Jump to content

Trachyphyllia

Recommended Posts

εσεις ρε παιδια που εχετε γοβιο σας κανει τετοια πραγματα,,,,??τι κανετε γιαυτο ??δεν βαζετε κοραλια στην αμμο και χαμηλα στον βραχο??συμβιβάζεστε με το προβλημα ??αν ειναι προβλημα....

Κοιτα, εγω το πηρα συνειδητά αυτο το ψάρι γιατι ειναι πολυ καλος καθαριστής του αραγωνίτη. Οπότε ημουν προετοιμασμένος για την τσαπατσουλιά του.

Εχω τρια κοράλλια στον αραγωνίτη, έσκαβε απο κάτω τους και εκανε φωλιά. Οποτε το έβλεπα την άλλη μερα πηγαινα και του τη χάλαγα. :P

Νομίζω εξ αιτίας αυτoύ τα παράτησε τα δυο απο τα τρια και τωρα εχει κάνει φωλιά κατω απο μια fungia αλλα δεν την εχει σκεπάσει με αραγωνίτη.

Δεν ειναι πρόβλημα, απλα αυτο το ψάρι αυτη τη συμπεριφορά εχει. Αν νομιζεις οτι θα σου κανει ζημιά, βρες ενα τρόπο να το βγάλεις και να το δωσεις.

δεν κανει τεραστεια ζημια ωστε να πρεπει να βγει σημερα κιολλας

απλως οταν τσιμπαει αμμο σηκωνεται στον αερα και την αμμο που βγαζει μετα παει παντου με την κυκλοφορεια (παντου εννοω σε μια ακτινα 15 cm απο εκει που την πεταει και 5 cm υψος)αυτο μονο

κανει καλη δουλεια παντως

απλα ρωταω αν ειναι προβλημα ολο αυτο για τον βραχο τα κοραλια κτλπ

Εαν θελεις μπορεις να το αλλαξεις με ενα sexguttata, πολυ καλος καθαριστης και αυτος για τον αραγωνιτη και δεν θαβει κοραλλια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...