Jump to content

Καλησπερα Σας Λοιποοον

Recommended Posts

εχω ενα ενυδρειο juwel record 800 (110λιτρα) και τρεχει απο τις 23 δεκεμβριου εβαλα ευκολα φυτα κ μετα απο ενα 10ημερο μπηκα τα ψαρια 10 ρασμπορα 10 ντανιο ζεμπρα ενα σαε ενα μονομαχο και ενα γκουραμι περλ !! ηθελα να ρωτησω οτι πριν 3 μερες τα εχω βαλει κ ειναι λιγο επιθετικα μεταξυ τους πιο πολυ τα ρασμπορα και τα ντανιο γενικα επικρατει ενα αγχος εκει μεσα να αγχωθω ? ειμαι αρχαρια κ εχω πειραξει 3-4 φορες το ενυδρειο με την διακοσμηση κ φοβαμαι μην σηκωσα καμια αμμωνια θα το τσεκαρω βεβαια χθες παρατηρησα οτι τα ντανιο κ τα ρασμπορα κυνηγουσαν τον μονομαχο εχω επισυναψει κ μια φωτο να μου πειτε εντυπωσεις επισης ο μονομαχος μ ειναι πολυ αργος στο να τρωει κ τα τρωνε ολα τα υπολοιπα :cigar:

post-60335-0-36132000-1420746790_thumb.jpg

Εχω το ιδιο ενυδρειο ακριβως!

Εχεις φτιαξει ενα ομορφο ενυδρειο,αλλα μου τα εχεις χαλασει στα ψαρια..συν οτι ειναι και πολλα.

Μονομαχος παει μονος του γιατι θα τον τσακισουν εκει μεσα.

Το σαε βγαλτο γιατι ειναι οτι χειροτερο ψαρι θα μπορουσες να εχεις..

Τα ντανιο θα τα εβγαζα και αυτα.

Εγω θα κρατουσα τους αρλεκινους που θα τους εκανα 15 και το περλ γκουραμι που θα του εβαζα και αλλες 3 θυληκες,αν ειναι αρσενικο.

Την ψαροσυνθεση που σου λεω,αντι για pearl ειχα dwarf gurami,την ειχα ακριβως σ αυτο το ενυδρειο αρκετο καιρο.Συν οτι ειχα και 4 οτοκυκλους και πολλες red cherry γαριδες.

Το φιλτρο σου τι υλικα εχει μεσα?

Εχω το ιδιο ενυδρειο ακριβως!

Εχεις φτιαξει ενα ομορφο ενυδρειο,αλλα μου τα εχεις χαλασει στα ψαρια..συν οτι ειναι και πολλα.

Μονομαχος παει μονος του γιατι θα τον τσακισουν εκει μεσα.

Το σαε βγαλτο γιατι ειναι οτι χειροτερο ψαρι θα μπορουσες να εχεις..

Τα ντανιο θα τα εβγαζα και αυτα.

Εγω θα κρατουσα τους αρλεκινους που θα τους εκανα 15 και το περλ γκουραμι που θα του εβαζα και αλλες 3 θυληκες,αν ειναι αρσενικο.

Την ψαροσυνθεση που σου λεω,αντι για pearl ειχα dwarf gurami,την ειχα ακριβως σ αυτο το ενυδρειο αρκετο καιρο.Συν οτι ειχα και 4 οτοκυκλους και πολλες red cherry γαριδες.

Το φιλτρο σου τι υλικα εχει μεσα?

+1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...