argy1 21 Ιανουαρίου 2015 #151 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Την επομενη φορα ειναι του Αγιου Βαλεντινου ομως.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #152 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Την επομενη φορα ειναι του Αγιου Βαλεντινου ομως.. Αμαν ρε ανθρωπε, αμαν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 21 Ιανουαρίου 2015 #153 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Την επομενη φορα ειναι του Αγιου Βαλεντινου ομως..Βρε μανία με τον Βαλεντίνο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 21 Ιανουαρίου 2015 #154 Share 21 Ιανουαρίου 2015 (edited) Ελα ρε παιδια...δεν ειναι μερα αυτη που διαλεξατε... Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2015 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #155 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Eλα ντε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Ιανουαρίου 2015 #156 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Εντάξει "Βαλεντίνο"... έχεις πολλές υποχρεώσεις εκείνη τη μέρα... αλλά... θα βρεις λίγο χρόνο να ξεκλέψεις.- Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 21 Ιανουαρίου 2015 #157 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Θα ερθει στα φλοκαφε και θα με τραβαει να φυγω.... Θα με κανει ρεζιλι στους φιλους μου και δεν θελω. Χαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 21 Ιανουαρίου 2015 #158 Share 21 Ιανουαρίου 2015 μαλλον θα πρεπει να αλλαχθει η ημερομηνια γιατι περα απο ψαροκαμμενοι ειμαστε και αγαπησιαρικα ατομα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #159 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Εμενα η αγαπη μου ειναι τα ενυδρεια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 21 Ιανουαρίου 2015 #160 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Περιμενετε αυτη τη μερα ( μονο ) να εκφραζεται τα αισθηματα σας στον ανθρωπο σας. you are lost Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 21 Ιανουαρίου 2015 #161 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Οχι εγω τα εκφραζω καθημερινα και καθε 15 μερες του κανω αλλαγη νερου! 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Ιανουαρίου 2015 #162 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Μάθε να γράφεις "μουσοκοτσίδα"... στο τέλος βάζουμε ερωτηματικό... όταν ρωτάμε!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 22 Ιανουαρίου 2015 #163 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Μάθε να γράφεις "μουσοκοτσίδα"... στο τέλος βάζουμε ερωτηματικό... όταν ρωτάμε!!!!! Σου ειπε κανεις οτι ειχα καλο βαθμο στη γραμματικη? Ας ειναι καλα η διορθωση ( που πιστευω οτι θα την εχουν δουλεψει κι αλλοι ) Καταλαβες ομως τη ηθελα να πω ( αυτο ειναι η ουσια )! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 22 Ιανουαρίου 2015 #164 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά για εμάς είναι του Αγίου Βαλεντίνου κάθε συνάντηση.... Βρίσκουμε ευκαιρία και στέλνουμε τα παιδιά για ύπνο στη γιαγιά και εμείς σουλατσάρουμε (μαζί εννοείτε) όπου θέλουμε και για όσο μας αρέσει!! Τώρα μπορείτε να ζηλέψετε με την ησυχία σας... έχω γεμίσει το σπίτι μου φυλαχτά για το μάτι (άσε που αν συμβεί κάτι ξέρω ποιους θα ξεματιάσω....) 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 22 Ιανουαρίου 2015 #165 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Περιμενετε αυτη τη μερα ( μονο ) να εκφραζεται τα αισθηματα σας στον ανθρωπο σας. you are lost Κάθε μέρα χαίρομαι που είμαι ζωντανός και μεγαλώνω, αλλά μια φορά το χρόνο σβήνω τα κεράκια μου, αν πιάνεις τον παραλληλισμό. ;-)Ήθελα να έρθω μια φορά κι εγώ στις συναντήσεις σας, αλλά το Σάββατο είναι η μέρα που βγαίνουμε έξω με την παρέα μου κάτι την, πλέον, παρέα της κόρης μου. Σκεφτείτε καμία φορά να το κάνετε άλλη μέρα, μπορεί να τα καταφέρουμε περισσότεροι να συμμετάσχουμε στη συνάντηση. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Popular Post diskus fan 22 Ιανουαρίου 2015 Popular Post #166 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά για εμάς είναι του Αγίου Βαλεντίνου κάθε συνάντηση.... Βρίσκουμε ευκαιρία και στέλνουμε τα παιδιά για ύπνο στη γιαγιά και εμείς σουλατσάρουμε (μαζί εννοείτε) όπου θέλουμε και για όσο μας αρέσει!! Τώρα μπορείτε να ζηλέψετε με την ησυχία σας... έχω γεμίσει το σπίτι μου φυλαχτά για το μάτι (άσε που αν συμβεί κάτι ξέρω ποιους θα ξεματιάσω....) Κι εγώ μια απ' τα ίδια... ρώταγα την πρώην γυναίκα μου... -Μωρό μου... θέλεις να περάσουμε ένα υπέροχο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο; -ΝΑΙ αμέέέέέέέέ. -Ωραία... τα λέμε από Δευτέρα!!!!! 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 23 Ιανουαρίου 2015 #167 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ μια απ' τα ίδια... ρώταγα την πρώην γυναίκα μου... -Μωρό μου... θέλεις να περάσουμε ένα υπέροχο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο; -ΝΑΙ αμέέέέέέέέ. -Ωραία... τα λέμε από Δευτέρα!!!!! Ετσι εξηγουνται πολλα! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
worldiver 24 Ιανουαρίου 2015 #168 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ μια απ' τα ίδια... ρώταγα την πρώην γυναίκα μου... -Μωρό μου... θέλεις να περάσουμε ένα υπέροχο ΠαρασκευοΣαββατοΚύριακο; -ΝΑΙ αμέέέέέέέέ. -Ωραία... τα λέμε από Δευτέρα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Ιανουαρίου 2015 #169 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Εγώ να ρωτήσω κάτι άσχετο;θα υπάρξει κοπή πίτας αντί συνάντησης Φεβρουαρίου ή θα φάμε αρνί με φλουρί αργότερα; 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 24 Ιανουαρίου 2015 #170 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Καλημέρα θα γίνει πιτα μενουν μόνο οι ανακοινώσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 24 Ιανουαρίου 2015 #171 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Κάθε μέρα χαίρομαι που είμαι ζωντανός και μεγαλώνω, αλλά μια φορά το χρόνο σβήνω τα κεράκια μου, αν πιάνεις τον παραλληλισμό. ;-) Ήθελα να έρθω μια φορά κι εγώ στις συναντήσεις σας, αλλά το Σάββατο είναι η μέρα που βγαίνουμε έξω με την παρέα μου κάτι την, πλέον, παρέα της κόρης μου. Σκεφτείτε καμία φορά να το κάνετε άλλη μέρα, μπορεί να τα καταφέρουμε περισσότεροι να συμμετάσχουμε στη συνάντηση. +1 Υπαρχουν και αλλες μερες ρε παιδια, για σκεφτειτε λιγο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Ιανουαρίου 2015 #172 Share 24 Ιανουαρίου 2015 (edited) Σας υπερευχαριστουμε για την αλλαγη της ημερομηνιας,γνωριζουμε οτι ειναι πρωτη φορα στα τοσα χρονια που αλλαζει η ημερομηνια\,το εκτιμουμε απιστευτα και το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε γι'αυτο ειναι να ερθουμε ΟΛΟΙ!! Και το τονιζω το ολοι για καποιους... Έγινε επεξεργασία 24 Ιανουαρίου 2015 - argy1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 24 Ιανουαρίου 2015 #173 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Τώρα που θα μπορείς εσύ... ΔΕΝ θα μπορούν οι άλλοι... να πας μόνος!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 24 Ιανουαρίου 2015 #174 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Ενταξει λοιπον,θα γιορτασω τον βαλεντινο και την Κυριακη θα παω να παρω το φλουρι και ολα τα δωρα μονος μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jpavly 24 Ιανουαρίου 2015 #175 Share 24 Ιανουαρίου 2015 Μπράβο ρε παιδιά! Σούπερ είναι την Κυριακή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος