panroum 1 Ιανουαρίου 2015 #1 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε! Μηπως ξερουμε τι ειναι αυτο? Το παρατηρησα στο 100 lt θαλασσινο fish only το οποίο τρεχει απο το 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #2 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Καλησπερα χρονια πολλα και καλη χρονια να εχουμε! Μηπως ξερουμε τι ειναι αυτο? Το παρατηρησα στο 100 lt θαλασσινο fish only το οποίο τρεχει απο το 200820150101_163935-1-1.jpg όπως επίσης και αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Ιανουαρίου 2015 #3 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Το 2ο Σπογγος (πιστευω) Για το πρώτο δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #4 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Το 2ο Σπογγος (πιστευω) Για το πρώτο δεν μπορω να καταλαβω απο την φωτο. απο αυτη ισως?ευχαριστώ πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Ιανουαρίου 2015 #5 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Εχει μικρα πλοκαμακια σαν τριχουλες γυρο απο τον "δισκο" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #6 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Απο οσο εχω προσέξει δεν εχει κατι. εκτος και αν εχει και ανοιγοκλεινει οταν σβηνουν τα φωτα η κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #7 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Και για αυτο καμια πληροφορια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #8 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Όπως επίσης αυτα τα μικρα κόκκινα αν μπορειτε να καταλαβαιτε γιατι ειναι πολύ μικρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Ιανουαρίου 2015 #9 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Και για αυτο καμια πληροφορια? Σπυρογραφος. Σκουληκι που φτιαχνει εξωτετερικο κέλυφος, για να κρυβεται μεσα. Η τουφα που βλέπεις ειναι για να παίρνει οξυγονο και να συλαμβάνει τροφη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #10 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Αυτο απο οτι εχω διαβασει ειναι καλο, ετσι δεν ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 1 Ιανουαρίου 2015 #11 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Ουδετερο θα ελεγα. Ειναι ενας οργανισμος, που θα σου "φιλτραρει" το νερο ψαχνωντας μικροσκοπικα είδη ζωοπλακτου, και πιθανον φυτοπλακτου για να φάει. Επισης θα σου καταναλώνει Ca , Mg για να φτιάχνει το κέλυφος καθως θα αναπτυσεται το σώμα του. (Μην φανταστεις καμια τρελη κατανάλωση. ενα μικρο ζωάκι ειναι. Εκτος αν εισαι φουλ απο αυτα.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #12 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Οχι 3 τετοια εχω, απο αυτα που ειμαι γεματος εναι αυτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2015 #13 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Wrasse εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #14 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Οχι δεν εχω.εχω ενα damsell και 2 clownfish δεν ξερω πια.μεχρι προσφατα ειχα και ενα yellow tang αρκετα μεγαλο, οσο το ειχα δεν ειχα προβλημα με τα σκουλικια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 1 Ιανουαρίου 2015 #15 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Βαλε απο χτες και αμα τα ξαναδεις ειδοποιησεμε χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
panroum 1 Ιανουαρίου 2015 Author #16 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Το ενυδρειο ειναι λιγο παραμελήμενο κοντα στον χρονο τωρα λογο γαμου μετακομισης παιδιου και και και...και τωρα κοιταω να ξεκινήσω ενα 240lt και λεω να βαλω και αυτον τον βραχο και τον αραγωνιτη γι αυτο ρωταω τι ειναι το καθε ενα μην ξεκινησω με προβληματα το καινουργιο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος