enydreiofilos 20 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Σημερα πηγα στο πετ σοπ.ειχαν παραλαβη ενυδρειου.ειχα ζητησει να φερουν και μυδια.τους ρωτησα "τα μυδια ηρθαν "και μου ειπαν οχι γιατι καποιοι κανουν εκτροφη ασπονδυλων και τα τρωνε μετα κλπ.και απαγορευτηκαν απο την ευρωπαικη ενωση.δεν υπηρχε κανενα ασπονδυλο.κατα την γνωμη μου καλα κανανε αλλα μην σχεζιαζετε γαριδαδικα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 20 Δεκεμβρίου 2014 Author #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Μην σχεζιαζεται γαριδαδικο Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2014 - enydreiofilos Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 αχαχαχαχαχαχααχαχ ελεος τι αλλο θα ακουσουμε πια! Ποιος τρωει γαριδα 2εκ? αχαχαχαχαχαχααχαχα Μικρε..σε ειδαν μικρο και σε δουλεψαν...τιποτα δεν εχει απαγορευτει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 20 Δεκεμβρίου 2014 Author #4 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ξερω αυτος που δουλευει στο πετ σοπ δεν λεει ποτε ψεματα και αληθεια δεν υπηρχε τιποτα απο γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotosgreek 20 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Πραγματικά τρελο! Τι μπορούν να διηθησουν για να μολυνθούν τα μυδια στο ενυδρείο; στις υδατοκαλλιέργειες διηθουν μολυσμένα και επιβαρυμενα νερα!! Έλεος με την βλακεια που φτάνει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 20 Δεκεμβρίου 2014 Author #6 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Ψονιζω 3 χρονια απο εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Δεκεμβρίου 2014 #7 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Για τα μυδια δεν ξερω,παντως γαριδες μια χαρα ερχονται και υπαρχουν,δεν εχουν απαγορευτει! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 20 Δεκεμβρίου 2014 Author #8 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Και εγω τον ρωτησα "ποιος τα τρωει"και μου ειπε οτι δεν ξερει λεει ομως οτι ειναι βρωσιμα και για να αποφυγουν τιποτα τετιο.τα μυδια γλυκου νερου παντος τρωγονται οπως και καποια σαλιγκαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
enydreiofilos 20 Δεκεμβρίου 2014 Author #9 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Παντως δεν υπηρχε τιποτα απο γαριδες Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 20 Δεκεμβρίου 2014 #10 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι βρωσιμες οι γαριδες γλυκου νερου?Που ειναι 2-3εκ? αχαχαχαχαχαχαχαχαχχ Οταν ξαναπας,πες του οτι εχει πολυ πλακα ο υπαλληλος!Ελεος! Μπορει εκει που πηγες να μην ειχε γαριδες,αλλου ομως εχει,σε πολλα μαγαζια! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 20 Δεκεμβρίου 2014 #11 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Λο τρολολο λολο λολο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 20 Δεκεμβρίου 2014 #12 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 αχαχαχαχαχαχααχαχ ελεος τι αλλο θα ακουσουμε πια! Ποιος τρωει γαριδα 2εκ? αχαχαχαχαχαχααχαχα Μικρε..σε ειδαν μικρο και σε δουλεψαν...τιποτα δεν εχει απαγορευτει! Να μιλάς για σένα φιλαράκι..... Συμιακο γαριδακι εχεις φάει???? 2-3 εκατοστά ειναι και ειναι μούρλια..... Τέλος τρολαρισματος. .... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
garganik 20 Δεκεμβρίου 2014 #13 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Χαχαχα ελατε σε αυτον που παω εγω εχει 2 δεξαμενες με γαριδες μεσα στο πετ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 20 Δεκεμβρίου 2014 #14 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Παιδια και εγω πηγα σημερα για γαριδες και μου ειπαν το ιδιο οτι απαγορευτηκαν απ την Ε.Ε Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Δεκεμβρίου 2014 #15 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Να μιλάς για σένα φιλαράκι..... Συμιακο γαριδακι εχεις φάει???? 2-3 εκατοστά ειναι και ειναι μούρλια..... Τέλος τρολαρισματος. .... Που τα ξερεις εσυ αυτα τα φαγητα? χαχα, αυτες ρε συ μοιαζουνε σε μεγεθος με τις αμάνο αλλα σε χρωμα red cherry.. Τις γαριδες γλυκου νερου ειναι που ειναι μικρες , αν τις τιγανισεις θα μεινει μισο εκατοστο. Παιδια και εγω πηγα σημερα για γαριδες και μου ειπαν το ιδιο οτι απαγορευτηκαν απ την Ε.Ε Δεν νομιζω, μηπως ειναι τπτ κολπα του μαγαζιου αυτα... ???? Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2014 - nicpapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costantinos 20 Δεκεμβρίου 2014 #16 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 δηλαδη αν κάποιοι ξεκινησουν να τρώνε τα φυτά ή τα χρυσόψαρα σαν τους άγγλους τι θα γινει? και πως μαθαν οτι καποιοι τα φαγαν και ποιοι το μαθαν. πολλές γενικότητες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 20 Δεκεμβρίου 2014 #17 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Γιατι να ειναι κολπο...Μου το ειπαν εκει το διαβαζω και εδω...δεν ξερω τι γινεται..Κριμα παντως...και οντως πολλες γενικοτητες..Κατι αλλο παιζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
nicpapa 20 Δεκεμβρίου 2014 #18 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Γιατι να ειναι κολπο...Μου το ειπαν εκει το διαβαζω και εδω...δεν ξερω τι γινεται..Κριμα παντως...και οντως πολλες γενικοτητες..Κατι αλλο παιζει Μηπως πηγατε στο ιδιο μαγαζι? Αποκλειεται να ισχυει αυτο... Οι γερμανοι θα ξεσικωνοντουσαν... Βρειτε κατι που να το αναφερει , και μετα τα λέμε.. Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2014 - nicpapa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ina 20 Δεκεμβρίου 2014 #19 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 (edited) Μωρε μαζι σου ειμαι ..Δεν ξερω για εσας αλλα εγω πηγα στο pet city στην λεωφορο ηρακλειου Έγινε επεξεργασία 20 Δεκεμβρίου 2014 - ina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 20 Δεκεμβρίου 2014 #20 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Που τα ξερεις εσυ αυτα τα φαγητα? Πως νομίζεις οτι καταφέρνω και διατηρώ αυτη την ολοστρόγγυλη κοιλιά..... Χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Safarpn 20 Δεκεμβρίου 2014 #21 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Μωρε μαζι σου ειμαι ..Δεν ξερω για εσας αλλα εγω πηγα στο pet city στην λεωφορο ηρακλειου.....αρχίζει να ξετυλίγεται το μυστήριο. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 20 Δεκεμβρίου 2014 #22 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 και ειχα μια πεινα σημερα , που εφαγα ολες μου τις yellow! Απο ποτε ισχυει αυτο σας ειπαν? εχω δει παραλλαβες σε μαγαζια μεχρι και τον προηγουμενο μηνα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ 20 Δεκεμβρίου 2014 #23 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Τρολολολολολοοοοοο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinkonstantinou 20 Δεκεμβρίου 2014 #24 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Πάντως η συγκεκριμένη αλυσίδα pet shop που αναφέρθηκε παραπάνω δεν ξαναφέρνει γαρίδες και αστακούς γιατι όπως έμαθα τους σταμάτησαν ένα φορτίο με ψάρια επειδη νόμιζαν οτι τα ασπόνδυλα είναι βρώσιμα . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Δεκεμβρίου 2014 #25 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Χεχεχεχε! Πετρο ειδες τι κανουν οι κτιβιστες σαν και του λογου σου! Μεινε χωρις μυδια τωρα για να μαθεις! Χεχεχεχε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος