Jump to content

Να Βαλω Λαστιχάκι

Recommended Posts

πηρα ενα κοραλι δεν ξέρω ονομασια ειναι πολυ λεπτο σαν χαρτι και ειναι πράσινο σαν γκαζον (κανονικο γκαζον για να καταλάβατε) επειδη οπου και να την βαλω την παιρνει η κυκλοφορια και δεν θα εχω κολλα μπορω σε μια μικρη πετρα να το δεσω με ενα λαστιχάκι? μετα απο καιρο αν πιασει στην πετρα θα το βγαλω.θα το χαλασω το κοραλι?

Αυτα λεγονται star polyps, ειναι σαν χορτάρι.

Ομορφα ειναι και μεγαλώνουνγρήγορα.

Βρες ενα μικρό βράχακι και με ενα κομμάτι σπάγγο ή καλύτερα πετονιά δεστα και βάλτα στον αραγωνιτη.

Μη βαλεις λαστιχάκι, με τον καιρό θα ξεραθεί και θα διαλύσει.

Εγώ το έδεσα με προσοχή για να μη το τραυματίσω σε ένα βραχάκι με άσπρη κλωστή (για να μη φαίνεται πολύ). Μεγαλώνει γρήγορα οπότε όταν κολλήσει καλά τη κόβεις και είσαι εντάξει. Το έχω κάνει και με άλλα softies που πήρα φραγκάκια με επιτυχία.

ειναι αρκετα μεγαλο αυτο που εχω

το εχω στριμώξει σε ενα σημειο στ ο βραχο απο την μια μερια και απο την αλλη μερια έβαλα ενα πολυ μικρο κομμάτι βράχο και μεχρι τωρα (μια ωρα στην ουσια δεν ειναι πολυ) παει καλά. οταν πιασει θα το βγαλω το κομμάτι βράχο. δεν μου ανοιξε ακόμη ομως

green star polyps λέγεται το κοραλλι που λες μάλλον.Κόλλα το σε ένα βραχακι μακριά από τον βράχο σου γιατί εξαπλώνεται γρήγορα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...