vasilis4x4 28 Δεκεμβρίου 2016 #251 Share 28 Δεκεμβρίου 2016 Πολυ ομορφα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 29 Δεκεμβρίου 2016 Author #252 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 πριν 16 ώρες, το μέλος vasilis4x4 έγραψε: Πολυ ομορφα!!! Σ ευχαριστώ Βασίλη.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yautja 29 Δεκεμβρίου 2016 #253 Share 29 Δεκεμβρίου 2016 Χρόνια πολλά.. Πολυ όμορφα και τα τρία Η δεύτερη ποιο είδος είναι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 30 Δεκεμβρίου 2016 Author #254 Share 30 Δεκεμβρίου 2016 πριν 9 ώρες, το μέλος Yautja έγραψε: Χρόνια πολλά.. Πολυ όμορφα και τα τρία Η δεύτερη ποιο είδος είναι ? Σ ευχαριστώ φίλε μου..η δεύτερη είναι acropora plana.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #255 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 (edited) καλημέρα παιδιά..λοιπόν αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα εδώ και αρκετές εβδομάδες..ενώ τα κοράλια είναι υγιέστατα έχω μηδενικές καταναλώσεις σχεδόν και δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει...δεν έχω αλλάξει κάτι στις ρουτίνες μου και ενώ έχω παρατηρήσει ανάπτυξη μικρή δεν έχω κατανάλωση...ακούω συμβουλές για το τι μπορεί να συμβαίνει... Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2017 - dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Φεβρουαρίου 2017 #256 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 μετρας αυξημένες τιμές και η δοσομετρική τρέχει κανονικά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #257 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 (edited) πριν 22 λεπτά, το μέλος pan_Oz έγραψε: μετρας αυξημένες τιμές και η δοσομετρική τρέχει κανονικά? όχι Πάνο δεν ρίχνω τπτ σε συμπλήρωμα και οι τιμές είναι ίδιες..πχ κάνω αλλαγή την κυριακή,μετράω kh και την τετάρτη που ξαναμετράω έχω απόκλιση 0.1-0.2 ή και καθόλου....αν βάλω δοσομετρική να τρέχει θα πάνε στα ύψη Έγινε επεξεργασία 10 Φεβρουαρίου 2017 - dano23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2017 #258 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Ωχ κάτι συμβαίνει ! Και ειναι βδομαδες τωρα ;;; ολες οι τιμές ειναι αμετάβλητες ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Φεβρουαρίου 2017 #259 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 τα ζωντανά έχουν πολύποδες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #260 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 8 λεπτά, το μέλος pan_Oz έγραψε: τα ζωντανά έχουν πολύποδες? ναι Πάνο..μέρα νύχτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #261 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 14 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Ωχ κάτι συμβαίνει ! Και ειναι βδομαδες τωρα ;;; ολες οι τιμές ειναι αμετάβλητες ; ναι Διονύση...αμελητέες ποσότητες η διαφορά σε μετρήσεις...δοσομετρική δεν την χρησιμοποιώ και πολύ σπάνια να προσθέσω κάτι λίγο...αν εξαιρέσω όμως αυτό τα κοράλια δείχνουν να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 10 Φεβρουαρίου 2017 #262 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Δοκίμασες με άλλο τεστ? πχ απο κάποιον φίλο? Μου μοιάζει λες και δεν μετράει σωστά το τεστ και δείχνει την ίδια τιμη συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #263 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 10 λεπτά, το μέλος submarine1981 έγραψε: Δοκίμασες με άλλο τεστ? πχ απο κάποιον φίλο? Μου μοιάζει λες και δεν μετράει σωστά το τεστ και δείχνει την ίδια τιμη συνέχεια. Θα το δοκιμάσω Ευγένειε αν και δεν νομίζω να φταίει αυτό γιατί πρόσφατα μου τελείωσε και πήρα καινούριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Φεβρουαρίου 2017 #264 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Ριξε λιγο ιωδιο και ιχνοστοιχεια επισεις ταισε τα λιγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #265 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 7 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Ριξε λιγο ιωδιο και ιχνοστοιχεια επισεις ταισε τα λιγο. Οκ Νίκο μπορεί να δοκιμάσω ιώδιο άμα είναι...ρίχνω ρότιφερς 2 φορές την εβδομάδα βράδυ με κλειστά φώτα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Φεβρουαρίου 2017 #266 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 3 λεπτά, το μέλος dano23 έγραψε: Οκ Νίκο μπορεί να δοκιμάσω ιώδιο άμα είναι...ρίχνω ρότιφερς 2 φορές την εβδομάδα βράδυ με κλειστά φώτα.... Ιχνοστοιχεια και απανω τους ,ολη νυχτα κλειστο σκιμερ.Επισεις η λαμπες ποσο καιρο τρεχουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 10 Φεβρουαρίου 2017 #267 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 και γω θα έλεγα για αρχη να δοκιμάσεις αλλα τεστακια και να διπλό τσεκάρεις αλατοτητα Αλλαξες τιποτα σε ρουτίνες ; προσθεσες κατι τελευταία ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #268 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 56 λεπτά, το μέλος niknik έγραψε: Ιχνοστοιχεια και απανω τους ,ολη νυχτα κλειστο σκιμερ.Επισεις η λαμπες ποσο καιρο τρεχουν. Οι 2 λάμπες πλησιάζουν χρόνο..τα λεντ κανένα 2χρονο παίζουν... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #269 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 32 λεπτά, το μέλος pan_Oz έγραψε: και γω θα έλεγα για αρχη να δοκιμάσεις αλλα τεστακια και να διπλό τσεκάρεις αλατοτητα Αλλαξες τιποτα σε ρουτίνες ; προσθεσες κατι τελευταία ; Όχι Πάνο δεν έχω αλλάξει κάτι...θ αρχίσω ένα ένα ξανά να τα επιβεβαιώσω με άλλα τεστ-ρεφρακτόμετρο μήπως κάτι είναι λάθος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2017 #270 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Ρε παιδιά όλα τα τεστ το ίδιο ;;;; Αν ηταν μόνο ενα θα έλεγες ότι έληξε ! Ολα ;;; Βλεπεις κάτι άλλο που να σε ανησυχεί ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 10 Φεβρουαρίου 2017 #271 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 Το σημαντικό φίλε μου είναι η κατάσταση των κοραλλιών. Αν τα κοράλλια είναι καλά και τα τεστάκια δεν έχουν λήξει ή δεν τα κάνεις λάθος, τότε εγω στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα. Θυμάμαι είχε τύχει και σε μένα, με το μαγνήσιο και το ασβέστιο κολλημένα.. Ακολούθα τις ρουτίνες σου και θα ξεκινήσει η κατανάλωση, μην ανησυχείς.Αστο ενυδρείο να πάρει το δρόμο του. Κάποια ωριμάζουν γρήγορα, κάποια θέλουν πιο πολύ χρόνο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dano23 10 Φεβρουαρίου 2017 Author #272 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 27 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Ρε παιδιά όλα τα τεστ το ίδιο ;;;; Αν ηταν μόνο ενα θα έλεγες ότι έληξε ! Ολα ;;; Βλεπεις κάτι άλλο που να σε ανησυχεί ; πριν 14 λεπτά, το μέλος teoxan έγραψε: Το σημαντικό φίλε μου είναι η κατάσταση των κοραλλιών. Αν τα κοράλλια είναι καλά και τα τεστάκια δεν έχουν λήξει ή δεν τα κάνεις λάθος, τότε εγω στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα. Θυμάμαι είχε τύχει και σε μένα, με το μαγνήσιο και το ασβέστιο κολλημένα.. Ακολούθα τις ρουτίνες σου και θα ξεκινήσει η κατανάλωση, μην ανησυχείς.Αστο ενυδρείο να πάρει το δρόμο του. Κάποια ωριμάζουν γρήγορα, κάποια θέλουν πιο πολύ χρόνο. Όχι παιδιά όλα τ άλλα φυσιολογικά...όπως είπα και πιο πάνω αν δεν είχα αυτό με τις καταναλώσεις θα έλεγα ότι όλα κυλάνε ρολόι...φουλ πολύποδες και χρώμα καλό θα έλεγα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 10 Φεβρουαρίου 2017 #273 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 9 λεπτά, το μέλος teoxan έγραψε: Το σημαντικό φίλε μου είναι η κατάσταση των κοραλλιών. Αν τα κοράλλια είναι καλά και τα τεστάκια δεν έχουν λήξει ή δεν τα κάνεις λάθος, τότε εγω στη θέση σου δεν θα ανησυχούσα. Θυμάμαι είχε τύχει και σε μένα, με το μαγνήσιο και το ασβέστιο κολλημένα.. Ακολούθα τις ρουτίνες σου και θα ξεκινήσει η κατανάλωση, μην ανησυχείς.Αστο ενυδρείο να πάρει το δρόμο του. Κάποια ωριμάζουν γρήγορα, κάποια θέλουν πιο πολύ χρόνο. Ρε Θοδωρα ο Γιώργο εχει πολλα sps. Δεν δικαιολογεί καθόλου κατανάλωση σε ασβέστιο και kh ! Εσυ που εχεις πιο σοφτ κατάσταση μπορεί να μην βλέπεις έντονες καταναλώσεις αλλα ιδιαίτερα το kh μόνο βράχο να εχεις το βλέπεις να πέφτει ! Συμφονω μαζί σου ότι δεν πρεπει να τρελενεται αφού δεν βλέπει κάτι φοβερό στα κοραλια του αλλα πιστεύω ότι πρεπει να ειναι σε επαγρύπνηση ! Βεβαια μιλάω και εγω ! "Που εχω καεί και φυσάω το γιαούρτι" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 10 Φεβρουαρίου 2017 #274 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 23 λεπτά, το μέλος fishbone! έγραψε: Εσυ που εχεις πιο σοφτ κατάσταση Συμφωνώ Διονύση, αλλά όταν είχα κι εγω το ίδιο θέμα είχα sps. Ώσπου κάποια στιγμή άρχισα να βλέπω καταναλώσεις.Δεν ε΄κανα κάτι ιδιαίτερο, ακολουθούσα τις ρουτίνες. Ας έχει μια προσοχή ο φίλος, αλλά εγώ πιστεύω ότι είναι και θέμα ωρίμανσης του ενυδρείου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 10 Φεβρουαρίου 2017 #275 Share 10 Φεβρουαρίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος dano23 έγραψε: Οι 2 λάμπες πλησιάζουν χρόνο..τα λεντ κανένα 2χρονο παίζουν... Αλλαξε τις λαμπες και βλεπεις τις αλλαγες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος