Jump to content

Ξανά Αφρικη

Κωστας Τ

Recommended Posts

καλησπερα σε ολους.

αλλη μια αποπειρα δημιουργιας ενος ενυδρειου με αφρικανες ειναι στα σκαρια.

η προσεγγιση δεν θα ειναι βιοτοπικη αλλα αυτη που μου αρεσει οπτικα εξυπηρετωντας ομως

τις αναγκες των ψαριων.

δεν κανω παρουσιαση μιας και εχει δρομο μεχρι την τελικη του μορφη.

μερικες φωτο οπως ειναι τωρα.

DSCN4477_zpsa63aa428.jpg

DSCN4474_zpsd8ba9b15.jpg

DSCN4472_zps90c825ca.jpg

DSCN4475_zps2e249571.jpg

Καλως ηρθες στην Αφρικη!Τι σκεφτεσαι να βαλεις?

Καλή επιστροφή στην Αφρική λοιπόν!

Τι ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις;Διαστάσεις ενυδρείου;

Μια παρατήρησγ,μήπως οι πέτρες είναι αιχμηρές για τα ψάρια;

Δώσε μας καμμια πληροφορία ακόμη,μας παιδεύεις..:D

Καλή συνέχεια :)

Καλως ηρθες στην Αφρικη!Τι σκεφτεσαι να βαλεις?

Καλή επιστροφή στην Αφρική λοιπόν!

Τι ψάρια σκέφτεσαι να βάλεις;Διαστάσεις ενυδρείου;

Μια παρατήρησγ,μήπως οι πέτρες είναι αιχμηρές για τα ψάρια;

Δώσε μας καμμια πληροφορία ακόμη,μας παιδεύεις.. :D

Καλή συνέχεια :)

ευχαριστω και τους δυο.

οι πετρες ειχαν ξαναχρησιμοποιηθει και σε παλιοτερο set-up και δεν υπηρξε καποιο προβλημα με τα ψαρια.

το ενυδρειο ειναι το anubias Α1500 1,50x0.50x0.65.

υπαρχει ενα fluval 306 γεματο με ελαφροπετρα.καποια στιγμη θα πρεπει να μπει και ενα δευτερο φιλτρο.

το υποστρωμα ειναι αραγονιτης που υπηρχε μιας και το ενυδρειο για κανα χρονο ετρεχε σαν θαλασσινο.

η αρχικη σκεψη ηταν να κανω την αμερικανια all male tank αλλα διαβαζοντας λιγο στο νετ το να πετυχεις

ενα τετοιο ενυδρειο ηθελε αρκετη διαδικασια βαζοντας και βγαζοντας ψαρια μεχρι να το πετυχεις οποτε δεν μπαινω

στη διαδικασια.

παω στη πεπατημενη των μπουνας οποτε λογικα με 4-5 χαρεμια θα ειμαι κομπλε.

το καλυτερο θα ηταν να βρω ετοιμα χαρεμια απο αγγελειες χομπιστων(εχω ανεβασει σχετικη αγγελεια και ειχα ανταποκριση) αλλα το κοστος ανεβαινει οποτε μαλλον θα παω

σε μικρα ψαρια βγαζοντας μετεπειτα χαρεμια.

το ενυδρειο ειναι στη φαση του στρωσιματος ακομα.

θελω να παρω λιγες ακομα πετρες και να στησω ενα χαμηλοτερο ογκο δεξια για να ολοκληρωθει το scape.

Καλη αρχη Κωστα ,και ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα γινει super. :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122:

Καλη αρχη Κωστα ,και ειμαι σιγουρος οτι και αυτο θα γινει super. :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122: :bigemo_harabe_net-122:

να σαι καλα Νικολα. :thumbsu:

ΥΓ.τι γυρευεις εσυ αλμυρος τυπος στα γλυκα νερα? :xmas_smile: :xmas_smile:

Κωστα καλη αρχη το στήσιμο μου αρεσει πολυ δεν ξερω αν κανει μιας απο γλυκο ειμαι στο σκοτάδι! Μπράβο σου για την επιμονή σου!

Κωστα καλη αρχη το στήσιμο μου αρεσει πολυ δεν ξερω αν κανει μιας απο γλυκο ειμαι στο σκοτάδι! Μπράβο σου για την επιμονή σου!

ευχαριστω Λυκουργο. :thumbsu:

στο φυσικο περιβαλλον των ψαριων δεν υπαρχουν φυτα και ξυλα.πολλοι κανουν την <<υπερβαση>> και βαζουν

κανα φυτακι για να σπασει λιγο οπτικα το νταμαρι.

εγω προσθεσα και καμμια ριζα που μου αρεσει στο ματι.

το βασικο παντως ειναι οτι υπαρχουν αρκετες κρυψωνες και περασματα.

Καλή αρχή και από εμένα! Κούκλα θα γίνει γιατί με το aquascape το'χεις πολύ. Μπράβο. :)

Καλώς ήρθες στα νερα μας. 5 χαρέμια θα έλεγα οτι ειναι κάπως πολλα για τα λίτρα σου. Εγω θα έφτανα στα 4. Με τόσα χαρέμια όμως και με αυτο το στήσιμο, τα ψάρια θα ζοριστουν πολύ. Θέλεις παρα πολες κρυψώνες άρα παρα πολλές πέτρες για να δημιουργήσεις περάσματα και σημεία στα οποια θα καταφεύγουν οταν απειλούνται απο τα αλλα. Πας για πολλά ψαράκια οπότε σκέψου τι πρεπει να κάνεις με αυτό γιατι έτσι δεν ειναι πρακτικό. Καλή αρχή και περιμένουμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό κάθε φορά που κάνεις κάτι.

.....ωραίες διαστάσεις!

Καλώς ήρθες πάλι φιλαράκι..!!

Σαν σκέψη καλά το πας και σαν οπτικό αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!

Καλή αρχή εύχομαι :thumbsu:

Καλή αρχή και από εμένα! Κούκλα θα γίνει γιατί με το aquascape το'χεις πολύ. Μπράβο. :)

να σαι καλα Λουκα. :thumbsu:

Καλώς ήρθες στα νερα μας. 5 χαρέμια θα έλεγα οτι ειναι κάπως πολλα για τα λίτρα σου. Εγω θα έφτανα στα 4. Με τόσα χαρέμια όμως και με αυτο το στήσιμο, τα ψάρια θα ζοριστουν πολύ. Θέλεις παρα πολες κρυψώνες άρα παρα πολλές πέτρες για να δημιουργήσεις περάσματα και σημεία στα οποια θα καταφεύγουν οταν απειλούνται απο τα αλλα. Πας για πολλά ψαράκια οπότε σκέψου τι πρεπει να κάνεις με αυτό γιατι έτσι δεν ειναι πρακτικό. Καλή αρχή και περιμένουμε περισσότερο φωτογραφικό υλικό κάθε φορά που κάνεις κάτι.

.....ωραίες διαστάσεις!

ευχαριστω. :thumbsu:

πετρες θα μπουνε και αλλες μιας και θα στηθει ενα δευτερο νησι δεξια πιο χαμηλο απο το αριστερο.

οντως 5 χαρεμια μπορει να ειναι πολλα.βλεποντας και κανοντας.

Καλώς ήρθες πάλι φιλαράκι..!!

Σαν σκέψη καλά το πας και σαν οπτικό αποτέλεσμα μου αρέσει πολύ!

Καλή αρχή εύχομαι :thumbsu:

να σαι καλα Σταθη. :thumbsu: .ευχαριστω.

Καλές απιτυχίες και από μένα ,σίγουρα πρέπει να βάλεις μικρότερο αριθμό χαρεμιών γιατί απλά μην ξεχνιόμαστε γεννάνε και πάλι καλή επιτυχία

Καλές απιτυχίες και από μένα ,σίγουρα πρέπει να βάλεις μικρότερο αριθμό χαρεμιών γιατί απλά μην ξεχνιόμαστε γεννάνε και πάλι καλή επιτυχία

να σαι καλα κ.Γεωργιου.ευχαριστω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...