mageiras293 7 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 7 Ιανουαρίου 2015 γεια σας παιδια εχω 240 λιτρα ,,μεσα ειναι ψαρακια (blue tank ,clonw, chromis ,γοβιο ,σαλαρια) και απο κοραλια μονο μ****α (και μονο μ****α θα βαλω) απο κυκλοφορια ειμαι καλα εχω jebao ειχα sub ώσπου πλημμύρισα 2 φορες και εφαγα κιτρινη καρτα απο την γυναικα (στην τριτη τρωω κοκκινη)και εβαλα ενα εξωτερικο φιλτρο τον ανθρακα και αντιφωσφορο το εχω στο σκιμμερ επειδη εχει media box (αν λεγετε ετσι) στο φιλτρο εχω υαλοβάμβακα και σφουγγαρι για την βρωμια,,,,,στο σφουγγαρι δεν μπορω να πω οτι μαζευει και πολυ βρωμα ,,το ιδιο ομως και για το υαλοβάμβακα βλεπω πολλους απο εσας 1)οσοι εχουν sub δεν εχουν σφουγγαρια και υαλοβάμβακα,,αρα συμπερενω οτι τζαμπα τα εχω σφουγγαρια και υαλοβάμβακα 2)αλλοι δεν εχουν ουτε sub ουτε φιλτρο και δουλευω ενυδρειο στολιδια 3)διαβασα οτι σφουγγαρια κτλπ ειναι πηγη νιτρικων αρα δεν ειναι και τοσο καλο να τα εχω αυτο που θελω να πω ειναι οτι εγω το εβαλα για την βρωμια αλλα βλεπω οτι μονο εγω το εκανα αυτο,,αρα αν το βγαλω θα εχω χασιμο ??θα γινει το ενυδρειο μου βρωμικο ??θα ειναι καλυτερα να το βγαλω??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
teoxan 7 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Και το σφουγγάρι και ο υαλοβάμβακας ειναι εστίες νιτρικών. Τωρα, αν θες οπωσδήποτε να εχεις εξωτερικό φίλτρο, βαλε τον άνθρακα και το αντιφως εκει μεσα και λίγο υαλοβάμβακα που θα τον αλλάζεις πολυ συχνά. Και φυσικά πολυ συχνές μετρήσεις νιτρικών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mageiras293 7 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 7 Ιανουαρίου 2015 αρα φιλε μου δεν χρεισιμευει πουθενα το φιλτρο αφου άνθρακα και αντί φώσφορο το εχω στο σκιμμερ δεν μπορω να κανω συχνες αλλαγες αρα δεν εχω κερδος που το εχω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος