loykas.. 3 Μαίου 2015 Author #426 Share 3 Μαίου 2015 Ευχαριστώ φίλε Νίκο πιστεύω για αυτό το ανεβάζω την βότκα σιγά σιγά για να το παρακολουθώ αν και πιστεύω θα φτιάξουν καλύτερα χρώματα αν τα πάω όλα 0 και ξέχασα κάνω και κάθε βδομάδα αλλαγές νερού 40 λίτρα θα δούμε απλός θέλει συνέχεια μετρήσεις για να δω που θα σταματήσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Μαίου 2015 #427 Share 4 Μαίου 2015 Λουκα μου ευχαριστουμε παρα πολυ που μοιραστηκες τις φωτο φιλε! Πολυ ωραιες και καθαρες ...αντιθετα με καποιους αλλους που ακομα και το κλικ της φωτ. μηχ δεν ακουγεται καλα (για μενα λεω) Η εικονα του ενυδρειου σου μαρτυρα πως ξερεις τα "πραγματα" του ενυδρειου σου πολυ καλα αλλα θα ηθελα χωρις να θελω να στο παιξω ξερολας η' να κανω κουμαντο στο ενυδρειο σου η' τις ρουτινες του,να σου πω να προσεξεις με τη βοτκα. Κατα την ταπεινη μου αποψη το 0 δεν ειναι ποτε καλο εκτος και αν μπορεις να το συντηρεις/διατηρεις σε αυτη την τιμη με απιστευτα πολυ ταισμα. Σε διαφορετικη περιπτωση βαδιζεις καθημερινα σε τεντωμενο σχοινι. Θα αναφερω σαν παραδειγμα τη μεθοδο zeovit η οποια θελει μηδενικες τιμες αλλα ταυτοχρονα εαν την εφαρμοσεις κατα γραμμα θελει και σχεδον 15 μπουκαλακια υγρων(τροφες,ιχνοστοιχεια κτλ) ωστε να εχουν τα κοραλια διαθεσιμη τροφη. Εαν με το 1ml εχεις φτασει ηδη στο 1,2 νιτρικα θα σου προτεινα(με βαση την ταπεινη αποψη και εμπειρια μου,(χωρις να θελω να "μπω" στο ενυδρειο σου) να κοψεις τη δοση της βοτκας στο μισο και να προσπαθησεις να κρατησεις τα ΝΟ3 σε αυτο το επιπεδο. Εαν δεις οτι μπορει το 0,5ml βοτκας να στα κραταει σταθερα σε αυτη την τιμη τοτε καντη δοσολογιας συντηρησης. Γιατι η βοτκα δουλευει με 1-2 εβδομαδες(αναλογα το συστημα) καθυστερηση. Πωες γεμιζεις ενα κουβα με νερο και υπολογιζεις πριν γεμισει ο κουν=βας και το νερο που εχει μεσα το λαστιχο?Καπως ετσι να στο πω ΜΠΑΚΑΛΙΣΤΙΚΑ και ΛΑΙΚΑ(τα κεφαλαια πανε σε κατι γκουρου) Οποτε καλυτερα να εισαι στο 1-2(ακομα και 5,ωστε να εχεις περιθωρια για στραβη) Και αν πας στο μηδεν χωρις ταυτοχρονα να αυξησεις το ταισμα η' τουλαχιστον να δινεις στα κοραλια αυτο που χρειαζονται,τα καλα αποτελεσματα που θα δεις θα ειναι προσωρινα. Ολα αυτα παντα απο ενδιαφερον για το υπεροχο ενυδρειο σου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 4 Μαίου 2015 #428 Share 4 Μαίου 2015 Καταπληκτικο Λουκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
petrossol 4 Μαίου 2015 #429 Share 4 Μαίου 2015 Καταπληκτικό!!! Ένας από τους ωραιότερους υφάλους που έχω δει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gfdimopo 4 Μαίου 2015 #430 Share 4 Μαίου 2015 Φίλε μου να το χαίρεσαι! είναι στολίδι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #431 Share 4 Μαίου 2015 Ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια πάντα μου αρέσει να ακούω γνώμες και συμβουλές για αυτό είμαστε εδώ για να ανταλλάξουμε γνώμες . φίλε mad23 έχεις δίκιο σε ότι γράφεις το ξέρω ότι είναι ρίσκο θα την σταματήσω όταν πάνε τα νιτρικά στό 0 και μετά θα ρίχνω την μισή δοσολογία που έριχναν για συντήρηση και βέβαια έχω βάλει και ζεολινθο.θα δούμε εγώ παντός ταΐζω πάρα πολύ κοράλια και ψάρια δεν μπορούσα να ρίξω τα νιτρικά και φωσφορικά θα δούμε πρώτη φορά παίζω με βότκα θα δείξει ο χρόνος δεν λέω μεγάλα λόγια πάντα μαθαίνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #432 Share 4 Μαίου 2015 Και μερικές ακόμα foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #433 Share 4 Μαίου 2015 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #434 Share 4 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #435 Share 4 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #436 Share 4 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #437 Share 4 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #438 Share 4 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #439 Share 4 Μαίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #440 Share 4 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 4 Μαίου 2015 Author #441 Share 4 Μαίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 4 Μαίου 2015 #442 Share 4 Μαίου 2015 Υπέροχες φωτο με υγιέστατα κοράλλια,Μπραβο Λουκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 4 Μαίου 2015 #443 Share 4 Μαίου 2015 Υπέροχες Λουκά μπράβο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 4 Μαίου 2015 #444 Share 4 Μαίου 2015 Φοβερά χρώματα και ανάπτυξη, όπως μας έχεις συνηθήσει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 6 Μαίου 2015 Author #445 Share 6 Μαίου 2015 μερικες foto από πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 6 Μαίου 2015 Author #446 Share 6 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 6 Μαίου 2015 Author #447 Share 6 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 6 Μαίου 2015 Author #448 Share 6 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 6 Μαίου 2015 Author #449 Share 6 Μαίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
loykas.. 6 Μαίου 2015 Author #450 Share 6 Μαίου 2015 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος