paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #51 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Τα περισσοτερα μαγαζια που εχουν βημα εδω , εχουν και φερνουν γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 29 Δεκεμβρίου 2014 #52 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια οντως απαγορευτηκαν οι γαριδες και τα κοπιποδα συγκεκριμμενα, γλυκου νερου. Με τον νομο 13/2014-22 καθετος 26. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Δεκεμβρίου 2014 #53 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια οντως απαγορευτηκαν οι γαριδες και τα κοπιποδα συγκεκριμμενα, γλυκου νερου. Με τον νομο 13/2014-22 καθετος 26. Δε γράφεις σε ποιά παράγραφο το λέει και μου εχουν βγει τα μάτια να διαβάζω 19 σελίδες Φ.Ε Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 29 Δεκεμβρίου 2014 #54 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Δε γράφεις σε ποιά παράγραφο το λέει και μου εχουν βγει τα μάτια να διαβάζω 19 σελίδες Φ.Ε Κ. Xαχαχαχαχα... οχι ρε φιλε!! Ελπιζω να μη το εννοεις και απλα να συνεχιζεις το τρολλ!!!Αν οχι, τι να πω, πραγματικα συγνωμη για τη ταλαιπωρια!! αχαχαχαχαχαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 29 Δεκεμβρίου 2014 #55 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 χαχαχαχα σοβαρα τωρα εψαχνες να τον βρεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 29 Δεκεμβρίου 2014 #56 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 Δε παίζετεε τίποτα ρε!!!!! Αααααχαχαχαχαχα!!!! Και πως είδα οτι ειναι 19 σελίδες ο Νόμος ρε αλάνια, αφου οι Νόμοι ειναι τετραψήφιοι ακολουθούμενοι απο το έτος ψήφισής τους, ο συγκεκριμένος ειναι ανύπαρκτος. Ε, προσέξτε γιατι θα αρχίσω απο δω και πέρα να τρολλάρω εσάς ααααχαχαχα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MfJones 29 Δεκεμβρίου 2014 #57 Share 29 Δεκεμβρίου 2014 EEEEEEλα να πεφτει το τρολλ!!!! χαχαχαχα 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 1 Ιανουαρίου 2015 #58 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα την πατησε ο αρχων του τρολλλλλλλ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 1 Ιανουαρίου 2015 #59 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Χαχαχα την πατησε ο αρχων του τρολλλλλλλ!!!!!Δε κατάλαβες καλά κολλητέ, ο Safar δε τρολάρεται ποτε. Δε γεννήθηκε ακόμα ο ανθρωπος που θα τρολάρει τον Safar....τσαντίστηκα με αυτό που είπες τωρα!....απο δω και πέρα θα είσαι το νέο μου θύμα. Τυχερε Πετράν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 1 Ιανουαρίου 2015 #60 Share 1 Ιανουαρίου 2015 Δε κατάλαβες καλά κολλητέ, ο Safar δε τρολάρεται ποτε. Δε γεννήθηκε ακόμα ο ανθρωπος που θα τρολάρει τον Safar....τσαντίστηκα με αυτό που είπες τωρα!....απο δω και πέρα θα είσαι το νέο μου θύμα. Τυχερε Πετράν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος