Dimitris Cultou 8 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2015 (edited) 'Εχω ένα 60λιτρο με 3 θυλικές μονομάχους οι μετρήσεις μου είναι αυτές: ph 7.6 gh 10 kh 4 .. Τι άλλα ψάρια μπορώ να βάλω; Το ενυδρείο τρέχει 7 μήνες, έχει φίλτρο με βιολογικο υλικό και θερμοστάτη. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Έγινε επεξεργασία 9 Ιανουαρίου 2015 - dpap Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 8 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2015 (edited) Φίλε μου λογικά ότι και να βάλεις θα το πάρουν στο κυνήγι οι άτιμες οι μονομαχίνες.. Δεν είναι και οι πιο εύκολοι συγκάτοικοι. Έγινε επεξεργασία 8 Ιανουαρίου 2015 - jpavly Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Με αυτα τα ψαρια δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Cultou 9 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Οι 2 μονομαχίνες είναι τέρμα φιλικές μόνο η 1 είναι άγρια και θα τη δοσω αμα βαλω αλλα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Cultou 9 Ιανουαρίου 2015 Author #5 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Οι 2 μονομαχίνες είναι τέρμα φιλικές μόνο η 1 είναι άγρια και θα τη δώσω αμα βάλω άλλα ψαρια ή στην τελικη θα τις δώσω ολες.τι ψάρια μπορώ να βάλω με αυτές τις συνθηκες νερου; Το ενυδρείο είναι φυτεμένο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 9 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Φιλικές είναι τώρα που τα έχουν βρει μεταξύ τους, αν αλλάξει η ισορροπία ίσως αλλάξουν και οι συμπεριφορές. Αν τις αλλάξεις έχεις πολλές επιλογές, τι βυθό έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Cultou 9 Ιανουαρίου 2015 Author #7 Share 9 Ιανουαρίου 2015 5 κιλά φυσικό ψιλόκοκο χαλίκι στον μισό βυθό γιατί δεν μου είχε φτάσει κάποια στιγμή θα μπούν αλλα 5 κιλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 9 Ιανουαρίου 2015 #8 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχουν επιλογες σ αυτα τα λιτρα αν βγαλεις τα ψαρια που εχεις τωρα.Με τις μονομαχινες,δεν μπορεις να βαλεις κατι αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 9 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Για 60 λίτρα κάποιο κοπάκι / ομάδα από αυτά θα κοιτούσα, δες τα σε κάποιο pet shop / ενυδρείο πρώτα όμως. Danio margaritatus Puntius titteya Pseudomugil Gertrudae Pseudomugil Furcatus Iriatherina werneri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Cultou 10 Ιανουαρίου 2015 Author #10 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Αυτά τα ψάρια θα είναι εντάξι με τις μετρήσεις μου; Από αυτά που έχεις γράψει πια είναι πιο ανθεκτικά; Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Cultou 10 Ιανουαρίου 2015 Author #11 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Pterophyllum scalare μπορώ να βάλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 10 Ιανουαρίου 2015 #12 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Εχε υπόψη σου και αυτά White Cloud Mountain minnow http://www.seriouslyfish.com/species/tanichthys-albonubes/ όμορφα και ανθεκτικά ψαράκια,σε νερό βρύσης χωρίς κάποια ιδιαιτερότητα, αρκει να μη τα έχεις σε υπερβολική ζέστη το καλοκαιρι,η πολύ ζέστη μειώνει το προσδόκιμο ζωής τους, και το χειμώνα μπορείς να τα εχεις και χωρις θερμαντήρα, αντεχουν μεχρι και 14 βαθμούς, και αν έχεις φυτά και κρυψώνες μπορεί να δεις και μωρά, σε 60αρι βαζεις 10-15 ανετα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 10 Ιανουαρίου 2015 #13 Share 10 Ιανουαρίου 2015 Pterophyllum scalare μπορώ να βάλω? Δεν θα το συνιστούσα, θέλουν κοπάδι από 8 άτομα και πάνω, και ενυδρείο πάνω από 55 εκατοστά ύψος, θέλουν μαλακό και όξινο νερό, και αν δεν είναι κοπάδι είναι ιδιαίτερα επιθετικά, και αν γεννήσουν το ενυδρείο θα γίνει πεδίο μάχης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris Cultou 10 Ιανουαρίου 2015 Author #14 Share 10 Ιανουαρίου 2015 τι πέχα θέλουν τα White Cloud Mountain minnow γιατί δεν το βρίσκω πουθενά και gh kh ευχαριστώ για τον χρόνο σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 10 Ιανουαρίου 2015 #15 Share 10 Ιανουαρίου 2015 (edited) τι πέχα θέλουν τα White Cloud Mountain minnow γιατί δεν το βρίσκω πουθενά και gh kh Σου έβαλα το λινκ πριν αλλά μάλλον έπεσε ο server του www.seriouslyfish.com μπες μετά από λίγο να δεις πιο πολλές λεπτομέρειες. Το νερό της βρύσης στην Αθηνα είναι μια χαρα για αυτά τα ψάρια, έχω αυτα τα ψάρια σε 55 λίτρα, και συγκεκριμένα τα έχω σε εξωτερικό ενυδρείο στη ταράτσα http://www.aquazone.gr/forums/topic/97982-ooiiaaoeueea-ooi-oanaoouecdhi/ Έγινε επεξεργασία 10 Ιανουαρίου 2015 - takis_gt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος