klaz 31 Μαρτίου 2007 #1 Share 31 Μαρτίου 2007 (edited) ...που εχω για τους δισκους ΔΕΝ ΚΡΥΒΕΤΑΙ....!!!!! παρτε μερικες φωτος.....(παλις βεβαια...αλλα κλασσικες..!!!!) να ζητησω συγνωμη για την ποιοτητα των φωτος.....δεν ειναι το δυνατοτερο μου σημειο.... ....ειδικα στην πρωτη θαυμαστε το παρκαρισμα που κανουν οι αφιλοτιμοι.. μολις τους εχω αλλαξει περσι ενυδρειο,και τους πηγα στο υπαρχων μεχρι σημερα...η θολουρα ειναι απο το νεο ενυδρειο....... Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2007 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 31 Μαρτίου 2007 #2 Share 31 Μαρτίου 2007 Πολύ ωραία είναι και σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να μοιραστής την χαρά σου με όλους. Εγώ πάλει είμαι κολλημένος με τα σκαλαρια. για τον λόγο αυτό συμμερίζομαι την χαρά σου κατά 99%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Black_dragon_ 31 Μαρτίου 2007 #3 Share 31 Μαρτίου 2007 Πολύ ωραία είναι και σε καταλαβαίνω απόλυτα που θέλεις να μοιραστής την χαρά σου με όλους. Εγώ πάλει είμαι κολλημένος με τα σκαλαρια. για τον λόγο αυτό συμμερίζομαι την χαρά σου κατά 99%. Και εγώ είμαι κολλημένος με τα σκαλάρια είναι τέλεια... Αλλά φίλε και οι δίσκοι σου είναι φοβεροί, η πρώτη φώτο ειδίκά είναι κορυφαία μπράβο φίλε. Συνέχισε την καλή δουλειά Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikis 31 Μαρτίου 2007 #4 Share 31 Μαρτίου 2007 MΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!!!! Κάτι τέτοια βλέπουμε εμείς οι αρχάριοι και τρελλαινόμαστε!!!!!! Στήν κάτω την φωτογραφία κάτω απο τους Δίσκους φαίνεται και ένα άλλο ψαράκι.Τί είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Μαρτίου 2007 Author #5 Share 31 Μαρτίου 2007 (edited) MΠΡΑΒΟ ΦΙΛΕ!!!! Κάτι τέτοια βλέπουμε εμείς οι αρχάριοι και τρελλαινόμαστε!!!!!! Στήν κάτω την φωτογραφία κάτω απο τους Δίσκους φαίνεται και ένα άλλο ψαράκι.Τί είναι? σ'ευχαριστω...δυστυχως δεν εχω φωτογραφικη να βγαλω νεες φωτος,γιατι το ενυδρειο τωρα βρισκεται σε καλυτερη κατασταση απο τοτε....το ψαρακι το εχω περιπου 3,5 χρονια και ειναι αρσενικο apistogramma agazzizi....!!! Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2007 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
AquaBoy 31 Μαρτίου 2007 #6 Share 31 Μαρτίου 2007 Πανεμορφα να σου ζησουν!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpikis 31 Μαρτίου 2007 #7 Share 31 Μαρτίου 2007 Σ'ευχαριστώ φιλε!Συνέχησε την πολλή καλή δουλεία!Οσο για το ΑΖΟΡΕΣ...τα παιδιά είναι κορυφή.Είμαι πολύ τακτικός πελάτης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J 31 Μαρτίου 2007 #8 Share 31 Μαρτίου 2007 Θείε φτου να μην στα ματιάσω/σουν.Είμαι ένας από τους τυχερούς που είδαν το εν λόγο ενυδρείο από τα γεννοφάσκια του αλλά και την αλλαγή που έχει κάνει.Εύγε Θείε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filoxenos 31 Μαρτίου 2007 #9 Share 31 Μαρτίου 2007 ΩΡΑΙΟ..! Μπράβο klaz! Κουκλί και το ενυδρείο και τα ζωντανά σου! Υ.Σ.: Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι, τις άλγες από τους δίσκους, πως τις καθαρίζεις..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
J.J 31 Μαρτίου 2007 #10 Share 31 Μαρτίου 2007 Υ.Σ.: Το μόνο που θέλω να μου πεις είναι, τις άλγες από τους δίσκους, πως τις καθαρίζεις..? tongue.gif hysterical.gif wink.gif Ντίνο ώρες ώρες δεν παίζεσαι χαχαχα πολύ καλό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PPAP 31 Μαρτίου 2007 #11 Share 31 Μαρτίου 2007 Πολύ καλή δουλειά klaz!!!!!!!! Δώσε και νέες φωτο στον λαό Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 31 Μαρτίου 2007 Author #12 Share 31 Μαρτίου 2007 (edited) Πολύ καλή δουλειά klaz!!!!!!!! Δώσε και νέες φωτο στον λαό για παρτε ακομη μερικες....... το τριο στουτζες... Έγινε επεξεργασία 31 Μαρτίου 2007 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 31 Μαρτίου 2007 #13 Share 31 Μαρτίου 2007 Βρε Θειε αυτή την κοιλίτσα θα την διώξεις να ησυχάσεις? Ωραίο το ενυδρείο σου αλλά θέλει δουλειά ακόμη είμαι κακούλης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 31 Μαρτίου 2007 #14 Share 31 Μαρτίου 2007 Πανέμορφα τα ψαράκια σου Φίλε klaz! Να σου ζήσουν και να τα χαίρεσαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 31 Μαρτίου 2007 #15 Share 31 Μαρτίου 2007 σ'ευχαριστω...δυστυχως δεν εχω φωτογραφικη να βγαλω νεες φωτος,γιατι το ενυδρειο τωρα βρισκεται σε καλυτερη κατασταση απο τοτε.... ΑΑΑαααα Μην ανησυχείς έχω εγώ Ακόμη και έτσι δείχνουν υπέροχα Keep walking Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 31 Μαρτίου 2007 #16 Share 31 Μαρτίου 2007 Βρε Θειε αυτή την κοιλίτσα θα την διώξεις να ησυχάσεις? Ναι πρέπει γιατί αλλιώς παλι παστωμένοι θα βγούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
lasal 31 Μαρτίου 2007 #17 Share 31 Μαρτίου 2007 Ναι πρέπει γιατί αλλιώς παλι παστωμένοι θα βγούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 1 Απριλίου 2007 #18 Share 1 Απριλίου 2007 Ο ένας είναι ο Κλαζ ο άλλος ποιος είναι Γιάννη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 1 Απριλίου 2007 Author #19 Share 1 Απριλίου 2007 Ο ένας είναι ο Κλαζ ο άλλος ποιος είναι Γιάννη? ο τριτος του στουτζες..!!!! ο jj φυσικα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PascM 2 Απριλίου 2007 #20 Share 2 Απριλίου 2007 Οπα!? Εγώ γιατί τον είχα για ποιο αδύνατο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 2 Απριλίου 2007 #21 Share 2 Απριλίου 2007 Μπραβο ειναι κουκλια.φτου φτου Link to comment Share on other sites More sharing options...
alan boy 2 Απριλίου 2007 #22 Share 2 Απριλίου 2007 ενταξει θειε κατι λεει το ενυδρειο σου..... αντε να βλεπουμε να μαθαινουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος