jasonakos 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #26 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Απο εχθες το βραδυ που κλεισαν τα φωτα αρχισε να συνέρχεται... σημερα ειναι τελείως κομπλέ! ! Φουσκοσε πλοκάμια κλπ!! :) Δυστιχως λόγο των ημερών το ιχθυοπωλείο της γειτονιάς μου ηταν κλειστο... θα παω αυριο... ολες οι τιμες στο ενυδρειο μου ειναι οκ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 28 Δεκεμβρίου 2014 #27 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Τελος καλο όλα καλα. Και που να δεις πως θα γινει μολις ξεκινήσεις το τάισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 28 Δεκεμβρίου 2014 Author #28 Share 28 Δεκεμβρίου 2014 Ανυπομονώ!! θα σας πω από αύριο που θα πάω να πάρω γαριδουλες στην μπέμπα!!! :P Τελος καλο όλα καλα. Και που να δεις πως θα γινει μολις ξεκινήσεις το τάισμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jasonakos 31 Δεκεμβρίου 2014 Author #29 Share 31 Δεκεμβρίου 2014 Feed update Παιδια... εχθες πηρα γαριδες (μεχρι την βαρβακιο κατεβικα για να βρω φρεσκιες με τετοιο καιρό...!! ), την ταισα και μετα απο λιγο εγηνε ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!! εντελως διαφορετικη συμπεριφορα λες και αναστήθηκε! !!! Και όπως καταλαβαινετε ειμαι κατα-ευτιχιμενος!!!! :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Ιανουαρίου 2015 #30 Share 3 Ιανουαρίου 2015 Μπραβο ρε φιλε!! αρχισε τωρα να την ταιζει 2 φορες την βδομαδα Ενημερωνε μας πως τα παει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος