corsar7 20 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπερα,μιας και το δισκοενυδρειο παει μονο του(φτου φτου)ειπα να ασχοληθω λιγο πιο σοβαρα με το nano cube που εχω στο γραφειο μου.ακομα δεν κανω παρουσιαση γιατι δεν εχω τελειωσει και περιμενω πρωτα γνωμες και ιδεες.Το ενυδρειακι αυτη την στιγμη εχει απο φυτα ricia και cuba υποστρωμα denerle ενα fluval εσωτερικο φιλτρακι θερμοκρασια στους 25 και 24w φωτισμο για 10 ωρες.Χρησιμοποιω seachem flourish excel και diy co2 μεσω ενος διαχυτηρα nutrafin.Μονος κατοικος ειναι ενας περιχαρης μονομαχος.Ελπιζω να πανε ολα καλα με την cuba μιας και ειναι η πρωτη φορα που χρησιμοποιω.Περιμενω γνωμες και κριτικες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 20 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Ετσι οπως το βλεπω, φαινεται ομορφο αλλα γυμνο! Τι αλλο σκοπευεις να βαλεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 21 Δεκεμβρίου 2014 Να σου πω την αληθεια,δεν ξερω αν σου πιασει η κουμπα ετσι οπως την βλεπω..εκτος οτι παει προς τα πανω,βλεπω πολλες ριζες εκτος του χαλικιου. Κατα τα αλλα φαινεται ομορφο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 21 Δεκεμβρίου 2014 Author #4 Share 21 Δεκεμβρίου 2014 Εμ εκει ειναι ενα απο τα θεματα τηςcuba......το φυτεμα της.στο πισω μερος θελω να βαλω καποια φυτα τα οποια ναι μεν θα μεγαλωσουνε αλλα να μην καλυψουν την επιφανεια οπως πχ θα γινοταν με vallisneria .υποψιν ειναι nano cube.καμια προταση??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
el_mac 21 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 21 Δεκεμβρίου 2014 Εγω θα ελεγα καποιο πυκνο θαμνο με οσο το δυνατον μικροτερο φυλλωμα ωστε να δειξει και πιο μεγαλο το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 21 Δεκεμβρίου 2014 Γενικα η κουμπα ειναι λιγο περιεργο φυτο,μαλλον δε τη φυτεψες και πολυ καλα,πολυ βαθια και γι αυτο σου εχει γινει ετσι. Την φυτεψες με γεματο ενυδρειο? Να ξερεις οτι ο μονομαχος δεν χαιρεται και πολυ με τοσο πολυ φως που εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
corsar7 22 Δεκεμβρίου 2014 Author #7 Share 22 Δεκεμβρίου 2014 Ειναι οντως περιεργη.τωρα με το μονομαχο προβληματιζομαι αν και δεν τον πολυβλεπω να κρυβεται κατω απο τη ριχα η οποια κανει μια καμαρα αρκετα μεγαλη.θα τον παρακολουθω και ειδωμεν...το φυτο τυπου θαμνοςπου μου προτεινατε καμια ονομασια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος