Jump to content

Αγορα Αντλιας Νερου

george78

Recommended Posts

καλησπερα θελω να αγορασω μια αντλια νερου για να με βοηθαει στον καθαρισμο του ενυδρειου μου.εχετε να μου προτεινεται καποια οικονομικη κ απο που να την αγορασω?(θα προτιμουσα κεντρο η"νοτια προαστια)ευχαριστω

αυτη στα 600 στα Λ/Ω

http://www.petsupermarket.gr/8197/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/sun-sun-submersible-pump-600-lh.html

και αυτη στα 1200

http://www.petsupermarket.gr/8198/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/sun-sun-submersible-pump-1200-lh.html

μπορείς να τη βρεις στον Ωκεανό

http://www.aquazone.gr/forums/forum/141-ueaaaiio/

έχω δει πως έχει ο Υδατινος Κόσμος στο Πειραιά άρα θα έχει και ο Ωκεανός

• Like 1

Να μην ανοιγω νεο θεμα, ηθελα μια αντλια για αλλαγη περιπου 70cm και πηγα και πηρα μια hailea που ενω ελεγε 285λ/h - 50cm μου ειπε οτι κανει(μονο και μονο για την τιμη το πηρα) τελικα τζιφος στην αρχη κατουραγε και μετα απο 5-6 λιτρα εσταζε,πηγα πισω ρωτησα αν αλλαζει και μου ειπε ναι!

Οι επιλογες που εχω ειναι μια eihem 300l/h - 50cm και αυτη ή ξεφευγουμε σε τιμη απο 8 στα 35 για μεγαλυτερο υψος!

Θα δω διαφορα με την eihem?

On 25/12/2014 at 9:55 ΜΜ, το μέλος ValeAq έγραψε:

Να μην ανοιγω νεο θεμα, ηθελα μια αντλια για αλλαγη περιπου 70cm και πηγα και πηρα μια hailea που ενω ελεγε 285λ/h - 50cm μου ειπε οτι κανει(μονο και μονο για την τιμη το πηρα) τελικα τζιφος στην αρχη κατουραγε και μετα απο 5-6 λιτρα εσταζε,πηγα πισω ρωτησα αν αλλαζει και μου ειπε ναι!

Οι επιλογες που εχω ειναι μια eihem 300l/h - 50cm και αυτη ή ξεφευγουμε σε τιμη απο 8 στα 35 για μεγαλυτερο υψος!

Θα δω διαφορα με την eihem?

Δεν θα κάνεις δουλειά φίλε μου. Πάρε μια κινέζικη από 600 Λ/Ω και πάνω , μη δίνεις τσαμπα λεφτα

http://www.petsupermarket.gr/8197/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%8A%CF%8C%CE%BD%CF%84%CE%B1/sun-sun-submersible-pump-600-lh.html

Το θεμα ειναι οτι τα λεφτα δοθηκαν γτ τωρα ειδα το θεμα και γιαυτο απαντησα,αλλαγη κανουν οχι επιστροφη χρηματων οποτε ή παιρνω κατι αναλωσιμο και ξαναδινω να παρω αυτη που λες ή κανω μια δοκιμη στην eihem αλλα αν ειναι και αυτη να κανει τα ιδια την κατσαμε :D

On 25/12/2014 at 10:06 ΜΜ, το μέλος ValeAq έγραψε:

Το θεμα ειναι οτι τα λεφτα δοθηκαν γτ τωρα ειδα το θεμα και γιαυτο απαντησα,αλλαγη κανουν οχι επιστροφη χρηματων οποτε ή παιρνω κατι αναλωσιμο και ξαναδινω να παρω αυτη που λες ή κανω μια δοκιμη στην eihem αλλα αν ειναι και αυτη να κανει τα ιδια την κατσαμε :D

Είναι μικρή, δεν θα κάνεις δουλειά, και ειπες 35 Ευρώ, είναι πολλά, είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για τόσο μικρή αντλία

Δεν έχει κινεζικες το μαγαζι αυτο ;

Ξέρεις τι άλλες αντλίες έχει ;

Η καταλαβες ή το εγραψα λαθος 35+ ειναι οι αντλιες που εχουν πανω απο μετρο οριο!

Η ειχεμ που προανεφερα εχει 13 δηλ +4 θα βαλω ακομα!

απο κινεζικη μονο αυτην εχει :/

On 25/12/2014 at 10:13 ΜΜ, το μέλος ValeAq έγραψε:

Η καταλαβες ή το εγραψα λαθος 35+ ειναι οι αντλιες που εχουν πανω απο μετρο οριο!

Η ειχεμ που προανεφερα εχει 13 δηλ +4 θα βαλω ακομα!

απο κινεζικη μονο αυτην εχει :/

Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά για αντλία που θα κάνεις μόνο αλλαγές.

Επειδή δεν καταλαβα, ποια κινέζικη έχει μόνο ;

Πάρε μια αντλία απο είδη αλιείας με 12 € και ένα κατάλληλο τροφοδοτικό με άλλα 15 και θα πλένεις ταβάνια!Ασφάλεια και σου μενει και το τροφοδοτικό για αλλη χρήση, π.χ. moonlight

• Like 1

On 25/12/2014 at 10:19 ΜΜ, το μέλος takis_gt έγραψε:

Δεν χρειάζεται να δώσεις τόσα λεφτά για αντλία που θα κάνεις μόνο αλλαγές.

Επειδή δεν καταλαβα, ποια κινέζικη έχει μόνο ;

hailea 800

On 26/12/2014 at 6:32 ΠΜ, το μέλος FotisGt έγραψε:

Πάρε μια αντλία απο είδη αλιείας με 12 € και ένα κατάλληλο τροφοδοτικό με άλλα 15 και θα πλένεις ταβάνια!Ασφάλεια και σου μενει και το τροφοδοτικό για αλλη χρήση, π.χ. moonlight

Μπορεις να μ δοσεις 1 λινκ να καταλαβω τι εννοεις?

On 27/12/2014 at 9:30 ΠΜ, το μέλος ValeAq έγραψε:

hailea 800

H Hailea είναι "Επώνυμη Κινέζικη", κοίτα μήπως έχει καμία SUN-SUN από 600 Λ/Ω και πάνω

Γράφω από κινητό και είναι λιγο δύσκολο.

Κάνε αναζήτηση για αντλία σεντίνας 12v

π.χ.

https://www.whitworths.com.au/main_itemdetail.asp?cat=133&item=67259&intAbsolutePage=

• 2 weeks later...

Μια μεγαλη αντλια σεντινας.τραβανε περιπου 1-2 amps οποτε δεν θα χρειαστεις μεγαλο τροφοδοτικο.

Απλα να προτιμισεις χωρις φλοτερ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...