printioa 31 Μαρτίου 2007 #1 Share 31 Μαρτίου 2007 ενα φρεσκο ζευγαρι μολις εκανε αυγα πανω στο φυλλο της madagascarian η κυρια ειναι η γαλαζια και ο κυριος ο καφε το ζευγαρι θα απομονωθει στη γεννηστρα μετα το πασχα με στοχο την επομενη γεννα τους μιας και αυτη δεν θα εχει καμια τυχη . απολαυστε μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noni 2 Απριλίου 2007 #2 Share 2 Απριλίου 2007 πολύ όμορφοι οι δίσκοι σου. Να τους χαίρεσε.. και σύντομα πολλά μωρά.... Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Είμαι νέα στον΄κόσμο των δίσκων.. Πόσο μεγάλοι πρέπει να είναι οι δίσκοι για να αρχισουν να γεννούν? Πόσα περίπου cm πρέπει να είναι? Ευχαριστώ Νόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 2 Απριλίου 2007 Author #3 Share 2 Απριλίου 2007 πολύ όμορφοι οι δίσκοι σου. Να τους χαίρεσε.. και σύντομα πολλά μωρά.... Μπορώ να ρωτήσω κάτι? Είμαι νέα στον΄κόσμο των δίσκων.. Πόσο μεγάλοι πρέπει να είναι οι δίσκοι για να αρχισουν να γεννούν? Πόσα περίπου cm πρέπει να είναι? Ευχαριστώ Νόνη σε ευχαριστω νονη απο την πανεμορφη Ισπανια (πολη?) που εχεις το δισκοενυδρειο bar που δεν συμφωνω εγω ζευγαρι και γεννα εχω δει σε ψαρια μου αναμεσα στα 12 με 14 εκατοστα. βεβαια για να δεις εστω και ουριτσες πρεπει να μπει το ζευγαρι σε γεννηστρα μονο του ηρεμο με μαλακο νερο ,ζεστο, καθαρο, οξυγονομενο. δυστηχως η εμπειρια μου σταματα σε αυτο το σταδιο , περα απο ουριτσες nada ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 2 Απριλίου 2007 #4 Share 2 Απριλίου 2007 Εντυπωσιακό το φωτορεπορτάζ!!! Τα συγχαρητήριά μου και εύχομαι τα καλύτερα, για την εξέλιξη των αυγών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
50 cent 2 Απριλίου 2007 #5 Share 2 Απριλίου 2007 Συνχαρητρια.!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 3 Απριλίου 2007 Author #6 Share 3 Απριλίου 2007 σας ευχαριστω τα αυγα δεν ειχαν καμια τυχη μεσα σε τοσο πληθος ψαριων. επιφυλασομαι για εγκαιρω διαχωρισμο του ζευγους στην επομενη προσπαθεια τους. τα κουκλια μου να ειναι καλα και εχουμε μελλον. καλο πασχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
badz_d 6 Απριλίου 2007 #7 Share 6 Απριλίου 2007 Τι εκανες με το ζευγος τελικα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
takas 6 Απριλίου 2007 #8 Share 6 Απριλίου 2007 μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 11 Απριλίου 2007 #9 Share 11 Απριλίου 2007 Πολυ ομορφα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black Tetra 11 Απριλίου 2007 #10 Share 11 Απριλίου 2007 Αντε και την επομενη φορα να σου εκολαφθουν τα αυγα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 11 Απριλίου 2007 #11 Share 11 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 24 Απριλίου 2007 Author #12 Share 24 Απριλίου 2007 μετα τις διακοπες του Πασχα το ζευγος απομονωθηκε στη γεννηστρα. ακολουθησε γεννα και εκολαψει. σημερα ειναι η τριτη ημερα μετα τις ουριστες και τα μωρα εχουν αρχισει να κολανε πανω στους γονεις τους. η γεννηστρα ειναι ενα ογδονταρι με γυμνο πατο αεροπετρα και φιλτρο τυπου αμβουργου , γεμισμενο με νερο μονο απο οσμωση κανενα φαρμακο η προσθετο. το ζευγος απο σημερα δεν ταιζετε για να μεινει καθαρο το νερο. η γεννηστρα βρισκεται σε απολυτα ησυχο μερος και εχει συνεχεια φως απο τη γεννα των αυγων και μετα. η φωτο μολις εληφθησαν με πολυ αγχος για να μην ταραξω τους γονεις. καθε γνωμη και συμβουλη απο τους βιωσαντες παρομοια εμπειρια δεκτη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 24 Απριλίου 2007 Author #13 Share 24 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Θάνος 24 Απριλίου 2007 #14 Share 24 Απριλίου 2007 τους. η γεννηστρα ειναι ενα ογδονταρι με γυμνο πατο αεροπετρα και φιλτρο τυπου αμβουργου , γεμισμενο με νερο μονο απο οσμωση κανενα φαρμακο η προσθετο. . Αλλαγές νερού κάνεις καθόλου;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 25 Απριλίου 2007 Author #15 Share 25 Απριλίου 2007 Αλλαγές νερού κάνεις καθόλου;; ναι κανω περιπου 15 λιτρα ανα 2 ημερες κατευθειαν απο οσμωση χωρις καθολου νερο δικτυου. τραβαω νερο και ριχνω το φρεσκο στο χωρο που αφηνει το φιλτρο Αμβουργου (απο πισω του) ωστε να μην ενοχλω τα ψαρια και να μην τραβηξω κανενα μωρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 25 Απριλίου 2007 #16 Share 25 Απριλίου 2007 Αψογα Link to comment Share on other sites More sharing options...
noni 25 Απριλίου 2007 #17 Share 25 Απριλίου 2007 Πολύ όμορφοι οι δίσκοι σου και πολύ ωραία τα μικρά.. Είμαι σίγουρη ότι απο αυτό το ζευγάρι θα βγούν πολύ όμορφα μωρά!!! Καλές επιτυχίες σου εύχομαι!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 26 Απριλίου 2007 Author #18 Share 26 Απριλίου 2007 (edited) σας ευχαριστω ολους παιδια τα μωρα τα καταφερνουν μια χαρα προς το παρων. ευχομαι υγεια στα ενυδρεια μας , και χωρις προβληματα. Έγινε επεξεργασία 26 Απριλίου 2007 - printioa Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 29 Απριλίου 2007 Author #19 Share 29 Απριλίου 2007 μια εβδομαδα μετα την εκολαψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 29 Απριλίου 2007 Author #20 Share 29 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 29 Απριλίου 2007 Author #21 Share 29 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 29 Απριλίου 2007 Author #22 Share 29 Απριλίου 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest nasos 29 Απριλίου 2007 #23 Share 29 Απριλίου 2007 Συγχαρητηρια συνεχισε να μας κρατάς ενήμερους και καλή επιτυχία με τα μικρά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
printioa 29 Απριλίου 2007 Author #24 Share 29 Απριλίου 2007 προσεξτε τα κοκκινα ματια ιδια η μανα τους ειναι ολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 29 Απριλίου 2007 #25 Share 29 Απριλίου 2007 Φτου φτου,να σου ζησουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος