paul.asty 27 Μαρτίου 2016 #201 Share 27 Μαρτίου 2016 Ωραιοςςςς!! Τι φωτισμο εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 27 Μαρτίου 2016 Author #202 Share 27 Μαρτίου 2016 Ωραιοςςςς!! Τι φωτισμο εχεις? να σαι καλά Παυλάκο..ένα φωτιστικό λεντ 54 βατ αλλά δεν παίζει φουλ και ενσωμάτωσα πρόσφατα 2 τ5 coralplus στις 2 μεριές του... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Μαρτίου 2016 #203 Share 28 Μαρτίου 2016 Μπραβο Γιωργο μια χαρα αναπτυξη βλεπω ,δωστου λιγο χρονο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 28 Μαρτίου 2016 Author #204 Share 28 Μαρτίου 2016 Μπραβο Γιωργο μια χαρα αναπτυξη βλεπω ,δωστου λιγο χρονο. σ ευχαριστώ Νίκο...εννοείται ότι θέλει τον χρόνο του...τα καλύτερα έρχονται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 9 Απριλίου 2016 Author #205 Share 9 Απριλίου 2016 πάμε και 2 τελευταίες προσθήκες... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 9 Απριλίου 2016 #206 Share 9 Απριλίου 2016 Μπραβο ρε Γιωργη!!Πολυ ομορφα!!!Καλοριζικα!!! Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS_61223 9 Απριλίου 2016 #207 Share 9 Απριλίου 2016 Ευτυχως που δεν το παρατησατε γτ ειναι και θα γινεται πολυ ομορφο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 9 Απριλίου 2016 Author #208 Share 9 Απριλίου 2016 Μπραβο ρε Γιωργη!!Πολυ ομορφα!!!Καλοριζικα!!!Στάλθηκε από το Valencia2_Y100pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σ ευχαριστώ Γιώργο...και το δικό σου γίνεται σούπερ... Ευτυχως που δεν το παρατησατε γτ ειναι και θα γινεται πολυ ομορφο!!!να σαι καλά Γιάννη...η αλήθεια είναι ότι και εγώ χαίρομαι που τελικά δεν το άφησα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 10 Απριλίου 2016 #209 Share 10 Απριλίου 2016 Καλορίζικα, να σου ζήσουν! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 30 Απριλίου 2016 Author #210 Share 30 Απριλίου 2016 πασχαλινή προσθήκη...καλή ανάσταση σε όλους... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lefteris67 30 Απριλίου 2016 #211 Share 30 Απριλίου 2016 Πανέμορφο. Σου εύχομαι να το χαρείς και να το δεις να μεγαλώνει. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 30 Απριλίου 2016 #212 Share 30 Απριλίου 2016 Καλοριζικη Γιωργο ,πολυ δυνατο κομματι. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 30 Απριλίου 2016 #213 Share 30 Απριλίου 2016 Καλορίζικη, πολύ όμορφη. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 30 Απριλίου 2016 #214 Share 30 Απριλίου 2016 Πολύ όμορφη. Καλη ανάσταση, και με το καλό να την δείς δέντρο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 12 Μαίου 2016 #215 Share 12 Μαίου 2016 Ωραιες προσθηκες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Ιουνίου 2016 Author #216 Share 2 Ιουνίου 2016 ας κάνουμε ένα φωτογραφικό update και να πω για την εξέλιξη του ενυδρείου...όλα κυλούσαν ομαλά μέχρι την παρασκευή όπου δυστηχώς ξυπνάω το πρωί και μετά την καθιερωμένη ματιά στο ενυδρείο βλέπω ότι έχει φύγει το σωληνάκι της δοσομετρικής που ρίχνει το kh με αποτέλεσμα να χυθεί όλο μέσα στο ενυδρείο και να φτάσει στο 15-16...περιττό να πω ότι τα έβαψα μαύρα και ακόμη έχω τον φόβο μην χάσω τα κοράλια μου...έκανα μια γεναία αλλαγή νερού και με τις καταναλώσεις των κοραλιών έφτασα χτες πάλι στο 8....τώρα ο χρόνος θα δείξει αν θα κλάψουμε με μαύρο δάκρυ..επίσης ξεκίνησα πριν λίγες μέρες τα προιόντα της aquaforest αγοράζοντας reef salt,amino,vitality,build και energy....το μόνο που μπορώ να πω παιδιά είναι πως ή θα ΔΟΞΑΣΤΟΥΜΕ ή θα Χ@ΣΤΟΥΜΕ...αυτά τα νέα...πάμε και για τις φοτό όπου η μία μου μίλλε που είχα ανεβάσει πριν ένα μήνα πλέον έχει γίνει κιτρινοπράσινη και έχουν μπει 2-3 κοραλάκια ακόμη τα οποία είναι στρεσαρισμένα λίγο μιας και μπήκαν ακριβώς πριν την πατάτα που έγινε με το kh....τέλος να ευχαριστήσω δημόσια τον Θανάση,τον Νίκο και τον Πετράν για τις πολύτιμες συμβουλές και τον ενδιαφέρον που έδειξαν.... 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 2 Ιουνίου 2016 #217 Share 2 Ιουνίου 2016 Οι φώτος είναι μετά το ατύχημα? Μια χαρά φαίνονται όλα και ζωηρότατα !!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 2 Ιουνίου 2016 #218 Share 2 Ιουνίου 2016 Και εμενα μου φαινονται μια χαρα, σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει απλα να μην πανικοβαλεσαι, και να κοιταξεις να επαναφερεις την ταξη με αργο ρυθμο. Δεν ειναι η διαφορα στο kh που στρεσαρει τους οργανισμους, αλλα το ποσο αποτομα γινεται αυτο. Δεν νομιζω να εχεις προβληματα. Ωραιες φωτο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 2 Ιουνίου 2016 #219 Share 2 Ιουνίου 2016 Πολυ ωραια οντως!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Ιουνίου 2016 Author #220 Share 2 Ιουνίου 2016 Οι φώτος είναι μετά το ατύχημα? Μια χαρά φαίνονται όλα και ζωηρότατα !!!ναι Ευγένειε μετά το ατύχημα...σ ευχαριστώ..Και εμενα μου φαινονται μια χαρα, σε τετοιες περιπτωσεις πρεπει απλα να μην πανικοβαλεσαι, και να κοιταξεις να επαναφερεις την ταξη με αργο ρυθμο. Δεν ειναι η διαφορα στο kh που στρεσαρει τους οργανισμους, αλλα το ποσο αποτομα γινεται αυτο. Δεν νομιζω να εχεις προβληματα. Ωραιες φωτο. μα και εγώ το απότομο ανέβασμα έχω φοβηθεί..πάντώς μέχρι στιγμής σχεδόν όλα είναι με τέντα πολύποδες..ο χρόνος θα δείξει Γιώργο...περιμένω φωτογραφικό υλικό και απ το δικό σου να δω στο θέμα σου... Πολυ ωραια οντως!!! να σαι καλά Βασίλη...ευχαριστώ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 2 Ιουνίου 2016 #221 Share 2 Ιουνίου 2016 Μια χαρά φαίνονται όλα. Πολύ όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 2 Ιουνίου 2016 Author #222 Share 2 Ιουνίου 2016 Μια χαρά φαίνονται όλα. Πολύ όμορφα. σ ευχαριστώ Λουκά...ελπίζω να μείνουν έτσι και να μην παρουσιαστεί κάτι τις επόμενες μέρες...το έχω υπό παρακολούθηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 2 Ιουνίου 2016 #223 Share 2 Ιουνίου 2016 Γιωργο οι φωτο δειχνουν οτι το ενυδρειο ειναι μια χαρα,δεν νομιζω να εχεις θεμα Πολυ ομορφες οι φωτο ,μπραβο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 7 Ιουνίου 2016 #224 Share 7 Ιουνίου 2016 Φιλαρακι τη μαλακτικη βαζεις στο μαλλια των mille σου?? Να τους βαζεις και μασκα μην μπερδευτουν!! Καλε μου φιλε γιωργο το ενυδρειο σου παει τρενο!!! Και αυτο που βλεπω και το ευχαριστιεμαι ειναι πως ειναι low cost!!! Εισαι ωραιος παιχτης!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Οκτωβρίου 2016 #225 Share 22 Οκτωβρίου 2016 Τι θα γινει θα εχουμε κανα νεο εδω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος