Niktzio 20 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 20 Δεκεμβρίου 2014 Καλημέρα, είμαι καινούριος στην Αφρική και αντιμετωπίζω ένα θεματάκι με το νερό. Έχω GH:5 και ΚΗ:20. Είναι φυσιολογικό; Και αν όχι πως μπορώ να το διορθώσω; Στο στρώσιμο χρησιμοποίησα το seachem malawi buffer.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 23 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 23 Δεκεμβρίου 2014 Φιλε μου, το σκευασμα που χρησιμοποιησες δεν ειναι για στρωσιμο, ειναι για την σκληροτητα του νερου! Πιθανον αυτος να ειναι και ο λογος των σκαμπανεβασματων που εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 24 Δεκεμβρίου 2014 #3 Share 24 Δεκεμβρίου 2014 Οι άλλες σου μετρήσεις ως είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 24 Δεκεμβρίου 2014 Author #4 Share 24 Δεκεμβρίου 2014 Συγνώμη για την παρανόηση, το buffer το έριξα τις 3-4 μέρες πριν βάλω τα ψάρια, ενώ το ενυδρείο στρώθηκε για 25 μέρες Οι υπόλοιπες μετρήσεις μου είναι ΝΟ3: 0 ΡΗ: 8,5 ΝΟ2:0 CL2:0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Δεκεμβρίου 2014 #5 Share 24 Δεκεμβρίου 2014 Νιτρικά μηδεν;Είσαι σιγουρος;Αμμωνία μετράς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 24 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 24 Δεκεμβρίου 2014 Συγνώμη για την παρανόηση, το buffer το έριξα τις 3-4 μέρες πριν βάλω τα ψάρια, ενώ το ενυδρείο στρώθηκε για 25 μέρες Οι υπόλοιπες μετρήσεις μου είναι ΝΟ3: 0 ΡΗ: 8,5 ΝΟ2:0 CL2:0 Οντως, νιτρικα μηδεν; Ποσο καιρο τρεχει; Περαν τουτου, νομιζω πως το buffer ευθυνεται για την σκληροτητα και τις οτι να ναι μετρησεις! Πιστευω πως αν παιξεις μπαλα με απλο νερακι βρυσης και πετρες και αμμο σωστη δεν θα εχεις προβλημα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 25 Δεκεμβρίου 2014 Author #7 Share 25 Δεκεμβρίου 2014 Παιδιά με συγχωρείται έχετε δίκαιο, τα νιτρικά μου είναι 20-25. Το ενυδρείο τρέχει 25 μέρες χωρίς ψάρια και εδώ και 2 βδομάδας έχει και ψαρακια.. Χρόνια πολλά καλές γιορτες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sturm 26 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Δηλαδη τρεχει συνολο 39 μερες; Σαν μπολικα νιτρικα να εχεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Niktzio 26 Δεκεμβρίου 2014 Author #9 Share 26 Δεκεμβρίου 2014 Είναι στο περίπου, μπορεί να είναι λίγο λιγότερο, οι μετρήσεις έγιναν με το τεστ της jbl που είναι 6 σε 1 Η αλήθεια είναι ότι τα τάισα πολύ στην αρχή και ίσως για αυτό να είναι τόσο πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος