Κωστας Τ 14 Ιανουαρίου 2015 Author #51 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Κουκλι το εχεις φτιάξει φιλε,Μπράβο για το μερακι σου...... Οταν ειναι με το καλο να αρχίσεις να στοκάρεις πες μου για να έρθεις για επίσκεψη .... ευχαριστω Θαναση για τα καλα σου λογια και τη προθεση σου για βοηθεια. οταν ειναι ετοιμο να υποδεχθει ζωντανα θα σου κανω επισκεψη. να σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιανουαρίου 2015 Author #52 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Πραγματικα ομορφο ανυπομονω να αρχισει το γεμισμα,πολλα μπραβο σου. να σαι καλα Νικολα. ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Ιανουαρίου 2015 #53 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Όμορφο και ταιριάζει πολύ ο βράχος όπως τον βλέπω στο ενυδρείο. Τώρα έδειξε το aquascape! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 15 Ιανουαρίου 2015 #54 Share 15 Ιανουαρίου 2015 Κωστα χιλια μπραβο για το θηριο σου που ειμαι σιγουρος οτι θα γινει Τωρα για τη ΜΗ μαλλον πρεπει να κανουμε γρηγορα για το φωτιστικο με τα LED γιατι διαφορετικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 18 Ιανουαρίου 2015 Author #55 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Όμορφο και ταιριάζει πολύ ο βράχος όπως τον βλέπω στο ενυδρείο. Τώρα έδειξε το aquascape! να σαι καλα Μακη. :thumbsu: Κωστα χιλια μπραβο για το θηριο σου που ειμαι σιγουρος οτι θα γινει Τωρα για τη ΜΗ μαλλον πρεπει να κανουμε γρηγορα για το φωτιστικο με τα LED γιατι διαφορετικα να σαι καλα Πασχαλη.ευχαριστω. σε λιγο καιρο θα το βαλουμε μπρος. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 18 Ιανουαρίου 2015 Author #56 Share 18 Ιανουαρίου 2015 αυριο θα γεμισει το ενυδρειο με νερο απο θαλασσα αραιωμενο στο 1026 και ξεκιναω στρωσιμο. σκεφτομαι να μπει και κανα κομματι ζωντανος βραχος να μπολιασει τον ψοφιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 18 Ιανουαρίου 2015 #57 Share 18 Ιανουαρίου 2015 αυριο θα γεμισει το ενυδρειο με νερο απο θαλασσα αραιωμενο στο 1026 και ξεκιναω στρωσιμο. σκεφτομαι να μπει και κανα κομματι ζωντανος βραχος να μπολιασει τον ψοφιο. ψωφιος εισαι και φαινεσε χαχαχαχα δεν ειναι κακη ιδεα μπορεις ν α πειραματιστεις αν και νομιζω και με το νερο θα ζωντανεψει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 18 Ιανουαρίου 2015 #58 Share 18 Ιανουαρίου 2015 Αυριο εχω ρεπο κωστη, εαν θελεις σου φερνω μερικα κομματια απ το σαμπ μου για μπολιασμα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Ιανουαρίου 2015 Author #59 Share 19 Ιανουαρίου 2015 ψωφιος εισαι και φαινεσε χαχαχαχα δεν ειναι κακη ιδεα μπορεις ν α πειραματιστεις αν και νομιζω και με το νερο θα ζωντανεψει παραβλεπω το πικροχολο σχολιακι και ετοιμαζομαι για τα πειραματα. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Ιανουαρίου 2015 Author #60 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Αυριο εχω ρεπο κωστη, εαν θελεις σου φερνω μερικα κομματια απ το σαμπ μου για μπολιασμα.... :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 19 Ιανουαρίου 2015 #61 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Ποιο πείραμα βρε παλαβοί; Απο που είδατε το πείραμα αφου αυτο ειναι γκανιαν σίγουρακι! Θα αργήσει λιγο... Δεν βιαζόμαστε ομως ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 19 Ιανουαρίου 2015 Author #62 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Ποιο πείραμα βρε παλαβοί; Απο που είδατε το πείραμα αφου αυτο ειναι γκανιαν σίγουρακι! Θα αργήσει λιγο... Δεν βιαζόμαστε ομως ε; το επιασα απο εκει που το αφησε ο Νικος,Μαριε και το πηγα παραπερα. :D πιο πολυδουλεμενη μεθοδος απο το μπολιασμα δεν υπαρχει. μου εφερε σημερα ο Αγγελος αρκετο βραχο απο το sump του οποτε οι πρωτοι κατοικοι του ενυδρειου ειναι γεγονος. κοπιποδα σε μεγεθος σταβλισιας μπριζολας. ευχαριστω Αγγελε και απο εδω για την προσφορα σου. να σαι καλα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 19 Ιανουαρίου 2015 #63 Share 19 Ιανουαρίου 2015 το επιασα απο εκει που το αφησε ο Νικος,Μαριε και το πηγα παραπερα. :D πιο πολυδουλεμενη μεθοδος απο το μπολιασμα δεν υπαρχει. μου εφερε σημερα ο Αγγελος αρκετο βραχο απο το sump του οποτε οι πρωτοι κατοικοι του ενυδρειου ειναι γεγονος. κοπιποδα σε μεγεθος σταβλισιας μπριζολας. ευχαριστω Αγγελε και απο εδω για την προσφορα σου. να σαι καλα. :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Ιανουαρίου 2015 #64 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Ανθρακα-αντιφως εχεις;; Να σου φερω και ενα κρεμαστο φιλτρο που καθεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannis Batis 20 Ιανουαρίου 2015 #65 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Φοβερό aquascape! Κιπ γκοινγ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 20 Ιανουαρίου 2015 Author #66 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Ανθρακα-αντιφως εχεις;; Να σου φερω και ενα κρεμαστο φιλτρο που καθεται εχω και απο τα δυο.με το ενυδρειο υπηρχε και ενα εσωτερικο φιλτρακι που θα αναλαβει προσωρινα τη δουλεια μεχρι να δω τι θα κανω με το κρεμαστο που εχω(αν δεν βρω αντλια αντικατασταση με αλλο) οπως και να εχει ευχαριστω γειτονα. :thumbsu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 20 Ιανουαρίου 2015 Author #67 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Φοβερό aquascape! Κιπ γκοινγ να σαι καλα Γιαννη. καλη συνεχεια και με το δικο σου. :thumbsu: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 20 Ιανουαρίου 2015 Author #68 Share 20 Ιανουαρίου 2015 ολος ο εξοπλισμος σε παραταξη. αργοτερα το φιλτρακι θα φυγει και θα μπει κρεμαστο, στη θεση της eheim θα μπει jebao wp10 η rw-4, το σκιμμερακι βλεποντας και κανοντας.αν κραταει το συστημα μονο με αλλαγες θα φυγει και αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 20 Ιανουαρίου 2015 #69 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα σε βρισκω, ετοιμος Αλλα σου πιανει πολυ χωρο ο εξοπλισμος Κωστα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 20 Ιανουαρίου 2015 Author #70 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Μια χαρα σε βρισκω, ετοιμος Αλλα σου πιανει πολυ χωρο ο εξοπλισμος Κωστα οπως ειναι τωρα Βασιλη οντως γινεται χαμος. αργοτερα θα υπαρχει μεσα μονο ο θερμαντηρας,η εισαγωγη του κρεμαστου φιλτρου και ο κυκλοφορητης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 20 Ιανουαρίου 2015 #71 Share 20 Ιανουαρίου 2015 γιατι κατι μου λεει οτι συντομα θα εχουμε κατασκευη sump για να ελαφρυνει το main?????? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Ιανουαρίου 2015 #72 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Άστον να νομίζει οτι θα το αποφύγει. Αφού το ξέρει, πεπρωμένων φυγείν αδύνατον Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 22 Ιανουαρίου 2015 Author #73 Share 22 Ιανουαρίου 2015 γιατι κατι μου λεει οτι συντομα θα εχουμε κατασκευη sump για να ελαφρυνει το main?????? Άστον να νομίζει οτι θα το αποφύγει. Αφού το ξέρει, πεπρωμένων φυγείν αδύνατον Sent from my iPhone using Tapatalk ειχα πει πως αν ξαναεφτιαχνα θαλασσινο θα εφτιαχνα και σαμπ οπωσδηποτε. σε αυτη τη φαση δεν το βλεπω.(τρυπηματα,υδραυλικα κ.τ.λ) αργοτερα μπορει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 22 Ιανουαρίου 2015 #74 Share 22 Ιανουαρίου 2015 ειχα πει πως αν ξαναεφτιαχνα θαλασσινο θα εφτιαχνα και σαμπ οπωσδηποτε. σε αυτη τη φαση δεν το βλεπω.(τρυπηματα,υδραυλικα κ.τ.λ) αργοτερα μπορει. Μην ορκιζεσε :lolu: :lolu: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 22 Ιανουαρίου 2015 #75 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Κοιτα τι του 'χω εγω http://www.fish-street.com/easyjet_overflow_pipe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος