ina 26 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα και χρονια πολλα Εχω ενα ενυδρειο 100 λιτρα καθαρα με μηκος 80 εκατοστα..Προς το παρον φιλοξενει γκαπι και σκεφτομαι να βαλω καποιο ειδος νανοκιχλιδας apistogramma..Το εχω σκεφτει με πετρες και ευκολα φυτα..Προκειται να φτιαξω DIY φωτιστικο με λεντοταινιες..Η ερωτηση μου ειναι στα ποσα βατ θα πρεπει να ειναι οι λεντοταινιες συμφωνα με τα λιτρα που εχω και τα ψαρια που θα βαλω ;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 26 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Τα watt... παίζουν ρόλο κυρίως στα φυτά που έχει το ενυδρείο... ΔΕΝ έχουν να κάνουν με τα λίτρα και με τα ψάρια.- Έγινε επεξεργασία 26 Δεκεμβρίου 2014 - diskus fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 26 Δεκεμβρίου 2014 Author #3 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Ναι το γνωριζω αυτο...Απο Led δεν γνωριζω γι αυτο ρωταω στο περιπου ποσα χρειαζονται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquadominus 26 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Τα apisto δεν θέλουν πολλή φώς οπότε αν και τα φυτά που θα βάλεις είναι όπως λές εύκολα δεν χρειάζεσαι κάτι ιδιαίτερο βάλε 3 λεντοταινίες στους 70 πόντους 2 θερμές και 1 ψυχρή και μονίζω θα είσαι εντάξει. Όσο για το setup ρίξε μια ματιά εδώ και θα βρείς αρκετές ιδέες. Περιμένουμε φώτο... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 27 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Τα led ακομη δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα, τουλαχιστον για τα ενυδρεια γλυκου νερου! Δεν εχει λαμπες το ενυδρειο; Τι φυτα λες να βαλεις; Και νομιζω πως το θεμα επρεπε να ανοιχτει στην κατηγορια του εξοπλισμου και οχι στις αμερικανες! Έγινε επεξεργασία 27 Δεκεμβρίου 2014 - Sturm Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 27 Δεκεμβρίου 2014 Author #6 Share 27 Δεκεμβρίου 2014 Ας μεταφερθει στην αναλογη κατηγορια...εχει 2 Τ8...Απο φυτα σκεφτομαι να βαλω μονο βαλισνεριες κατα μηκος της πλατης του ενυδρειου και να φτιαξω 2 λοφακια με πετρες για κρυψωνες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 27 Δεκεμβρίου 2014 Ε μια χαρα κανεις τη δουλεια σου με δυο Τ8! Πετρες να εχεις οπωσδηποτε αλλα και ξυλα! Δεν ξερω πως το εννοεις τα λοφακια αλλα μην το κανεις και αφρικανικο! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 27 Δεκεμβρίου 2014 Author #8 Share 27 Δεκεμβρίου 2014 Θα φτιαξω φωτιστικο για αυτο θελω λεντοτανιες...προς το παρον οι Τ8 ακουμανε στις ακρες του ενυδρειου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 27 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 27 Δεκεμβρίου 2014 Oκ αλλα προσεξε γιατι καραδοκουν οι αλγες! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #10 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 ωραια θα το προσεξω..Σ ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος