jim the pleco 8 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Γειά σας παιδια σκοπεύω να αναμείξω γαρίδες διαφ.είδους!πειράζει αυτό? Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Οχι δν πειραζει αλλα εχεις ανεβασει το θεμα πολλες φορεσ προσεχε λιγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 8 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 8 Ιανουαρίου 2015 το ξέρω έχω ένα προβλημaτάκι στο internet!ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 8 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω αμμανο και. Redcherry μαζι κανενα προβλημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 8 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Επειδη βαριεμαι να γραφω το ιδια,οριστε ενα copy-paste απο την απαντηση μου απο το αλλο σου θεμα που ρωτας. Εχετε μπερδευτει λιγο..οταν αναμειγνυεις nerocaridina γαριδες δεν βγαζεις διαφορετικα χρωματα...αλλα καφε! Δηλαδη αν βαλεις red cherry με yellow δεν θα βγαλεις orange..αλλα καφε! Οταν υβριδιζεις τετοιες γαριδες το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις τα μωρα να χασουν το χρωμα τους και να πανε προς τις αγριες που ειναι καφε. Τα χρωματα που βλεπεται ειναι απο επιλεκτικες αναπαραγωγες.Κανονικα αυτες οι γαριδες ειναι καφε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 8 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Επειδη βαριεμαι να γραφω το ιδια,οριστε ενα copy-paste απο την απαντηση μου απο το αλλο σου θεμα που ρωτας. Εχετε μπερδευτει λιγο..οταν αναμειγνυεις nerocaridina γαριδες δεν βγαζεις διαφορετικα χρωματα...αλλα καφε! Δηλαδη αν βαλεις red cherry με yellow δεν θα βγαλεις orange..αλλα καφε! Οταν υβριδιζεις τετοιες γαριδες το μονο που καταφερνεις ειναι να κανεις τα μωρα να χασουν το χρωμα τους και να πανε προς τις αγριες που ειναι καφε. Τα χρωματα που βλεπεται ειναι απο επιλεκτικες αναπαραγωγες.Κανονικα αυτες οι γαριδες ειναι καφε.. Σωστος... Οχι δν πειραζει αλλα εχεις ανεβασει το θεμα πολλες φορεσ προσεχε λιγο Φιλε garganik αν δεν γνωριζουμε δεν προτεινουμε.. Υπαρχει πινανκας οπου σου λεει ποιες γαριδες δεν αναπαραγωνται μεταξυ τους. http://www.aquazone.gr/forums/topic/42008-oaneaeeoiuo-ooeo-aanssaeaao/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 9 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Δν προτεινα κατι φιλε μου απλα ειπα τι εχω εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 9 Ιανουαρίου 2015 Author #8 Share 9 Ιανουαρίου 2015 ναι αλλά στον πίνακα όταν λέι ότι δεν υβριδίζουν τι ενοεί?δεν ζευγαρώνουν? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 9 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 9 Ιανουαρίου 2015 Ναι. Όταν δεν υβριδίζουν σημαίνει οτι τα δυο διαφορετικά είδη δεν ζευγαρώνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jim the pleco 9 Ιανουαρίου 2015 Author #10 Share 9 Ιανουαρίου 2015 ωραία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος