Jump to content

Κιτρινο Νερο

Recommended Posts

Γεια σας και καλη χρονια σε ολους με υγεια σε μας και τα ενυδρεια μας! ;) Εχω ενα θεμα με το νερο ειναι κιτρινο!κανω θεραπεια με sera baktopur direct λετε να φταει αυτο?Ανεβαζω και φωτο σε συγκριση με νερο βρυσεις για να δειτε!

post-60145-0-80711300-1420126796_thumb.jpg

Οταν το εχεισ μεσα στο ενυδρειο το καταλαβαινεις οτι ειναι κιτρινο....σιγουρα θα επιρεαζει και η θεραπεια...

επειδη εχω χρισιμοποιησει κ γω αυτο το φαρμακο σου λεω με σιγουρια πως ειναι αυτο υπευθυνο για τον χρωματισμο του νερου.μην σε ανησυχει.μετα το περας της θεραπειας βαλε ανθρακα να μαζεψει τα υπολειματα.

Οταν το εχεισ μεσα στο ενυδρειο το καταλαβαινεις οτι ειναι κιτρινο....σιγουρα θα επιρεαζει και η θεραπεια...

ναι φενετε ειδικα αν εχω κλειστο φως. Οι μετρισεις μου ειανι καλες να το αφησω ετσι λετε να μην πειραζει?

Το συγκεκριμενο φαρμακο γνωριζω οτι επιρεαζει την βιολογια αρνητικα. Το εριξες μεσα στο ενυδρειο;

Το συγκεκριμενο φαρμακο γνωριζω οτι επιρεαζει την βιολογια αρνητικα. Το εριξες μεσα στο ενυδρειο;

Ναι ελεγενα το ριξω μεσα και μετα απο τρεις μερες να κανω αλλαγη νερου 50% και Nitrivec και μετα να βαλω ανθρακα!

Το φαρμακο φταει!

Αν ειναι να κανεις αλλαγη νερου μετα απο 3 ωρες δωρο αδωρο!

Α δικο μου λαθος! Αν εχεις τελειωσει με την θεραπεια να κανεις τωρα την αλλαγη!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...