Jump to content

Χρυσόψαρα Με Συννεφάκια

GiGi21

Recommended Posts

Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!!!

έχω ένα fancy χρυσοψαράκι, το οποίο χάρη στη βοήθεια και τις συμβουλές αρκετών από εσάς είναι πλέον υγιέστατο και τρισευτυχισμένο! Και επι της ευκαιρίας, ευχαριστώ ξανά...

Ήθελα, λοιπόν, τώρα να του προσθέσω και παρέα...

Επειδή τα λίτρα μου δεν είναι και πολλά σκέφτηκα να έβαζα για αρχή συννεφάκια....που απ ότι είδα αντέχουν στις θερμοκρασίες που απαιτούν τα χρυσόψαρα.

Στο προφίλ τους όμως είδα ότι ενώ γενικά αλλά και από άποψη νερού θεωρούνται ιδανικοί συγκάτοικοι για χρυσόψαρα, στην πραγματικότητα δεν είναι... :(

Δεν εξηγεί γιατί...υποθέτω ότι παίζει τα χρυσόψαρα να τα φάνε??? Ισχύει κάτι τέτοιο???

Και αν ναι...το έχει δοκιμάσει κανείς με επιτυχία??? Να μην υπήρξε δλδ πρόβλημα και να συνυπάρχουν αρμονικά??

τι λιτρα εχεις και τι φιλτρο?

λες οτι τα λιτρα σου δεν ειναι και πολλα, αρα το συμπερασμα ειναι να μην μπει τιποτε αλλο :D

τα συνεφακια μπαινουν με χρυσοψαρα, υπο ορους... δεν τα εχουν αναγκη ομως.. μην νομιζεις οτι θα του κρατανε "παρεα"

Καλή χρονιά

Τα χρυσόψαρα δεν είναι κυνηγοί , αλλά οτι χωράει στο στομα τους θα το φάνε, εχω και χρυσόψαρα αλλά και συνεφακια, αλλά σε διαφορετικά ενυδρεία, θα φοβόμουνα να τα βάλω μαζί, το funcy βέβαια δεν μεγαλώνει σαν τα COMMON/COMET και μπορεί να τη γλυτώσουν τα συνεφάκια, αλλά οταν μεγαλώσει λίγο τι θα γίνει ;

Ποσα λίτρα ενυδρείο εχεις με τι διαστασεις ;

Τα λίτρα μου είναι 90 και οι διαστάσεις 80χ30χ45.

Και το φίλτρο είναι αυτό που είχε το ενυδρείο δλδ ένα biobox της aquatlantis, νομίζω το biobox 2.

E, νομίζω ένα fancy ακόμα χωράει άνετα...ίσως και 2??? :rolleyes:

απλά είπα πως με τα συννεφάκια θα μπορούσα να βάλω παραπάνω....ίσως 5-6 να έχω πιο πολλά ψαράκια...

βρε παρτου ενα fancy να εχει παρεα και ασε τα συνεφακια για τον ουρανο :P

• Like 1

χαχαχα......κατάλαβα....

στην καλύτερη δλδ θα του είναι αδιάφορα και στην χειρότερη κάποια στιγμή θα τα προσέξει ως "μεζεδάκια"....

Και αν ήθελα δλδ να έχω και συννεφάκια χωριστά, λέμε τώρα....αυτά πόσα λίτρα θα χρειάζονταν???

θα του προσφερει πολλα περισσοτερα ενα χρυσοψαρο, παρα τα συνεφακια..

ενα 40λιτρο και πανω το θελουν.. θα τα χαρεις περισσοτερο βεβαια σε μεγαλυτερο..

μάαλιστα...... άρα αδύνατον προς το παρόν.... ακόμα πληρώνω το πρώτο....

πάντως αφού και το χρυσόψαρο ακόμα είναι μικρούλι, άμεσος κίνδυνος να τα φάει δεν υπάρχει απ ότι κατάλαβα.... αλλά οκ τό πιασα....καλύτερα χρυσόψαρο να χει κάποιον να "μιλανε την ίδια γλώσσα"... :D

ευχαριστώ...

Ασχετο.Που μπορεις να δεις το προφίλ για ψαράκια συνεφάκια.Πρώτη φορά τα ακούω

Ασχετο.Που μπορεις να δεις το προφίλ για ψαράκια συνεφάκια.Πρώτη φορά τα ακούω

http://www.seriouslyfish.com/species/tanichthys-albonubes/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...