50 cent 1 Απριλίου 2007 #1 Share 1 Απριλίου 2007 Αυτη ειναι η πρωτη μου διμοσιευση και ειμαι πολλη χαρουμενος που ειμαι μελος σε αυτη τη σελιδα .Λοιπον θα ηθελα να πω οτι εχω 1 γατοψαρο εδω 1,5 χρονο.Οταν το πηρα ηταν 3 εκ. τωρα μετα απο 1,5 χρονια ειναι 4 εκ.Αυτο ειναι φυσιολογικο , κανονικα δεν θα επρεπε να ειχε μεγαλωσει αρκετα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 1 Απριλίου 2007 #2 Share 1 Απριλίου 2007 Καλώς ήρθες φίλε. Εάν μπορείς ανέφερε πιο είδος γατόψαρου έχεις σε τη ενυδρείο ζει για να λάβεις πιο ολοκληρωμένη απάντηση. Υ.Γ. Εάν δεν γνωρίζεις πιο είδος γατόψαρου έχεις μια φωτογραφεία θα βοηθούσε πολλή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stratos 1 Απριλίου 2007 #3 Share 1 Απριλίου 2007 Καλως ορισες στο ΑΖ δεν μας εγραψες ομως σε ποσα λιτρα το εχεις και τι ειδους Γατοψαρο ειναι.Καλο διαβασμα και καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #4 Share 1 Απριλίου 2007 Εάν δεν γνωρίζεις πιο είδος γατόψαρου έχεις μια φωτογραφεία θα βοηθούσε πολλή. Δεν γνωριζω ποιο ειδος ειναι αλλα θα βαλω φοτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #5 Share 1 Απριλίου 2007 σε ποσα λιτρα το εχεις Σε 40 λιτρα καθαρο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Απριλίου 2007 #6 Share 1 Απριλίου 2007 η το ειδος που εχεις δεν μεγαλωνει...αλλα και ο βασικοτατος παραγοντας ειναι οτι ακομη και αν μεγαλωνει, παιζουν ρολο τα λιτρα σου για να μεγαλωσει σωστα................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #7 Share 1 Απριλίου 2007 (edited) Παιδια μεχρι να βγαλω τη φοτο για να σας βοηθησω λιγο , μηπως το αναγνωρισετε , ειναι ασπρο με κοκκινα ματοια και 4 μουστακια.Το συγκεκριμενω γατοψαρο το εχω δει σε καταστημα(ψαριων), και σε καφε χρωμα.Ελπιζω να σας βοηθησα εστω και λιγο , για πιο αναλιτικα σε λιγο(φοτο). Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2007 - 50 cent Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #8 Share 1 Απριλίου 2007 το ειδος που εχεις δεν μεγαλωνει το εχω δει σε ενα καταστημα το ιδιο 7-8 εκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 1 Απριλίου 2007 #9 Share 1 Απριλίου 2007 (edited) Για κορυντόρας αλμπίνο μου κάνει η περιγραφή. Μήπως είναι αυτό ; Για βάλε την φώτο να δούμε. Έγινε επεξεργασία 1 Απριλίου 2007 - SW1IXC Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #10 Share 1 Απριλίου 2007 Ακριβως αυτο ειναι.Εψαξα σε ενα σαιτ και το βρηκα με το ονομα corydoras aeneus ομως το καφε χρωμα.Αδικα θα βγαλω φοτο αφου με προλαβε ο φιλος SW1IXC . Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #11 Share 1 Απριλίου 2007 Κανεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Απριλίου 2007 #12 Share 1 Απριλίου 2007 Κανεις; ορεξη να εχεις να διαβαζεις..!!!!!λινκ1 λινκ2 λινκ3 καλο ξεμπερδεμα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #13 Share 1 Απριλίου 2007 ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΟΤΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 1 Απριλίου 2007 Author #14 Share 1 Απριλίου 2007 ορεξη να εχεις να διαβαζεις..!!!!!λινκ1 λινκ2 λινκ3 Ευχαριστω , ομως δεν γραφει πουθενα για το μεγεθος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 1 Απριλίου 2007 #15 Share 1 Απριλίου 2007 Μέχρι 5 πόντους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 1 Απριλίου 2007 #16 Share 1 Απριλίου 2007 ΝΑ ΚΑΙ Η ΦΟΤΟ. Μου φαίνεται ότι έχεις χρησιμοποιήσει φλας με την φωτογράφιση που έκανες. Καλύτερα να το αποφεύγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 2 Απριλίου 2007 Author #17 Share 2 Απριλίου 2007 Γιατι , τα επηρεαζει αρνητικα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
In the pond 2 Απριλίου 2007 #18 Share 2 Απριλίου 2007 Γιατι , τα επηρεαζει αρνητικα; Ναι! Ζημιά μπορεί να κάνει ακόμα και ο κοινός φακός, ειδικά όταν τα φώτα του ενυδρείο είναι κλειστά. ( Μην το προσπαθήσεις ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 2 Απριλίου 2007 Author #19 Share 2 Απριλίου 2007 Ευχαριστω γιατι στο παρελθον το ειχα ξαναπροσπαθησει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 2 Απριλίου 2007 #20 Share 2 Απριλίου 2007 Εχω τραβήξει μέχρι σήμερα, περισσότερες από 7.000 ψηφιακές φωτογραφίες στα ενυδρεία μου, εκ των οποίων το 90% περίπου, με φλας. Δεν θυμάμαι να έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα τρόμου ή φόβου στα ψάρια, πλην μιας περίπτωσης ενός άρρωστου γκουράμι, που λόγω του στρες από την ταλαιπωρία του, φοβόταν και τη σκιά του... Μέχρι και οι οτόκυκλοι όταν τους τραβάω, δεν τρομάζουν. Πιστεύω ότι η χρήση του φλας κατά τη λήψη φωτογραφιών, δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα στα ψάρια εάν γίνεται σωστά και προσεκτικά (αναμμένα φώτα ενυδρείου, αργές κινήσεις φωτογράφου, σχετικά αραιές λήψεις, όχι πολύ δυνατή λάμψη, ησυχία στον περιβάλλοντα χώρο κλπ). Κυρίως τεχνικό πρόβλημα υπάρχει με τη χρήση του φλας, εάν δεν προσέχουμε τις σχετικές αντανακλάσεις στα τζάμια ή τις πολύ βαθιές σκιές που δημιουργεί και που αλλοιώνουν την αισθητική της φωτογραφίας μερικές φορές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 2 Απριλίου 2007 Author #21 Share 2 Απριλίου 2007 Μηπως θα μπορουσες να βγαλεις καμια φοτογραφια,η να μου διξεις καποια σελιδα σχετικα με τους οτοκυκλους; Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 2 Απριλίου 2007 #22 Share 2 Απριλίου 2007 Διάβασε αυτά: http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=861 http://www.aquahobby.com/gallery/e_oto.php http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=7544 Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 3 Απριλίου 2007 Author #23 Share 3 Απριλίου 2007 Eυχαριστω εγω τους ηξερα μονο ως γλυφτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 16 Απριλίου 2007 Author #24 Share 16 Απριλίου 2007 Ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας και για τη βοηθια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος