Jump to content

Loykas

loykas..

Recommended Posts

Τι σε οδήγησε στο να αλλάξεις

τις λάμπες σε λεντ και τα λεντ θα τα

προσαρμόσετε πάνω στο καπάκι (θα πάρουν την θέση τους ή θα φτιάξεις καινούργιο φωτιστικό)?

• Απαντήσεις 907
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αρχικά ήθελα να σου πω και εγώ με την σειρά μου μπράβο σου για το τόσο όμορφο ενυδρείο! Δεύτερον, εγώ σε ένα ενυδρείο με τόσο όμορφα χρώματα στα κοράλλια και με τόσο καλοσχηματισμενη ανάπτυξη δεν θα σκεφτόμουν ποτέ να αλλάξω τις ατι τ5 που εχουν κατασκευαστει για κοραλλια, με multichip λεντ και ειδικα οταν μιλας για 3x50w led που πιστευω δεν θα εχουν καθολου καλο spread. Δεν νομιζω πως αξιζει να ρισκαρεις τα υπεροχα κοραλλια σου για την διαφορα στο κοστος αλλαγης της καθε λαμπας συν το κοστος απο την καταναλωση ρευματος.

• Like 1

Το φωτιστικό θα πάω σε φτιαχτό το δουλεύει φίλος μου χρόνια θα σας στυλό foto να το δείτε δεν θα το έκανα για τα λεφτά τόσα έχουμε δώσει πιστεύω θα πάει καλύτερα θα δούμε το ξέρω ότι είναι λίγο ρίσκο ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια

Τι λες ρε φίλε :jawdrop:  :jawdrop:  :jawdrop: δεν τις πετάνε έτσι τέτοιες φωτό, θες να πάθουμε τίποτα!!!

Είναι 800 λίτρα πολύ μπορεί να των ξέρετε

Οι διακοσμητικές πέτρες γύρω από το ενυδρείο κάτι μου θυμίζουν!!

Είναι 800 λίτρα πολύ μπορεί να των ξέρετε

Λουκα πως μεγαλωσε τοσο ?Πες του Κωστα οτι θα περασω μια βολτα....

Πω πω τι ενυδρειάρα είναι και αυτή!!! Μου πεταχτήκανε τα ματάκια μου πάλι!! :w00t: :w00t: :w00t:  Υπέροχο!!

Το δουλεύει με λέντ χρόνια λέτε να μην των ακούσω πάντα κρίνω των άλλων από το αποτέλεσμα και το ενυδρείο που έχει και επειδή των ξέρω χρόνια και βλέπω τι πορεία έχει το ενυδρείο τού για αυτό θα πάω και εγώ σε λέντ βέβαια με την βοήθεια του Κώστα γιατί εγώ δεν το κατέχω

Το δουλεύει με λέντ χρόνια λέτε να μην των ακούσω πάντα κρίνω των άλλων από το αποτέλεσμα και το ενυδρείο που έχει και επειδή των ξέρω χρόνια και βλέπω τι πορεία έχει το ενυδρείο τού για αυτό θα πάω και εγώ σε λέντ βέβαια με την βοήθεια του Κώστα γιατί εγώ δεν το κατέχω

Ξέρεις τι λεντ ειναι? Αν βρεις κανένα λινγκ βαλε να τα δούμε και εμείς.

Δεν μας έφτανες ΕΣΥ !!!

Εχεις και φίλους !!!

Θα μας τρελανεται !!!!!!!

Ετσι για σπασιμο....

ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!!

Πλακα κανω λουκα!!

Αυτο ειναι που λεμε ενυδρειο που παει σφαιρα!!

Πανεμορφο ηταν και εξακολουθει να ειναι.....Και αργησες να βαλεις λεντ.....αν εβλεπες τοσο καιρο.του Κωστα! Απλα στην αρχη θα θελει προσοχη για την προσαρμογη απο τ5 σε λεντ.

Για τις απταισιες κανεις κατι;

Κυκλοφορια με τοσο αναπτυξη που εχεις, εχεις και αλλον κυκλοφοριτη 'η μονο αυτους που εγραψες στην αρχη;

Έγινε επεξεργασία - gregkn73

Φίλε μου το ενυδρείο σου είναι όνειρο. Σίγουρα στα top του forum. Είμαι και γώ της άποψης οτι δεν θα πρέπει να αλλάξεις φωτισμό.. η απόφαση είναι φυσικά δικιά σου αλλα γνώμη μου οτι ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει ;)

Για τής απτεσιες βάζω πεταλούδα αλλά μόλις τής τρώει ψοφάει δεν φεύγουν τόσο εύκολα πρέπει να να μάθω την πεταλούδα να τρώει κατεψυγμένη γιατί και που τής τρώει ξανά βγαίνουν για κυκλοφορία έχω βάλει μία jebao w25 αλλά θα χρειαστεί άλλη μία γιατί έχω μεγάλα κοράλια και κόβουν τά λέντ θα βάλω και ρυθμιστεί να τα δυναμώσω σταδιακά

Δεν ξέρω πώς θα πάει με τά λέντ όλα ρίσκο είναι όπως των ζεολινθο και την βότκα πού παίζω μέχρι στιγμής καλά πάει και βλέπω μεγάλη διαφορά μόλις τα βάλω πάνω τά λέντ θα δούμε πώς θα πάει και πάντα ψάχνουμε για κάτι καλύτερο και βέβαια πάντα ακούμε και όλες τής γνώμες γιαυτό είμαστε στό forum

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...