετρας απο τα φωτα εως το βυθο,αυτο για να δεις αν ο φωτισμος σου ειναι αρκετος. Τα καθαρα λιτρα δεν μπορεις να τα βγαλεις γιατι παιζουν πολλα ρολο,μετρας τις αρχικες διαστασεις και αφαιρεσεις στο περιπου το βυθο,τη διακοσμηση,το παχος των τζαμιων και τον εξοπλησμο.Οπως καταλαβαινεις αυτο δεν υπαρχει περιπτωση να το βγαλεις ακριβως! ΥΓ Αλλο υποστρωμα,αλλο βυθος,για να ξερουμε γιατι πραγμα μιλαμε. Έγινε επεξεργασία 3 Φεβρουαρίου 2015 - rastafarian Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος