vasilis4x4 28 Οκτωβρίου 2015 #51 Share 28 Οκτωβρίου 2015 Καλη φοιτηση Παυλαρα, που περασες; Με το ενυδρειο υπομονη, το καλο πραγμα αργει να γινει Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Νοεμβρίου 2015 Author #52 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Να σαι καλα Βασιλη ΤΕΙ Δραμας στο τμημα οινολογιας και τεχνολογιας ποτων Και μαλιστα αυτο θα αργησει αρκετα φαντασου ποσο καλο θα γινει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sailor247 3 Νοεμβρίου 2015 #53 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο ρε Παυλαρα!!!Καλή φοίτηση και άμα φτιάξεις κάνα καλό τσιπουρακι εδώ είμαστε! Στάλθηκε από το W910 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 3 Νοεμβρίου 2015 #54 Share 3 Νοεμβρίου 2015 Σε βλέπω σε κάνα χρόνο αντι για ενυδρεία να έχεις βαρέλια με κρασί και τσίπουρο!! Καλή φοίτηση. Να ξέρεις οτι θα περάσεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου εκει και θα σου μείνει αξέχαστη ανάμνηση 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2015 Author #55 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Νασται καλα παιδια!! Δεν υπαρχει καμια περιστωση να παρει κατι την θεση των ενυδρειων Εχετε κανα τζαμα να παρω προσφορα? Εχω ρωτησει σε 2-3 αλλα θελω να ψαξω πιο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 23 Νοεμβρίου 2015 #56 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Παυλο στειλε μου σε πμ διαστασεις και παχος τζαμιου να παρω μια προσφορα Εχω ενα φιλο εδω στο Κερατσινι 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 23 Νοεμβρίου 2015 Author #57 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ πολύ Βασίλη!! Θα σου στειλω σε λίγο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilias Halk 23 Νοεμβρίου 2015 #58 Share 23 Νοεμβρίου 2015 Με το καλό Παύλο! Μου τα λές και από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 25 Νοεμβρίου 2015 Author #59 Share 25 Νοεμβρίου 2015 Με το καλό Παύλο! Μου τα λές και από κοντά Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 4 Δεκεμβρίου 2015 Author #60 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 Υπερχειλιση Τι πιστευεται πως ειναι καλυτερο να κανω μια τρυπα μεγαλη ή δυο πιο μικρες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marou 4 Δεκεμβρίου 2015 #61 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγω θα ελεγα 2 μεσαιες, αν για καποιο λογο η μια βουλωσει (μου εχει τυχει) θα σε καλύψει η αλλη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 4 Δεκεμβρίου 2015 #62 Share 4 Δεκεμβρίου 2015 Εγω πάλι θα σκεφτόμουν για μία μεγάλη. Αλλα αυτό που λέει ο Γιώργος είναι πολύ λογικό. Ιδιαίτερα σε περίοδο διακοπών που θα απουσιάζεις απο το σπίτι και θα χρειαστεί να τρέξει το ενυδρείο στον αυτόματο οι 2 τρύπες ίσως φανούν σωτήριες απο πλημμύρες κλπ Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 5 Δεκεμβρίου 2015 Author #63 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Και εγω βαση αυτου που λεει ο Γιωργος το λεω Πιστευω πως ειναι καλυτερα Επισης τελικα το ενυδρειο δεν θα εχει πλατος 70 αλλα 60 ΟΜΩΣ μηκος μπορω να το παω μεχρι 135 Σε μηκος 135 να κανω την μια υπερχειλιση απο την πλαυρα και την αλλη απο την αλλη ή και τις δυο απο την ιδια πλευρα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilis4x4 5 Δεκεμβρίου 2015 #64 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Παυλο 2 τρυπες Φ60 απο την μια πλευρα και οι δυο η γνωμη μου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 5 Δεκεμβρίου 2015 #65 Share 5 Δεκεμβρίου 2015 Εγω μια απο την μία και μια απο την άλλη θα το έφτιαχνα, για να μου μαζεύει όσο το δυνατόν περισσότερο επιφανειακό φίλμ. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #66 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 (edited) Ναι αυτο που λεει ο Ευγενιος ειναι ενα συν , για να γινουν σε διαφορετικες πλευρες Τωρα οσον αφορα το ανεβασμα του νερου εχω δει αυτη την αντλια και αυτην Ποια λετε? Πιστευω η πρωτη ειναι καλυτερη επιλογη αν και μικροτερη , μιας και εχει μεγαλυτερη εμβαιλια ρυθμισεις Έγινε επεξεργασία 7 Δεκεμβρίου 2015 - paul.asty Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 7 Δεκεμβρίου 2015 #67 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Παύλο στα λίνκ το ίδιο προιόν βγαίνει. Ξαναβάλε τα λίνκ να τα δούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #68 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Ναι έχεις δίκιο Η πρώτη είναι αυτή http://www.fish-street.com/jebao_dc3000_water_return_pump Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 7 Δεκεμβρίου 2015 #69 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Πάνω κάτω τις ίδιες ρυθμίσεις και επιλογές βλέπω να έχουν. Μάλλων θα πήγαινα για την 2η εγω. (4000λτ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Δεκεμβρίου 2015 Author #70 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Πάνω κάτω τις ίδιες ρυθμίσεις και επιλογές βλέπω να έχουν. Μάλλων θα πήγαινα για την 2η εγω. (4000λτ) Ναι η μονη διαφορα τους αποτι ειδα ειναι οτι η μια ξεκιναει απο 900 λιτρα και ρυθμιζεται μεχρι 3000 Ενω η αλλη απο 2837 λίτρα έως 4000 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paschalpgr 7 Δεκεμβρίου 2015 #71 Share 7 Δεκεμβρίου 2015 Παυλο πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις αφου τωρα σχεδιαζεις το ενυδρειο και για να μην ανοιγεις τρυπες στη γυαλα, ειναι μια υπερχειλιση τυπου μπαλκονι η οποια θα σου μαζευει ολο το επιφανειακο φιλμ και δεν θα εχεις σωληνες και ποτηρια μεσα στη γυαλα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 8 Δεκεμβρίου 2015 Author #72 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Παυλο πιστευω οτι το καλυτερο που εχεις να κανεις αφου τωρα σχεδιαζεις το ενυδρειο και για να μην ανοιγεις τρυπες στη γυαλα, ειναι μια υπερχειλιση τυπου μπαλκονι η οποια θα σου μαζευει ολο το επιφανειακο φιλμ και δεν θα εχεις σωληνες και ποτηρια μεσα στη γυαλα Ισως η καλυτερη επιλογη Βρηκα ενα ετοιμο ενυδρειο με sump,βαση και σωληνισεις το ενυδρειο ειναι αρκετα μικροτερο απο αυτο που σκεφτομουν αλλα μου αρεσει αρκετα Θα σας ενημερωσω συντομα 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mixalhs+stella 8 Δεκεμβρίου 2015 #73 Share 8 Δεκεμβρίου 2015 Με το καλό Παύλο.το είδα και εγώ είναι σούπερ και σε σπέσιαλ τιμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 31 Ιανουαρίου 2016 Author #74 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Ελαααα να μετράμε αντίστροφα!!! 3 μέρες 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VasilisM3 31 Ιανουαρίου 2016 #75 Share 31 Ιανουαρίου 2016 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος