Jump to content

Με Τα Πρωτα Κρυα.....1 Απορια

boner

Recommended Posts

Καλησπέρα σε ολους τους φιλους!!!Με τα πρωτα κρυα εδώ θεσσαλονικη παγωσε η λιμνη μου!!!Ερωτηση πρωτη :το στρωμα παγου να το σπασω η να το αφήσω??Πειραζει τιποτα στα ψαρια??Τα κοi τα βλεπω από κατω να κινουνται "κανονικα"!!Ευχαριστω!!!!

αν μπορείς βάλε ανατάραξη για να μην πιάνει πάγο γιατί δεν θα έχει οξυγόνο μέσα. Ας πουν και οι πιο ειδικοί

Εντυπωσιακό !!!

Αυτό που ξέρω (θεωρητικά) είναι ότι αν η επιφάνεια είναι στους 0C, τότε ένα μέτρο ποιο κάτω είναι +4C και τα ψάρια σου δεν έχουν πρόβλημα. Επίσης σε λίμνες στο εξωτερικό κάνουν μια τρύπα στον πάγο και αφαιρούν λίγο νερό. Έτσι ο πάγος δεν έρχεται σε επαφή με το νερό. Δεν θυμάμαι γιατί το κάνουν.... Νομίζω για να έρχεται το νερό σε επαφή με το οξυγόνο και να μπορεί να αερίζετε.

Αεραντλία έχεις?

Ανέβασε καμιά φώτο να θαυμάσουμε.

Δεν εχω τιποτα!!Η λιμνη είναι με φυσικη ροη!!Υπαρχει ένα ποταμακι παραδίπλα το οποιο το εχω κανει εκτροπη φρεσκάρεται η λιμνη με καταρακτακη με το τρεχουμενο νερακι και με υπερχειλιση συνεχιζει την πορεια του !!Τωρα αυτό το κοματι εχει παγωση!!Δεν θυμαμαι τα τελευταια 3-4 χρονια τετοιο κρυο!!!Δεν υπαρχει καθολου ροη προς το παρων!!Απλα ρωταω μυπως σπαζοντας τον παγο βοηθησω τα ψαρια η όχι!!Αλλιως αφηνω την μητερα φυση να κανει την δουλεια της!!!!!!Φωτο δεν ξερω πως ανεβαζουν!!!Και εχω και πολλα βιντεακια για ανεβασμα αλλα.................

Οτι πρεπει πρεπει αλλα αμα δεν το εχεις.............!!!!!!!

Πρεπει να κατσω να ασχοληθω!!!!!εχω πολλα βιντεακια !!!!!!!!

Να ασχοληθείς φίλε, να ασχοληθείς, να δούμε και εμείς την κατάσταση αλά ''ιχθυοτροφείο'' που περιγράφεις.

Καποιον θα βρω να αγγαρεψω!!!!Καλη χρονια σε ολους ΥΓΕΙΑ ΥΓΕΙΑ και τυχη!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...