tsala 5 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Αν και φερνει περισσοτερο σε αγγελια , θα παρακαλουσα τους διαχειριστες να μεινει το θεμα ανοιχτο και προς συζητηση, ωστε να γραψουν εδω οι ενδιαφερομενοι (και οχι μονο) τυχον αποριες κλπ κλππεριμαζεψα απο εναν γνωστο 7 χρυσοψαρα απο μια ψαροσουπα που ειχε ..του ειπα τα σχετικα, και θα ξεκινησει απο την αρχη σιγα σιγα με σωστα ψαρια..Τα ψαρακια ειναι 2 fancy ,μαλλον fantail (τα οποια αμφιταλαντευομαι ακομα εαν θα τα κρατησω , αρα μενουν στον "παγο" προς το παρον και βλεπουμε) . τα αλλα ειναι 2 comet και 3 common , και τα 5 πορτοκαλι κλασσικο, στα 6-7 cm .. ειναι μικρα ψαρακια , κοντα 1 ετους.Τα ψαρια δειχνουν καλα , εκτος απο τα 2 comet που ειναι μαζεμενες οι κοιλιες τους ..ολα τα ψαρια δεχονται θεραπεια με esha 2000 + αλατι αυτην την στιγμη και θα δωθουν υγιει .. Εγω δεν μπορω να τα κρατησω δυστυχως , αρα ψαχνουν καταλληλο σπιτι 100 με 120 cm μηκος ενυδρειου ή λιμνη.Αποστολες μπορω να κανω με κτελ και λογικα θα μπορω να τα φερω και Θεσσαλονικη..Αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να δωσετε 5-6 ευρω για τα μεταφορικα για ενα ψαρι των 2 ευρω, θα τα βρουμε.. το θεμα ειναι να σωθουν τα ψαρια.Θα ακολουθησουν και φωτο τις επομενες ημερες..βαλτε ενα χερακι.... Υ.Γ τα ψαρια θα δωθουν σε 15 - 30 ημερες και μονο εφοσων ειναι υγιει. 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bbetta 5 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Πολύ καλή η κίνησή σου! Θα μάθω αν υπάρχει ενδιαφέρον! Ίσως μπορεί να φιλοξενήσει κάποιο ένας φίλος με 680 λίτρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 5 Ιανουαρίου 2015 Author #3 Share 5 Ιανουαρίου 2015 οκ, ευχαριστω Βασιλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 5 Ιανουαρίου 2015 #4 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο σου! Όταν λες στον "πάγο" εννοείς έξω στο ενυδρείο-κατάψυξη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
boner 6 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Καλημερα και χρονια πολλα!!Για τα απλα τα χρυσοψαρα ενδιαφερομαι για την λιμνη!!Μακαρι να μπορουσα να τα παρω ολα αλλα...........Με τα κομον ειχα θεμα με τα κοι μου!!Κυνηγουσαν ενα κοι(Σαν να θελουν να ζευγαρωσουν μεχρι που το ψοφησαν!!)Θα μιλησουμε π.μ. Μεχρι ποτε θελεις να τα δωσεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 6 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Μπραβο βρε Γιάννη, και μπραβο στα παιδια για το ενδιαφερον Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 6 Ιανουαρίου 2015 Author #7 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο σου! Όταν λες στον "πάγο" εννοείς έξω στο ενυδρείο-κατάψυξη; χαχαχα! οχι βρε συ μεσα ειναι.. το ενυδρειο εξω εγινε θερμοσηφωνας 8-10 βαθμους πηγε Καλημερα και χρονια πολλα!!Για τα απλα τα χρυσοψαρα ενδιαφερομαι για την λιμνη!!Μακαρι να μπορουσα να τα παρω ολα αλλα...........Με τα κομον ειχα θεμα με τα κοι μου!!Κυνηγουσαν ενα κοι(Σαν να θελουν να ζευγαρωσουν μεχρι που το ψοφησαν!!)Θα μιλησουμε π.μ. Μεχρι ποτε θελεις να τα δωσεις?? δηλαδη θελεις τα 2 comet? μου ζητησε κι αλλο ενα παιδι για την λιμνη του. το θεμα ειναι μεχρι ποτε - ποσο μπορω να τα κρατησω .. τωρα δεν μπορουν με τιποτα να βγουν εξω , θα γυρισουν αναποδα.. πρεπει να τα παρεις κατα τον Μαρτιο... θα κοιταξω μηπως μπορω να τα κρατησω εως τοτε και θα ξαναμιλησουμε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον Μπραβο βρε Γιάννη, και μπραβο στα παιδια για το ενδιαφερον μπραβο στα παιδια που βοηθανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 6 Ιανουαρίου 2015 Author #8 Share 6 Ιανουαρίου 2015 τα 3 common βρηκαν σπιτι, ευχαριστω τον Τακη και τον φιλο του Παναγιωτη που θα τα φιλοξενησει. μενουν τα 2 comet (και για τα φανσυ που θα το δουμε αργοτερα ) Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 16 Ιανουαρίου 2015 Author #9 Share 16 Ιανουαρίου 2015 Δυστυχως το ενα comet , μας αφησε... δεν μπορεσα να το σωσω.. ηταν ηδη αργα οταν το πηρα... για το αλλο βρεθηκε σπιτι .. Ευχαριστω ολους για το ενδιαφερον!! Βγαζω και τα fancy στο "σφυρι" .. δεν εχω χωρο δυστυχως για να τα κρατησω... red cap ειναι και τα δυο και ειναι ολοιδια... ψαχνουν ενυδρειο με min. διαστασεις 80 χ 35 χ 35 και καλο φιλτρο (εξωτερικο κατα προτιμηση).. παρακαλω αν εχετε λιγοτερα λιτρα, μην μου στειλετε μνμ.. οποιος ενδιαφερετε , ας με ενημερωσει εδω ή με πμ. Ευχαριστω ολους και παλι! μερικες χαλια φωτο.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 16 Ιανουαρίου 2015 Author #10 Share 16 Ιανουαρίου 2015 βρηκαν σπιτι και τα σκατουλια και μαλιστα το καλυτερο που θα μπορουσαν να βρουν (ενυδρειο-ιδιοκτητη)!!! Ευχαριστω θερμα ολους οσους ενδιαφερθηκαν για τα ψαρακια!! Ευχαριστω τους διαχειριστες και το φορουμ για την φιλοξενια του θεματος! Εαν το θεμα πλεον κρινεται ανουσιο, μπορει να διαγρφει Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 20 Ιανουαρίου 2015 #11 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Τα μικρά μπήκαν προσωρινά με τα δικά μου Πολύ μικρά μπροστά στα γομάρια μου 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Ιανουαρίου 2015 #12 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Τα μικρά μπήκαν προσωρινά με τα δικά μου Πολύ μικρά μπροστά στα γομάρια μου Αμάν βρε!!!! Τι μέγεθος εχουν τα γομάρια σου;;;; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 20 Ιανουαρίου 2015 #13 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Αμάν βρε!!!! Τι μέγεθος εχουν τα γομάρια σου;;;; Είναι , είναι, τα ταίζω καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jimi 20 Ιανουαρίου 2015 #14 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Συγχαρητηρια σε ολους. Το βιντεακι πολυ ενδεικτικο για το μεγεθος των ψαριων που εχουν συνυφανθεί με τη λεξη γυαλα. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #15 Share 21 Ιανουαρίου 2015 (edited) Πραγαμτι ρε φιλε, τι ψαρουκλες ειναι αυτες; Σιγουρα ειναι χρυσοψαρα; Μπραβο στον Γιαννη για την πρωτοβπυλια του αλλα και σε ολους οσους βοηθησαν! Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2015 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 21 Ιανουαρίου 2015 Author #16 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Τακη να σου ζησουν οι ψαρουκλες!! και να προσεχεις τα μικρα Ναι βρε Θοδωρη , χρυσοψαρα ειναι .. να τα βλεπουν μερικοι μερικοι που τα βαζουν σε γυαλες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Ιανουαρίου 2015 #17 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια λύστε μου μια απορία. Τα χρυσόψαρα συμβιώνουν με αλλα ψάρια αρμονικά και με ποιά; Παρακολουθω τόσο καιρο διάφορα θέματα και οταν βλέπω χρυσόψαρα σε ενυδρεια, δε βλέπω αλλα ψάρια μαζί τους έστω και σε μεγάλα ενυδρεια. Εγω κανω λάθος ή δε μπαίνουν με αλλα για κάποιο λόγο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 21 Ιανουαρίου 2015 #18 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Ρε παιδια λύστε μου μια απορία. Τα χρυσόψαρα συμβιώνουν με αλλα ψάρια αρμονικά και με ποιά; Παρακολουθω τόσο καιρο διάφορα θέματα και οταν βλέπω χρυσόψαρα σε ενυδρεια, δε βλέπω αλλα ψάρια μαζί τους έστω και σε μεγάλα ενυδρεια. Εγω κανω λάθος ή δε μπαίνουν με αλλα για κάποιο λόγο; Λογω παραμέτρων και θερμοκρασίας νερού μόνο με συννεφακια θα μπορουσαν να μπουν, σκέψου όμως αν ειχα συννεφάκια με αυτά τα θηρία δεν θα άρπαζε και κανενα για μεζε ; Οχι ότι ειναι κυνηγοί τα χρυσόψαρα αλλά ότι χωράει στο στομα τους το τρωνε , έστω και κατα λάθος 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 21 Ιανουαρίου 2015 Author #19 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Ετσι ειναι , μονο τα fancy ΙΣΩΣ δεχτουν τα white cloud minnows .. ΔΕΝ μπορουν να μπουν σαν συγκατοικοι με χρυσοψαρα με μονη ουρα... Επομενως τα χρυσοψαρα μπαινουν μονα τους.. πιστεψε με δεν χρειαζεται κανενα αλλο ψαρι, ειναι τα μονα ψαρια (κι εχουν περασει αρκετα απο τα χερια μου) που δεν θελησα ποτε ή δεν σκεφτηκα ποτε , αχ τι αλλο να βαλω που θα ταιριαζε.... οσοι εχουν , με καταλαβαινουν 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος