Jump to content

Προτάσεις Για Ψάρια

Recommended Posts

'Εχω ένα 60λιτρο με 3 θυλικές μονομάχους οι μετρήσεις μου είναι αυτές: ph 7.6 gh 10 kh 4 .. Τι άλλα ψάρια μπορώ να βάλω;

Το ενυδρείο τρέχει 7 μήνες, έχει φίλτρο με βιολογικο υλικό και θερμοστάτη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Έγινε επεξεργασία - dpap

Φίλε μου λογικά ότι και να βάλεις θα το πάρουν στο κυνήγι οι άτιμες οι μονομαχίνες.. Δεν είναι και οι πιο εύκολοι συγκάτοικοι.

Έγινε επεξεργασία - jpavly

Οι 2 μονομαχίνες είναι τέρμα φιλικές μόνο η 1 είναι άγρια και θα τη δώσω αμα βάλω άλλα ψαρια

ή στην τελικη θα τις δώσω ολες.τι ψάρια μπορώ να βάλω με αυτές τις συνθηκες νερου;

Το ενυδρείο είναι φυτεμένο.

Φιλικές είναι τώρα που τα έχουν βρει μεταξύ τους, αν αλλάξει η ισορροπία ίσως αλλάξουν και οι συμπεριφορές.

Αν τις αλλάξεις έχεις πολλές επιλογές, τι βυθό έχεις;

Υπαρχουν επιλογες σ αυτα τα λιτρα αν βγαλεις τα ψαρια που εχεις τωρα.Με τις μονομαχινες,δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο.

Για 60 λίτρα κάποιο κοπάκι / ομάδα από αυτά θα κοιτούσα, δες τα σε κάποιο pet shop / ενυδρείο πρώτα όμως.

Danio margaritatus

Puntius titteya

Pseudomugil Gertrudae

Pseudomugil Furcatus

Iriatherina werneri

Αυτά τα ψάρια θα είναι εντάξι με τις μετρήσεις μου; Από αυτά που έχεις γράψει πια είναι πιο ανθεκτικά; Ευχαριστώ

Εχε υπόψη σου και αυτά

White Cloud Mountain minnow

http://www.seriouslyfish.com/species/tanichthys-albonubes/

όμορφα και ανθεκτικά ψαράκια,σε νερό βρύσης χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα, αρκει να μη τα έχεις σε υπερβολική ζέστη το καλοκαιρι,η πολύ ζέστη μειώνει το προσδόκιμο ζωής τους, και το χειμώνα μπορείς να τα εχεις και χωρις θερμαντήρα, αντεχουν μεχρι και 14 βαθμούς, και αν έχεις φυτά και κρυψώνες μπορεί να δεις και μωρά, σε 60αρι βαζεις 10-15 ανετα

Pterophyllum scalare μπορώ να βάλω?

Δεν θα το συνιστούσα, θέλουν κοπάδι από 8 άτομα και πάνω, και ενυδρείο πάνω από 55 εκατοστά ύψος, θέλουν μαλακό και όξινο νερό, και αν δεν είναι κοπάδι είναι ιδιαίτερα επιθετικά, και αν γεννήσουν το ενυδρείο θα γίνει πεδίο μάχης

τι πέχα θέλουν τα White Cloud Mountain minnow

γιατί δεν το βρίσκω πουθενά και gh kh

Σου έβαλα το λινκ πριν αλλά μάλλον έπεσε ο server του www.seriouslyfish.com μπες μετά από λίγο να δεις πιο πολλές λεπτομέρειες.

Το νερό της βρύσης στην Αθηνα είναι μια χαρα για αυτά τα ψάρια, έχω αυτα τα ψάρια σε 55 λίτρα, και συγκεκριμένα τα έχω σε εξωτερικό ενυδρείο στη ταράτσα

http://www.aquazone.gr/forums/topic/97982-ooiiaaoeueea-ooi-oanaoouecdhi/

Έγινε επεξεργασία - takis_gt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...