Κωστας Τ 24 Ιανουαρίου 2015 Author #76 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Μην ορκιζεσε :lolu: :lolu: δεν ορκιζομαι. :D Κοιτα τι του 'χω εγω http://www.fish-street.com/easyjet_overflow_pipe γεια σου Αγγελε με τα gadgetακια σου. που το ξετρυπωσες αυτο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 24 Ιανουαρίου 2015 #77 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Fish street, εχει μια κατηγορια που λεγεται "new items", εκει βαζουν οτι καινουργειο βγαζουν-φερνουν και ενερωνεσαι μπαμ μπαμ... Εαν πας για σαμπακι σκεψου την σαν λυση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Ιανουαρίου 2015 #78 Share 25 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα τι του 'χω εγω http://www.fish-street.com/easyjet_overflow_pipe Αγγελε μπραβο για την ανακαλυψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Ιανουαρίου 2015 Author #79 Share 25 Ιανουαρίου 2015 (edited) καλημερα. o εξτρα βραχος που εχει μπει μολις μπολιασει για τα καλα τον νεκρο θα βγει και θα μεινει το αρχικο scape. μολις αντεχει το ενυδρειο απο βιολογια θα μπει και ενας acanthurus sohal οριζοντια με το κεφαλι κατω και την ουρα πανω. :D Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2015 - Κωστας Τ 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 25 Ιανουαρίου 2015 #80 Share 25 Ιανουαρίου 2015 να σου ζησουν οι ψαριδες..κλασικη ομορφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 25 Ιανουαρίου 2015 #81 Share 25 Ιανουαρίου 2015 Κουκλι Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Ιανουαρίου 2015 Author #82 Share 25 Ιανουαρίου 2015 (edited) να σου ζησουν οι ψαριδες..κλασικη ομορφια Κουκλι Κωστα ευχαριστω παιδια. Έγινε επεξεργασία 25 Ιανουαρίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 25 Ιανουαρίου 2015 #83 Share 25 Ιανουαρίου 2015 καλημερα. μολις αντεχει το ενυδρειο απο βιολογια θα μπει και ενας acanthurus sohal οριζοντια με το κεφαλι κατω και την ουρα πανω. :D Καλημέρα σας αξιότιμε κύριε.. Έλιωσα στο γέλιο..!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Ιανουαρίου 2015 Author #84 Share 25 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα σας αξιότιμε κύριε.. Έλιωσα στο γέλιο..!!!! καλημερα Μαριε. καλο ειναι το γελιο.μακραινει τη ζωη και δεν φορολογειται(ακομα). :D αν και ηθελα να γραψω καθετα και οχι οριζοντια.εξου και το κεφαλι κατω και η ουρα πανω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 25 Ιανουαρίου 2015 #85 Share 25 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Κώστα. Καλορίζικα τα ψαράκια να σου ζήσουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 25 Ιανουαρίου 2015 Author #86 Share 25 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα Κώστα. Καλορίζικα τα ψαράκια να σου ζήσουν! καλημερα Λουκα. να σαι καλα φιλε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 25 Ιανουαρίου 2015 #87 Share 25 Ιανουαρίου 2015 Αντε με το καλο θα γινει τουμπανακι!!! Το φιλτρακι πρεπει να σου φερω.. Ισως τριτη-τεταρτη που εχω ρεπο... Θα σε παρω τηλ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 26 Ιανουαρίου 2015 Author #88 Share 26 Ιανουαρίου 2015 Αντε με το καλο θα γινει τουμπανακι!!! Το φιλτρακι πρεπει να σου φερω.. Ισως τριτη-τεταρτη που εχω ρεπο... Θα σε παρω τηλ να σαι καλα γειτονα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 3 Φεβρουαρίου 2015 Author #89 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους. αναλογιζομενος ολο τον εξοπλισμο που θα χρειαστει να υπαρχει στο κυριως ενυδρειο λογω απουσιας σαμπ αρχισα να σκεφτομαι οτι θα επρεπε να κανω σαμπ και να κατεβασω εκει τον εξοπλισμο . μιας και θα μπω στα βασανα λεω να εκμεταλλευτω τις διαστασεις της βασης και να ανεβω λιγο σε λιτρα. οποτε θα παραγγειλω τζαμια για ενα 0,60x0.40x0.55 ενυδρειο με τρυπες στη πλατη για υπερχειληση και επιστροφη.ο βραχος θα μεταφερθει απο το μικρο ενυδρειο που τρεχει ηδη στο νεο και θα χρησιμποιηθει το υπαρχων για σαμπ. σκεφτομαι για φωτισμο ενα 4x24w t5 που μπορω να το φτιαξω και μονος μου. εχω ηδη παρει οσμοση και αυτοματη αναπληρωση(waterwaves) και δοσομετρικη(jebao). για κυκλοφορια μια rw-4 νομιζω θα ειμαι οκ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Φεβρουαρίου 2015 #90 Share 3 Φεβρουαρίου 2015 Αυτααα ειναιιιι!! Δεν αντεξες και πολυ στο μικρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 4 Φεβρουαρίου 2015 #91 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Ναι!! Τα ωραία έρχονται!!!! Άντε με το καλό!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 4 Φεβρουαρίου 2015 #92 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Να και οι αλλαγες, ακομα δεν ξανα-αρχισες! Με το καλο γειτονα οτι χρειαστης χτυπα τηλ. Τελος του μηνα μαλλον θα καθομαι επι 2 μηνου Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 4 Φεβρουαρίου 2015 #93 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους. αναλογιζομενος ολο τον εξοπλισμο που θα χρειαστει να υπαρχει στο κυριως ενυδρειο λογω απουσιας σαμπ αρχισα να σκεφτομαι οτι θα επρεπε να κανω σαμπ και να κατεβασω εκει τον εξοπλισμο . μιας και θα μπω στα βασανα λεω να εκμεταλλευτω τις διαστασεις της βασης και να ανεβω λιγο σε λιτρα. οποτε θα παραγγειλω τζαμια για ενα 0,60x0.40x0.55 ενυδρειο με τρυπες στη πλατη για υπερχειληση και επιστροφη.ο βραχος θα μεταφερθει απο το μικρο ενυδρειο που τρεχει ηδη στο νεο και θα χρησιμποιηθει το υπαρχων για σαμπ. σκεφτομαι για φωτισμο ενα 4x24w t5 που μπορω να το φτιαξω και μονος μου. εχω ηδη παρει οσμοση και αυτοματη αναπληρωση(waterwaves) και δοσομετρικη(jebao). για κυκλοφορια μια rw-4 νομιζω θα ειμαι οκ. απο εξοπλισμό το χεις πάει καλά και ξεκινάς με τη σωστή σειρά! περιμένουμε να δούμε ωράια πράγματα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Φεβρουαρίου 2015 #94 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 καλησπερα σε ολους. αναλογιζομενος ολο τον εξοπλισμο που θα χρειαστει να υπαρχει στο κυριως ενυδρειο λογω απουσιας σαμπ αρχισα να σκεφτομαι οτι θα επρεπε να κανω σαμπ και να κατεβασω εκει τον εξοπλισμο . μιας και θα μπω στα βασανα λεω να εκμεταλλευτω τις διαστασεις της βασης και να ανεβω λιγο σε λιτρα. οποτε θα παραγγειλω τζαμια για ενα 0,60x0.40x0.55 ενυδρειο με τρυπες στη πλατη για υπερχειληση και επιστροφη.ο βραχος θα μεταφερθει απο το μικρο ενυδρειο που τρεχει ηδη στο νεο και θα χρησιμποιηθει το υπαρχων για σαμπ. σκεφτομαι για φωτισμο ενα 4x24w t5 που μπορω να το φτιαξω και μονος μου. εχω ηδη παρει οσμοση και αυτοματη αναπληρωση(waterwaves) και δοσομετρικη(jebao). για κυκλοφορια μια rw-4 νομιζω θα ειμαι οκ. Μια χαρα διαστάσεις Κωστη... Η rw-4 θα ειναι οκ σε αυτα τα λιτρα οπως και ο φωτισμός που είπες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 4 Φεβρουαρίου 2015 #95 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Άψογος! Εύγε περιμένω να δω το έργο όλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Φεβρουαρίου 2015 #96 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 Μπραβο Κωστα ,με το καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 4 Φεβρουαρίου 2015 Author #97 Share 4 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Αυτααα ειναιιιι!! Δεν αντεξες και πολυ στο μικρο Ναι!! Τα ωραία έρχονται!!!! Άντε με το καλό!! Να και οι αλλαγες, ακομα δεν ξανα-αρχισες! Με το καλο γειτονα οτι χρειαστης χτυπα τηλ. Τελος του μηνα μαλλον θα καθομαι επι 2 μηνου απο εξοπλισμό το χεις πάει καλά και ξεκινάς με τη σωστή σειρά! περιμένουμε να δούμε ωράια πράγματα! Μια χαρα διαστάσεις Κωστη... Η rw-4 θα ειναι οκ σε αυτα τα λιτρα οπως και ο φωτισμός που είπες.... Μπραβο Κωστα ,με το καλο. ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και τις ευχες σας. να στε καλα. σημερα ειχε μπολικο τρεξιμο. πηρα τα απαραιτητα υδραυλικα απο το γνωστο μερος και πηγα και στο τζαμα οπου επιτοπου εκοψε τα τζαμια(10 αρια),κοντρες κατω και εκανε και τις τρυπες. (ο τζαμας αποδειχτηκε χομπιστας με ενα 400αρι κοινωνικο και ενα 1000αρι μεσογειακο με ψαρουκλες για ψαρεμα στο μαγαζι). το θεμα ειναι οτι εξαψα για μαυρη σιλικονη(logo 1000) αλλα δεν βρηκα πουθενα. οποτε θα βαλω διαφανη. Έγινε επεξεργασία 4 Φεβρουαρίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #98 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 (edited) καλησπερα σε ολους. μιας και πηρα την αποφαση να μην χρησιμοποιησω το υπαρχον ενυδρειο για σαμπ πηρα τζαμια για να κολλησω ενα στις διαστασεις του εσωτερικου της βασης. ηταν μια ευκαιρια κιολας να κανω μια προπονηση μιας και δεν ειχω ξανακολλησει ενυδρειο. επειδη δεν υπαρχει χωρος για κουβα με νερο αναπληρωσης στριμωξα ενα διαμερισμα 15 λιτρων για αυτη τη δουλεια. δεν τελειωσε ακομα μιας και δεν εχω αποφασισει τη διαταξη. ανεβαζω δυο περιπτωσεις που σκεφτομαι.αν υπαρχει καμμια καλυτερη ιδεα δεκτη. το θεμα ειναι οτι δεν ξερω τι σκιμμερ θα βαλω για να αφησω τον αναλογο χωρο. Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2015 - Κωστας Τ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 5 Φεβρουαρίου 2015 #99 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Ένα σκιμερ που μπορεις να βαλεις στα λίτρα Σου αλλα και σε θεμα χώρο ειναι το 9002 η 9004 της tunze επισης καλα κανεις για την αναπλήρωση αλλα για μένα το χώρισμα για το σκιμερ ειναι αχρείαστο Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2015 - lykourgos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 5 Φεβρουαρίου 2015 Author #100 Share 5 Φεβρουαρίου 2015 (edited) Ένα σκιμερ που μπορεις να βαλεις στα λίτρα Σου αλλα και σε θεμα χώρο ειναι το 9002 η 9004 της tunze επισης καλα κανεις για την αναπλήρωση αλλα για μένα το χώρισμα για το σκιμερ ειναι αχρείαστο για το 9004 σκεφτομουν Λυκουργο η για κατι τετοιο http://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0CB8QFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.fish-street.com%2Fcoral_box_d300_dc_skimmer&ei=SMfTVKSqHamxygOHw4FQ&usg=AFQjCNH2lbaJkZBk2HKnnEl4lOQq0hF6jw&sig2=fLUnDstueEtYiwDJT7ouLg εννοεις ενα διαμμερισμα για σκιμμερ,chaeto η και κανενα ριακτορακι και ενα της επιστροφης? Έγινε επεξεργασία 5 Φεβρουαρίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος