Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #126 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 On 15/12/2016 at 11:22 ΜΜ, το μέλος niknik έγραψε: Και θα ξαναπω δεν κατεβαζεις κατω την μοντιπορα να κερδισεις χωρους για αλλα κοραλια και να μην σου κανει σκια και χαλαει πολυ την ροη.?πολυ ομορφο παντως ,μπραβο Νικο. δίκιο εχεις Νικο κάποια στιγμή θα την κατεβάσω ποιο χαμηλά.. το πρόβλημα είναι ότι έχει γαντζωθεί για τα καλά εκεί.! On 16/12/2016 at 1:10 ΠΜ, το μέλος TAN έγραψε: Μου αρέσει πολύ στο σημείο που το έχεις φτάσει το ενυδρείο σου Νίκο... η συγκεκριμένη Μόντιπορα να ξέρεις ότι επιβιώνει ακόμα και από πυρηνικά... ευχαριστώ για τα καλά σου λογία και εσένα αλά και όλους τους υπολοίπους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #127 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 την Δευτέρα ολοκλήρωσα της αλλαγές που ήθελα να κάνω στον βράχο αλά και στον αραγωνιτη.. έχει ανοίξει ο χώρος με αποτέλεσμα να έχουν μεγαλύτερη άνεση τα ψάρια να κολυμπάνε αλά και ποιο μεγάλες τρύπες για να ξεκουράζονταν και να κρύβονται το βράδυ όταν πάνε για ύπνο.. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #128 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #129 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #130 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 και ενα frag απο mondipora red και mondipora καφέ που δείχνει να μεγαλώνει σιγά σιγά και αυτό! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #131 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 παιδιά να κάνω και μια ερώτηση όσο αφορά την ντουκανοψαμια αν την λέω σωστά! την έχω κανένα χρόνο όταν την αγόρασα είχε 4 κεφάλια τώρα έχει κάπου στα 25-30 κεφάλια αλά δεν κάνει κορμό και διακλάδωσης όπως βλέπω σε άλλους. η ανάπτυξη της γενικά είναι σε σχήμα μπάλας! γιατί? να είναι τι είδος της ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Δεκεμβρίου 2016 #132 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 πριν 3 ώρες, το μέλος Nikos@ έγραψε: παιδιά να κάνω και μια ερώτηση όσο αφορά την ντουκανοψαμια αν την λέω σωστά! την έχω κανένα χρόνο όταν την αγόρασα είχε 4 κεφάλια τώρα έχει κάπου στα 25-30 κεφάλια αλά δεν κάνει κορμό και διακλάδωσης όπως βλέπω σε άλλους. η ανάπτυξη της γενικά είναι σε σχήμα μπάλας! γιατί? να είναι τι είδος της ?? Δεν σε πιανω οταν λες διακλαδωσεις ,συνηθως κανει σχημα μπαλας,οπως και η δικια μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #133 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 πριν 1 ώρα, το μέλος niknik έγραψε: Δεν σε πιανω οταν λες διακλαδωσεις ,συνηθως κανει σχημα μπαλας,οπως και η δικια μου. Εγω νομιζα οτι θα αναπτυσοταν σαν και αυτην: : Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 21 Δεκεμβρίου 2016 #134 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 πριν 4 λεπτά, το μέλος Nikos@ έγραψε: Εγω νομιζα οτι θα αναπτυσοταν σαν και αυτην: : Στη θαλασσα Νικο ,εδω λογο ροης καποια κοτσανια εχουν μακρυνει,αλλα σε γενικες γραμμες ο σχηματισμος της ειναι στρογγυλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 21 Δεκεμβρίου 2016 Author #135 Share 21 Δεκεμβρίου 2016 Και ειναι τοσο ωραια με τα παρακλαδια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 28 Ιανουαρίου 2017 #136 Share 28 Ιανουαρίου 2017 Νικο καμια φωτο θα δουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 29 Ιανουαρίου 2017 Author #137 Share 29 Ιανουαρίου 2017 (edited) πριν 22 ώρες, το μέλος niknik έγραψε: Νικο καμια φωτο θα δουμε? έκανα μερικές αλλαγές σε κάποια κοράλλια Σήμερα όσο αφορά την θέση τους, και ένα από αυτά ήταν η montipora plate που μου έλεγες Νίκο.!!! επίσης έκρυψα και λήγω το τσάμι του πύργου υπερχείλισης που φαινόταν και τοποθετηθήκαν μερικά frag από τα κοράλλια μου...!! Δευτέρα - Τρίτη θα ανεβάσω φωτογραφίες υπομονή λήγω ακόμα! .... Έγινε επεξεργασία 29 Ιανουαρίου 2017 - Nikos@ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 4 Φεβρουαρίου 2017 Author #138 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 καταρχάς κατέβασα την mοpntipora ποιο χαμηλά για να κερδίσω χορό nik nik. μετά κάλυψα το γυαλί της υπερχείλισης με κάποια κομμάτια από βράχο κολλημένα πάνω σε πλαστικό. μετά σκεφτικά το κομμάτι από το κοράλλι που πάει προς τα πάνω να το κόψω και να προστεθούν κομμάτια βράχου!!!! και μετά έβαλα μερικά frag από τα κοράλλια μου.!!! για την ώρα αυτά .!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 4 Φεβρουαρίου 2017 #139 Share 4 Φεβρουαρίου 2017 Ε τι αλλο να κανεις για την ωρα χαχαχα πολυ ομορφο ειδικα μολις πιασει κοραλινη.Πολυ σωστα την κατεβασες ο χωρος ο ωφελιμος αυξηθηκε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 11 Φεβρουαρίου 2017 Author #140 Share 11 Φεβρουαρίου 2017 εχθές παρέλαβα ένα από τα αγαπημένα μου κοράλλια. πρόκειται για ένα γένος της gorgonias και λέγετε acalycigorgia multicolor pepper polys sea fan . μια παροιμία λέει : μια εικόνα =με χίλιες λέξις. εγώ θα πω απλά ότι και λίγο είναι!!!!!! 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 11 Φεβρουαρίου 2017 #141 Share 11 Φεβρουαρίου 2017 να τη χαιρεσαι φιλε .πολυ ομορφη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 11 Φεβρουαρίου 2017 Author #142 Share 11 Φεβρουαρίου 2017 πριν 1 ώρα, το μέλος alan boy έγραψε: να τη χαιρεσαι φιλε .πολυ ομορφη ευχαριστώ Γιώργο να σε καλά...! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fishbone! 11 Φεβρουαρίου 2017 #143 Share 11 Φεβρουαρίου 2017 Ζωγραφιά !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan_Oz 12 Φεβρουαρίου 2017 #144 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 απλα πανέμορφη! έχω και γω μια αλλα νομίζω οτι ο χρόνος της είναι περιορισμένος οσο το χα ψάξει το να την κρατήσει κάποιος πάνω απο χρόνο είναι απλά άθλος.. θελει συγκεκριμένη κυκλοφορία και αρκετή τροφη όπως και να χει πραγματικά αξίζει να της δώσεις ότι καλύτερο μπορείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 12 Φεβρουαρίου 2017 #145 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 Εξαιρετικη επιλογη αν και πανδυσκολη,αξιζει ομως ,ευχομαι να παει τρενο για να μας πεις και το μυστικο χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nikos@ 12 Φεβρουαρίου 2017 Author #146 Share 12 Φεβρουαρίου 2017 σας ευχαριστώ όλους.! θα ενημερώνω κάθε φόρα για την πορεία της και θα προσπαθήσω για το καλύτερο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 2 Μαρτίου 2017 #147 Share 2 Μαρτίου 2017 Πως τα πάει η γοργόνια και γενικά το Ρεεφ σου φίλε @Nikos@? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος