Sturm 1 Φεβρουαρίου 2015 #26 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Κουκλακια, αλλα σαν πολλα δεν ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 1 Φεβρουαρίου 2015 Author #27 Share 1 Φεβρουαρίου 2015 Είναι από δύο γέννες ......... :D Να φανταστείς από την δεύτερη γέννα είχα μόνο δύο-τρεις απώλειες!!! Ήμουν καλύτερα προετοιμασμένος xD Τώρα περιμένω κ΄ άλλη!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 2 Φεβρουαρίου 2015 #28 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Να σου ζήσουν φίλε μου! Sent from my XT1032 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #29 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Να σου ζήσουν φίλε μου! Sent from my XT1032 using Tapatalk Σε ευχαριστώ φίλε μου!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnbaggios 2 Φεβρουαρίου 2015 #30 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Αφου εισαι οργανομενος και ασχολεισαι προσπαθησε να βελτιωσεις την καθαροτητα των σακυλοσι σου.Αν θες ο Κλεοβουλος πρεπει να χει τα "καθαρα". Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 2 Φεβρουαρίου 2015 Author #31 Share 2 Φεβρουαρίου 2015 Αφου εισαι οργανομενος και ασχολεισαι προσπαθησε να βελτιωσεις την καθαροτητα των σακυλοσι σου.Αν θες ο Κλεοβουλος πρεπει να χει τα "καθαρα". χααχχαααχαχχαχ ωραίος !!!!!!!! Προσπαθώ,από εχθές το ψάχνω για καταλάβω το τι γίνεται!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorgosKOKKINIS 9 Φεβρουαρίου 2015 Author #32 Share 9 Φεβρουαρίου 2015 Καλησπέρα σας!!!! εχθές γέννησε πάλη η θηλυκιά μου!!!! :D :D εδω και ένα βιντεάκι!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος