Jump to content

Καφε Σημαδα Στα Φυτα,μικρη Αναπτυξη Και Αλγη

odin25

Recommended Posts

Geia sas eimai o pantelis... exo ena enidrio 288 litra ( 120x40χ60 ipsos) mesa exo ena esoteriko filtro tis HAILEA RP-600 (flow 250-500 litra/ora) exo 2 lampes 40watt i kathe mia...i mia fegki kanonika kai alli mple. Exo fita metrion eos xamilon apetiseon...epidi den thimame pos legonte tha sas ta bgalo foto... ta fita mou exoun arxisi kai bgazoun kafe simadakia kai exo gemisi kafe algi... rixno me kathe alagi tou nerou pou kano kathe ebdomada 5 ml flourish kai 5 ml antixlorio...

Γεια σου φιλε μου και χρονια πολλα.

Θα σε παρακαλεσω να ξαναγραψεις το ποστ με πεζα Ελληνικα γιατι ειναι κανονισμος του φορουμ.

Ευχαριστω!

Εχω προβλημα με τα φυτα μου δεν αναπτησονται σωστα, εχουν αρχηση να βγαζουν καφε σημαδια και εχω παρατηριση σημαδια πρασινης αλγηςκαι κατι σαν καφε σημαδια πανω στα φυτα...

το ενηδριο μου ειναι 288 lt

1 χρονο σε λητουργια

εχω ενα φιλτρο της hailea : flow 250-500 λτ / Ωρα

ενα θερμοστατη 300 watt

θερμοκρασια νερου 26 βαθμους κελσιου

εχω φυτα χαμιλης εως μεσης απετησης...

θα σας δηξω το καπακι μου... υπαρχη τροπος σε αυτο να μπουν και αλλες λαμπες? και αν ναι πως? εχει ασχολη8ει κανεις να της βαλει μονος?

το καπακι :

τα φιτα μου:

Τα 2 θεματα ενωθηκαν μιας και ηταν ιδια.

Φιλε μου,γραψε μας τι λαμπες εχεις,βατ και κελβιν.

Προς το παρων ,βλεπω μπλε λαμπα που ειναι λαθος για φυεμενο ενυδρειο,αυτη τη βαζουν στα θαλασσινα.

Δυσκολο να βαλεις και αλλες λαμπες στο καπακι,δεν βλεπω να χωρανε.

Έγινε επεξεργασία - nicpapa

Δεν εχεις γραψει τα κελβιν απο τις λαμπες που εχεις,το σημαντικοτερο δηλαδη.

1 flora glo και μια marine glo... εχω αλλες 2 καβαντσα, αλλα για κακη μου τυχη ειναι marine... πρεπει να κανω καπια πατεντα να μπουν κιαλες λαμπες στο καπακη...

Να τις πουλήσεις στις αγγελίες, σίγουρα θα τις θέλουν άλλα μέλη αφού δεν σου κάνουν και να βάλεις άλλη κατάλληλη για σένα.

Πόσες ώρες ανάβουν τα φώτα σου;

Άσχετα με το πρόβλημα σου, παρατήρησα ότι έχεις πολύ μικρό φίλτρο για το μέγεθος του ενυδρείου σου, αλλά ένα πρόβλημα τη φορά..

Ειναι στο προγραμμα να παρω μεγαλητερο τον επομενο μηνα... τη φιλτρο βα παρω για 288 lt? Εχω 35 ψαρια μεσα... silver shark tigrakia gatopsara red shark aple snail angistrous...

Για μενα καμια λαμπα που εχεις δεν κανει.

Στο φυτεμενο βαζουμε λαμπες 4500Κ και 6500Κ

Αν εχεις 2 λαμπες,πρεπει να βαλεις 1χ4500Κ και 1χ6500Κ

Δηλαδη 1 Sun-glo και 1 Life-glo

Επισης τα ψαρια που εχεις εκτος οτι ειναι πολλα για τα λιτρα σου,δεν ταιριαζουν κιολας και θα πρεπει να κανεις αλλαγες στη ψαροσυνθεση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...