Mr_Zoo 5 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Πάει ο παλιός ο Χρόνος, ασ συναντηθούμε βρε παιδιά..... Μπορεί χρόνο να αλλάξαμε, αλλά συνήθειες δεν αλλάζουμε..... Έτσι λοιπόν, όπως ίσχυε και πέρυσι (και πρόπερσι , και πάντα), ήρθε η ώρα να μαζευτούμε, να τα πούμε, να σχολιάσουμε τα δώρα που μας έφερε ο Άγιος Βασίλης, και πάνω απ όλα να χαλαρώσουμε με ενυδρειακή κουβεντούλα, με την καλή μας παρέα... Σας περιμένουμε όλους, στο γνωστό σημείο (Flocafe Δέλτα Φαλήρου), κατά τα γνωστά, μετά της 18:00 Μην λείψει κανείς....... πληροφορίες εντός 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 5 Ιανουαρίου 2015 (edited) Mε τέτοια παρουσίαση ποιος μπορεί να λείψει ??!!!! :bow: Mr_zoo Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2015 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 5 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 5 Ιανουαρίου 2015 (edited) δεν ξερω αν θα ερθω αν ερθω ομως μπορειτε να μου φερετε μερικους λαθρεπιβατες;θα σας ενημερωσω την παρασκευη Έγινε επεξεργασία 5 Ιανουαρίου 2015 - enydreiofilos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Mε τέτοια παρουσίαση ποιος μπορεί να λείψει ??!!!! :bow: Mr_zoo Βασίλη, εσυ που γιόρταζες κιόλας, πρεπει να πας πρώτος για το ποδαρικό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
petran halen 5 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 5 Ιανουαρίου 2015 στο φλοκαφε ετσι ?εκει ποθ εγινε και το πορηγουμενο??στης 6? και οποιοσ αντεξη?? Π Α Ρ Ω Ν!!!!!!!! THUNDER CATS HOOOOOOOOOOOO Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Βασίλη, εσυ που γιόρταζες κιόλας, πρεπει να πας πρώτος για το ποδαρικό.... Σκεφτόμουν να μην εμφανιστώ καθόλου γιατί χτες είχα και γενέθλια . . . Διπλό το κακό σου λεωωωωωωω 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 5 Ιανουαρίου 2015 Author #7 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Και γενέθλια???? Άρα απαγορεύεται να λείψεις ....Χιλιόχρονος..... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 5 Ιανουαρίου 2015 #8 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Μου έγινε συνήθεια πια!! Παρών και εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Billias 5 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Εχουμε καμια ενημερωση για ''το κοπή τη πίτα'';;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastaman 5 Ιανουαρίου 2015 #10 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Και γενέθλια???? Άρα απαγορεύεται να λείψεις ....Χιλιόχρονος..... Γέρασα και μυαλό δεν έβαλα. . . Ευχαριστώ πολύ φιλαράκι μου Εχουμε καμια ενημερωση για ''το κοπή τη πίτα'';;; Φυσιολογικά πάμε για Φλεβάρη και σίγουρα να μην μεσολαβούν εκλογές για να είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Ιανουαρίου 2015 #11 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Παρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Ιανουαρίου 2015 #12 Share 5 Ιανουαρίου 2015 ΠΑΡΩΝΝΝ!! Τα έχω κανονίσει όλα από τον Δεκέμβριο για ν μπορέσω να έρθω και να μην έχουν κανονίσει τίποτα Για τους θαλασσινους όποιος θέλει μπορώ να φέρω μπόλικα collonista snail (για 4-5 άτομα) Όπως και δύο frags κόκκινα μανιτάρια και 1 frag montipora digitata πράσινη 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bouboulas 5 Ιανουαρίου 2015 #13 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτόμουν να μην εμφανιστώ καθόλου γιατί χτες είχα και γενέθλια . . . Διπλό το κακό σου λεωωωωωωω Πολύχρονος, να είσαι καλά και να χαίρεσαι την οικογένεια σου. Καλά που το είπες, να έρθουμε νηστικοί και διψασμένοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spartan 5 Ιανουαρίου 2015 #14 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Παρών και εγώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosmarios 5 Ιανουαρίου 2015 #15 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Αγαπητε Mr_Zoo ( Γιωργο ). Στη γενικη ανακοινωση αναφερεσαι για τις συναντησεις Αθηνας - Θεσσαλονικης ( που δεν βλεπω πλεον ). Μηπως θα ηταν εφικτο να υπαρξει μια συνεννοειση και με καποιες αλλες πολεις ωστε να υπαρχουν και γι αυτες καποιες ανακοινωσεις ( για το ποτε και που )? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 5 Ιανουαρίου 2015 #16 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Παρων! Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgerocks 5 Ιανουαρίου 2015 #17 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Link to comment Share on other sites More sharing options...
argy1 5 Ιανουαρίου 2015 #18 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Παρων και εγω αλλα ρε παιδια τον Φεβρουαριο γιατι του Αγιου Βαλεντινου? Θελετε να φαμε ξυλο?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asplinnos 5 Ιανουαρίου 2015 #19 Share 5 Ιανουαρίου 2015 Εγώ δουλεύω νωρίτερα αλλά θα περάσω για μπυριτσα κατα τις 9 μετά το κλείσιμο. ΥΓ1: Βασίλη χρόνια πολλά!! ΥΓ:2 Καλή χρόνια σε όλους μας!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 6 Ιανουαρίου 2015 #20 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Παρων και εγω αλλα ρε παιδια τον Φεβρουαριο γιατι του Αγιου Βαλεντινου? Θελετε να φαμε ξυλο??Γιατι να φας ξύλο ρε φιλαράκι; και τα ενυδρεια έρωτας ειναι. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouseman 6 Ιανουαρίου 2015 #21 Share 6 Ιανουαρίου 2015 θα ειμαι εκει για την καλη χρονια!! εχει κανενας θαλασσινος κανενα κλαδεματακι να φερει απο κανενα zoanthaki η οτιδηποτε αλλο καλοπροερετο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 6 Ιανουαρίου 2015 #22 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Αυτή τη φορά θα είμαι εκεί , ο κόσμος να χαλάσει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mary74 6 Ιανουαρίου 2015 #23 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Εννοείται ότι και εμείς θα είμαστε εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 6 Ιανουαρίου 2015 #24 Share 6 Ιανουαρίου 2015 θα ειμαι εκει για την καλη χρονια!! εχει κανενας θαλασσινος κανενα κλαδεματακι να φερει απο κανενα zoanthaki η οτιδηποτε αλλο καλοπροερετο. Θα σου φέρω εγώ 1 και θα προσπαθήσωνα σου βγάλω και δεύτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 6 Ιανουαρίου 2015 Author #25 Share 6 Ιανουαρίου 2015 Αγαπητε Mr_Zoo ( Γιωργο ). Στη γενικη ανακοινωση αναφερεσαι για τις συναντησεις Αθηνας - Θεσσαλονικης ( που δεν βλεπω πλεον ). Μηπως θα ηταν εφικτο να υπαρξει μια συνεννοειση και με καποιες αλλες πολεις ωστε να υπαρχουν και γι αυτες καποιες ανακοινωσεις ( για το ποτε και που )? Το κοιτάμε αν ειναι κυριε Δημήτρη μας.... Οσο για την συμπρωτεύουσα , δεν μπορούμε να την κόψουμε, επειδη δεν μαζεύονται. Εμείς ανακοινώνουμε και όσοι πιστοι προσέλθετε . Αυτή τη φορά θα είμαι εκεί , ο κόσμος να χαλάσει! Ωχ, προβλέπω να γυρνάω χάραμα σπίτι, θα με καταστρέψεις πάλι.... Χρονια πολλα Φωτάρα, να σε χαιρωμαστε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος