Jump to content

Οσοι Εχετε Γαριδες Και Μυδια Να Τα Προσεχετε Γιατι Μπορει Να Ειναι Τα Τελευτεα Σας

Recommended Posts

Απλα δεν γινετε αυτο! Καποια μπαρουφα ειναι!Υπαρχουν Γερμανοι που εχουν ολοκληρα μαγαζια που εκτρεφουν μονο γαριδες και πιστευεται οτι θα αφησουν να γινει κατι τετοιο?

Ασε που για να φαει καποιος γαριδες 2εκ πρεπει να ειναι πολυ τουβλο!

Εγω πιστευω οτι το καταστημα δεν εκανε κατι σωστα και τους σταματησαν το εμπορευμα!Αποκλειεται να απαγορευτικαν οι γαριδες απο την ΕΕ.

• Like 2

ναι μου ειπαν αυτο που λεει και ο konstantinkonstantinou οτι ακυρωθηκαν ολα τα ασπονδυλα που ειχαν παραγκιλει

Αρα κατι εκανε μαλλον λαθος το μαγαζι..γιατι να απαγορευτικαν απο την ΕΕ γενικα,αποκλειεται!

τα ασπονδυλα που υπαρχουν στο πετ σοπ θα πωληθουν απλα πιθανον δεν θα ξαναφερουν.ανταλασω αμανο για 200λιτρο,τι λετε;

τα ασπονδυλα που υπαρχουν στο πετ σοπ θα πωληθουν απλα πιθανον δεν θα ξαναφερουν.ανταλασω αμανο για 200λιτρο,τι λετε;

Καλα...ξαναπηγαινε σε λιγο καιρο και θα δεις που θα εχουν...

Μμμμ καλή ανταλλαγή μου φαίνεται. Τωρα που οι γαρίδες ειναι σπάνιο είδος πλέον και δυσεύρετο, δίνω το 200λιτρό μου για 3 αμάνο!

Το οτι το συζητατε σοβαρα πραγματικα με ξεπερναει ρε μαγκες.... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!! Μερικοι τσιμπανε κιολας!!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχαχα..... Επος

• Like 1

τι θα φαμε σημερα τελικα??/

μακαροναδα με red chery,corbicula fluminea και apple snai μπουρμπουριστα

• Like 1

Εγώ πάντως που δουλεύω σε μαγαζί, τέτοια ενημέρωση δεν έχουμε. Μάλλον να θα βρήκαν σκούρα τα πετ σίτυ με καμιά εισαγωγή τους όπως λένε τα παιδιά πιο πάνω.

Αυτό που ισχύει πάντως, είναι η απαγόρευση για τα apple snail. Θεωρείται παράνομη η εισαγωγή τους από τρίτες χώρες.

μακαροναδα με red chery,corbicula fluminea και apple snai μπουρμπουριστα

χαχα θα σας κανω το τραπεζι εχω μπολικα!!!

• Like 1

Εγώ πάντως που δουλεύω σε μαγαζί, τέτοια ενημέρωση δεν έχουμε. Μάλλον να θα βρήκαν σκούρα τα πετ σίτυ με καμιά εισαγωγή τους όπως λένε τα παιδιά πιο πάνω.

Αυτό που ισχύει πάντως, είναι η απαγόρευση για τα apple snail. Θεωρείται παράνομη η εισαγωγή τους από τρίτες χώρες.

Άννα , εννοείς ότι επιτρέπονται από εκτροφεία εσωτερικού ;

Γνωρίζω σίγουρα για τις τρίτες χώρες, για Ευρώπη δεν ξέρω τί ισχύει ακριβώς, γι αυτό και δεν θέλησα να γράψω κ΄στι.. Η εισαγωγή τους απαγορεύτηκε κοντά στα τέλη του 2011, και μάλλον σε λίγο καιρό ό,τι apple snail υπάρχει στο εμπόριο θα είναι μόνο από χομπίστες

Ρωτάω επειδή έχουν απαγορευτεί και στην Γερμανία. :)

Ειδικά στις βόρειες χώρες είχαν προκαλέσει πολλά προβλήματα στο οικοσύστημα.

γενικα εχει απαγορευτει η εισαγωγη τους απο το 12 στην Ε.Ε... μετα απο προβλημα και στην Ισπανια.

τωρα οτι βρισκεται μεταξυ χομπιστων...

http://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX%3A32012D0697&qid=1403016640124&from=EN

Έγινε επεξεργασία - tsala

την στιγμη που μεγαλος αριθμος βγαινει από χομπιυστες !!δεν νομιζω να υπαρχει σοβαρο πρόβλημα !!το πολύ πολύ ν ανεβει λιγο η τιμη!!!!για καποιο διαστημα!!

τη στιγμη που εγω δεν τις τρωω ..σαγανάκι !!!απαιτω τον αναλογο ογκο γαρίδων στο ενυδρειο μου!!

Έγινε επεξεργασία - peter baran

Απορω γιατι το συζηταμε ακομα αφου η Αννα εγραψε οτι δεν υπαρχει κατι τετοιο και απο τη στιγμη που δουλευει σε μαγαζι..

Το ολο θεμα ηταν μπαρουφα απο την αρχη και φανικε,οπωτε μην ανησυχειτε,παντα θα υπαρχουν γαριδες στα μαγαζια.

• Like 1

παλι που πηγα ενας αλλος ιχθυολογος ειπε το ιδιο δεν υπηρχε τιποτα απο ασπονδυλα

Πηγαινε αλλου,δεν υπαρχει περιπτωση να σταματησαν να φερνουν γαριδες.

Στην ιδια αλυσιδα πετ σοπ πηγες?

αν απαγορευτηκαν απο την Ε.Ε. θα εχουν σταματησει σε ολα τα πετ σοπ

Δεν εχουν σταματήσει λοιπόν απο τα καταστήματα, μην το συνεχίσουμε αλλο. Πρόσφατα μαγαζι που εχει βήμα εδω, έφερε πολυ ωραίες ποικιλίες σε μπλε, κόκκινα, κίτρινα χρώματα

Υ.Γ συγνώμη που τις διαχωρίσω χρωματικά αλλα δεν ξερω τις ονομασίες τους....

πριν ποσο καιρο;γιατι αυτο ειναι λιγο περισοτερο απο 2 εβδομαδες που σταματησε το πετ σιτυ να φερνει

πριν ποσο καιρο;γιατι αυτο ειναι λιγο περισοτερο απο 2 εβδομαδες που σταματησε το πετ σιτυ να φερνει

Ρε Πετρο,ειπαμε πηγαινε σε αλλο μαγαζι,μπορει αυτη η αλυσιδα καταστηματων που πας να εχει προβλημα,τα αλλα μαγαζια δεν εχουν.

Γιατι επιμενεις δεν μπορω να καταλαβω..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...