velos 1 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Αυτο ειναι το ερωτημα μου αυτη την φορα και αν γινεται τι εχετε να προτηνετε?? Ευχαριστω και καλη χρονια σε ολους!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Ιανουαρίου 2015 #2 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Τι σκέφτεσαι να βάλεις; Αν σκέφτεσαι να βάλεις apple snails ας πούμε δεν ειναι καλη ιδέα, θα γίνουν μεζές. Μπορείς όμως να βάλεις zebra nerite ή αλλα της οικογένειας των nerite που ειναι ιδιαίτερα και όμορφα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 2 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Όμορφα και ιδιαίτερα σαλιγκάρια ειναι τα παρακάτω αλλα δε ξέρω κατα ποσο εύκολα μπορείς να τα βρεις. Neritina sp.*Spiral Horn Snail (Yellow/Black) Neritina sp.*Tricolor Horn Snail (Yellow/Black/Red) Neritina sp.*Orange Track Snail Link to comment Share on other sites More sharing options...
velos 2 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 2 Ιανουαρίου 2015 Σκεφτωμαι να βαλω 5 Zebra nerite snail ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 7 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 7 Ιανουαρίου 2015 Μπορεί κάποιος να βάλει το προφίλ(αν υπάρχει στο φόρουμ) από το σαλιγκάρια ΄΄Zebra nerite snail΄΄ σκέφτομαι να βάλω και εγώ αν γίνεται!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 7 Ιανουαρίου 2015 #6 Share 7 Ιανουαρίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/94266-neritina-natalensis-zebra-nerite-snail/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 7 Ιανουαρίου 2015 #7 Share 7 Ιανουαρίου 2015 http://www.aquazone.gr/forums/topic/94266-neritina-natalensis-zebra-nerite-snail/ Σε ευχαριστώ πολύ να σε καλά......!!!Γνωρίζεις αν θα έχω πρόβλημα αν βάλω τα σαλιγκάρια μαζί με saulosi????? Υπάρχει κίνδυνος να τα φάνε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 8 Ιανουαρίου 2015 #8 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ να σε καλά......!!!Γνωρίζεις αν θα έχω πρόβλημα αν βάλω τα σαλιγκάρια μαζί με saulosi????? Υπάρχει κίνδυνος να τα φάνε??? Ιδεα δεν εχω απο saulosi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 8 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Σε ευχαριστώ πολύ να σε καλά......!!!Γνωρίζεις αν θα έχω πρόβλημα αν βάλω τα σαλιγκάρια μαζί με saulosi????? Υπάρχει κίνδυνος να τα φάνε??? Αν είναι τις οικογένειας neritina δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αφρικάνες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 8 Ιανουαρίου 2015 #10 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Αν είναι τις οικογένειας neritina δεν υπάρχει πρόβλημα με τις αφρικάνες. Εννοείς τα σαλιγκάρια να είναι από αυτή την οικογένεια έτσι??? Αν βρω να πάρω,θα πάρω μόνο ένα για να δω πως θα αντιδράσουν και μετά βλέπουμε !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 8 Ιανουαρίου 2015 #11 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Εννοείς τα σαλιγκάρια να είναι από αυτή την οικογένεια έτσι??? Αν βρω να πάρω,θα πάρω μόνο ένα για να δω πως θα αντιδράσουν και μετά βλέπουμε !!!!!Δε τα πειράζουν, πάρε μια και καλή όσα έχεις σκοπό να βάλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 8 Ιανουαρίου 2015 #12 Share 8 Ιανουαρίου 2015 Δε τα πειράζουν, πάρε μια και καλή όσα έχεις σκοπό να βάλεις. Έγινε ......... σε ευχαριστώ πολύ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος