petran halen 11 Ιανουαρίου 2015 #26 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Δωσε πονοοοο αγορινααα. Καλη σου αρχη και απο οτι βλεπω απο το aquascape sou θα παει ΣΦΑΙΡΑΑΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 11 Ιανουαρίου 2015 #27 Share 11 Ιανουαρίου 2015 με το καλο να μπει και το αλατι!!!το στησιμο απλα ιδανικο :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 11 Ιανουαρίου 2015 #28 Share 11 Ιανουαρίου 2015 τα σπαει και φαντασου οτι ακομη δεν αρχισαν τα γουστα....υπομονη μονο με το τσιμεντο και οσα παραγωγα βγαλει μεχρι να σου δειξει οτι ειναι ετοιμο για αλατια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιανουαρίου 2015 Author #29 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Το aquascape πάντος τα σπάει!! Καλή αρχή! Δωσε πονοοοο αγορινααα. Καλη σου αρχη και απο οτι βλεπω απο το aquascape sou θα παει ΣΦΑΙΡΑΑΑ με το καλο να μπει και το αλατι!!!το στησιμο απλα ιδανικο :bow: τα σπαει και φαντασου οτι ακομη δεν αρχισαν τα γουστα....υπομονη μονο με το τσιμεντο και οσα παραγωγα βγαλει μεχρι να σου δειξει οτι ειναι ετοιμο για αλατια... σας ευχαριστω ολους για τα καλα σας λογια και χαιρομαι που σας αρεσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 11 Ιανουαρίου 2015 #30 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Κατι μου λεει οτι θα βγουνε εκτος νερου τα κοραλλια στο μελλον.... Κηπουρος θα γινεις λεμε!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 11 Ιανουαρίου 2015 Author #31 Share 11 Ιανουαρίου 2015 Κατι μου λεει οτι θα βγουνε εκτος νερου τα κοραλλια στο μελλον.... Κηπουρος θα γινεις λεμε!!! γεια σου γειτονα. κανω κατι σκεψεις για full sps και bare bottom.θα δειξει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 12 Ιανουαρίου 2015 #32 Share 12 Ιανουαρίου 2015 γεια σου γειτονα. κανω κατι σκεψεις για full sps και bare bottom.θα δειξει. Και οι δύο σκέψεις μου φαίνονται πολύ καλές!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 12 Ιανουαρίου 2015 #33 Share 12 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όχι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιανουαρίου 2015 Author #34 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Γιατί όχι; να πω την αληθεια το bare bottom δεν μου αρεσει τοσο πολυ. με αραγονιτη ειναι πιο φυσικο. αλλα σκεφτομαι οτι με τις ροες θα εχω θεμα αν βαλω ψιλοκοκκο που μου αρεσει πιο πολυ στο ματι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιανουαρίου 2015 Author #35 Share 13 Ιανουαρίου 2015 (edited) εργασιων συνεχεια. μιας και η αρχικη σκεψη να μπει το νανακι στον παγκο της κουζινας εγκαταλειφθηκεμιας και μελανιαζω ευκολα απο τις παντοφλιες,εκανα μια ανακατασκευη της βασης του παλιου ενυδρειου στα μετρα του μικρου. το ενυδρειο με τη βαση του θα μπει σε μια γωνια οποτε βαφτηκε και το δεξι τζαμι. και μιας και λεω να δοκιμασω το bare bottom βαφτηκε και ο πατος μαυρος. αν δεν μου αρεσει βαζω αργοτερα αραγονιτη. αυριο θα ανεβουν απο το υπογειο για να μπουν στη θεση τους. Έγινε επεξεργασία 13 Ιανουαρίου 2015 - Κωστας Τ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 13 Ιανουαρίου 2015 #36 Share 13 Ιανουαρίου 2015 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιανουαρίου 2015 Author #37 Share 13 Ιανουαρίου 2015 :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: τοσο πολυ ενθουσιαστηκες κ.Νικο? υγ.να σαι καλα φιλαρακι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 13 Ιανουαρίου 2015 #38 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Καλά το πας!!! Άντε να το δούμε στημένο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 13 Ιανουαρίου 2015 Author #39 Share 13 Ιανουαρίου 2015 Καλά το πας!!! Άντε να το δούμε στημένο! το παλευω Λουκα. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
montiliani 13 Ιανουαρίου 2015 #40 Share 13 Ιανουαρίου 2015 ομορφιες!!!αντε να γεμιζει σιγα σιγα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιανουαρίου 2015 Author #41 Share 14 Ιανουαρίου 2015 (edited) ομορφιες!!!αντε να γεμιζει σιγα σιγα να σαι καλα. Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 14 Ιανουαρίου 2015 #42 Share 14 Ιανουαρίου 2015 (edited) Καλά το πας!!! Άντε να το δούμε στημένο!Μη λέτε στημένο, τον αγχώνουμαι και ο Μπεος παραμονεύει στην γωνία! Το επόμενο βημα να λέτε! MH βρε παλαβε; Αν το καταφέρεις να τα προσαρμόσεις, να δω βρε πως θα προλαβαινεις να προσθέτεις ζουμια και σκόνες! Ωραιο το στησιμο και σωστός στο θεμα της κούρας ομορφιάς. Αμ πως. What's next? Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2015 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιανουαρίου 2015 Author #43 Share 14 Ιανουαρίου 2015 (edited) καλημερα. το θηριο στην θεση του. [/url Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2015 - Κωστας Τ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιανουαρίου 2015 Author #44 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Μη λέτε στημένο, τον αγχώνουμαι και ο Μπεος παραμονεύει στην γωνία! Το επόμενο βημα να λέτε! MH βρε παλαβε; Αν το καταφέρεις να τα προσαρμόσεις, να δω βρε πως θα προλαβαινεις να προσθέτεις ζουμια και σκόνες! Ωραιο το στησιμο και σωστός στο θεμα της κούρας ομορφιάς. Αμ πως. What's next? καλημερα Μαριε. δεν αγχωνομαι μη σκας.στημενα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν.(λεμε τωρα). :D για ριξε μου μια επεξηγηση γιατι χαθηκα στη μεταφραφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 14 Ιανουαρίου 2015 #45 Share 14 Ιανουαρίου 2015 (edited) δεν αγχωνομαι μη σκας.στημενα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν.(λεμε τωρα). :DΟχι βρε, οι παράγκες ειναι του Καραγκιωζη, άκου εκει, πιπέρι! Τι εννοώ. Με τόσο μεγαλο φωτισμο αναλογικά για τα λιτρα σου -μιλαμε για την 150w MH, αν αποφασίσεις να την βαλεις- θα χρειαστεις αρκετο καιρο να τα προσαρμωσεις χωρις καψίματα και θανάτους. Αλλα οταν γινει αυτο, η αναπτυξη λογικα θα ειναι περα απο καθε προσδοκία. Στυλάτη θεση του έφτιαξες. Γούστο το κανω Έγινε επεξεργασία 14 Ιανουαρίου 2015 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιανουαρίου 2015 Author #46 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Οχι βρε, οι παράγκες ειναι του Καραγκιωζη, άκου εκει, πιπέρι! Τι εννοώ. Με τόσο μεγαλο φωτισμο αναλογικά για τα λιτρα σου -μιλαμε για την 150w MH, αν αποφασίσεις να την βαλεις- θα χρειαστεις αρκετο καιρο να τα προσαρμωσεις χωρις καψίματα και θανάτους. Αλλα οταν γινει αυτο, η αναπτυξη λογικα θα ειναι περα απο καθε προσδοκία. Στυλάτη θεση του έφτιαξες. Γούστο το κανω η mh υπηρχε ξεχασμενη στο υπογειο και την εβαλα δοκιμαστηκα και περισσοτερο για χαβαλε. οπως σου ειχα πει σκεφτομαι για ενα diy 60w led. μεχρι να φτασω ομως να χρειαζομαι σωστο φωτισμο εχω ακομα περιθωριο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 14 Ιανουαρίου 2015 #47 Share 14 Ιανουαρίου 2015 καλημερα Μαριε. δεν αγχωνομαι μη σκας.στημενα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν.(λεμε τωρα). :D για ριξε μου μια επεξηγηση γιατι χαθηκα στη μεταφραφη. Εννοήται! Στην Ελλάδα στημένα είναι μόνο τα ενυδρεία μας! :lolu: Αλλά είναι όμορφα στημένα τα άτιμα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Κωστας Τ 14 Ιανουαρίου 2015 Author #48 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Εννοήται! Στην Ελλάδα στημένα είναι μόνο τα ενυδρεία μας! :lolu: Αλλά είναι όμορφα στημένα τα άτιμα! Σωστος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 14 Ιανουαρίου 2015 #49 Share 14 Ιανουαρίου 2015 καλημερα. το θηριο στην θεση του. [/url Κουκλι το εχεις φτιάξει φιλε,Μπράβο για το μερακι σου...... Οταν ειναι με το καλο να αρχίσεις να στοκάρεις πες μου για να έρθεις για επίσκεψη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 14 Ιανουαρίου 2015 #50 Share 14 Ιανουαρίου 2015 Πραγματικα ομορφο ανυπομονω να αρχισει το γεμισμα,πολλα μπραβο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος