Artemisia Kou 16 Δεκεμβρίου 2014 #1 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Καλησπέρα , θα ήθελα την βοήθεια σας γιατι φέτος κατασκευάσαμε μια λίμνη στο κήπο που πάντα ήθελα , μένω Κομοτηνη και περιττό να σας πώ πόσα προβλήματα αντιμετώπισα για την κατασκευη .... Τώρα έχω μέσα στην λίμνη 4 Κυπρίνους 50 εκ. και 7 Koi 15- 20 εκ . Όλα πάνε καλα και θέλω μία τροφή για τις χαμηλές θερμοκρασίες , ευχαριστώ 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Δεκεμβρίου 2014 #2 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σου και καλώς ήρθες! Είναι πολύ όμορφη η λίμνη σου! Εγώ έχω πάρει (στα χρυσόψαρά μου) την Sera Spring & Autumn Food που ενδείκνυται για θερμοκρασίες από 17 μέχρι 8 βαθμούς κελσίου. Επίσης υπάρχει και η χειμωνιάτικη τροφή της Sera και της JBL αλλά δεν τις έχω πάρει ακόμα. Αλλά θέλει προσοχή, γιατί όσο χαμηλώνει η θερμοκρασία του νερού, χαμηλώνει και ο μεταβολισμός των ψαριών. Γι'αυτό όταν η θερμοκρασία πέσει πολύ δεν τα ταίζουμε. Ας δούμε τι θα σου πούνε και οι πιο έμπειροι και όσοι έχουν κόι. Υ.Γ. Όταν λες κυπρίνο τί εννοείς; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 16 Δεκεμβρίου 2014 Author #3 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Γεια σου και καλώς ήρθες! Είναι πολύ όμορφη η λίμνη σου! Εγώ έχω πάρει (στα χρυσόψαρά μου) την Sera Spring & Autumn Food που ενδείκνυται για θερμοκρασίες από 17 μέχρι 8 βαθμούς κελσίου. Επίσης υπάρχει και η χειμωνιάτικη τροφή της Sera και της JBL αλλά δεν τις έχω πάρει ακόμα. Αλλά θέλει προσοχή, γιατί όσο χαμηλώνει η θερμοκρασία του νερού, χαμηλώνει και ο μεταβολισμός των ψαριών. Γι'αυτό όταν η θερμοκρασία πέσει πολύ δεν τα ταίζουμε. Ας δούμε τι θα σου πούνε και οι πιο έμπειροι και όσοι έχουν κόι. Υ.Γ. Όταν λες κυπρίνο τί εννοείς; Σε ευχαριστώ πολυ για τα καλα σου λόγια , το πρόβλημα είναι ότι στην Κομοτηνή δεν υπάρχουνα αυτές οι τροφες κ γενικα καμια για χειμώνα το ξέρω οτι σε πολυ χαμηλές θερμοκρασίες δεν κάνει να ταϊζω αλλά τωρα εχει 10 βαθμούς το νερο με 12 στην επιφανεια κ τρώνε γεωσκώληκες .Κυπρίνο τον κοινό σου στελνω φωτο καιένα βίντεο απο την λίμνη μου να τους δεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Δεκεμβρίου 2014 #4 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Βρε τον κυπρίναρο! Ήξερα ότι είναι ο πρόγονος των χρυσόψαρων αλλά δεν είχα δει ποτέ σε λίμνη από χομπίστα! Το βασικό είναι πως θέλουν τροφές που μεταβολίζονται εύκολα. Γιατί δεν παραγγέλνεις από το ίντερνετ να σου φέρουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 16 Δεκεμβρίου 2014 Author #5 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Αν έχεις κανένα link ευκαιρο να προτείνεις εδώ.... θα μου κάνεις μεγάλη χάρη . Επίσης ήθελα να ρωτήσω καπιοι χρησιμοποιούν ειδικό αλάτι στα ψάρια τους τον χειμώνα εχει κανείς καμια ιδέα να μου πει τι και πως και απο που το αγοράζουμε ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Δεκεμβρίου 2014 #6 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Εγώ την δική μου την πήρα από το Pet City. Αλλά και εδώ έχουμε μία λίστα με καταστήματα: http://www.aquazone.gr/forums/forum/292-eaoaoociaoa/. Τροφή για χαμηλές θερμοκρασίες βγάζει και η Tetra και λογικά θα έχουν και οι άλλες μάρκες τροφών. Ναι, βάζουν αλάτι στις λίμνες για να προετοιμάσουν τα ψάρια για το χειμώνα (παστά ) και κάποιοι από εδώ το έκαναν, ψάξε λίγο στα θέματα για λίμνες και περίμενε και τους άλλους να σου απαντήσουν. Αλάτι βάζουμε ενυδρειακό, αλλά εσείς που έχετε λίμνες με πολλά λίτρα δεν σας συμφέρει οικονομικά. Έχω διαβάσει ότι βάζουν τυροκομικό αλάτι, το χοντρό, όχι το ψιλό το μαγειρικό. Και διαλυμένο σε νερό, όχι χύμα μέσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 16 Δεκεμβρίου 2014 Author #7 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ για την λίστα . Δεν νομίζω οτι είναι κοινό αλάτι γιατι κάτι βιντεάκια που ειδα κ κάποια άρθα που διάβασα έλεγαν ότι το κοινό αλάτι καταστρέφει τα βράγχια των ψαριών κ τελικά επιφέρει θάνατο στα ψάρια .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsala 16 Δεκεμβρίου 2014 #8 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ομορφη η λιμνη σου! ζηλευω.. να σου ζησουν! τροφη με μετρο απο δω και περα.. οταν πεσει κατω απο 5 βαθμους ,ταιζε 1 ή φορες την εβδομαδα. αλατι γιατι θελεις να βαλεις, εχουν καποιο προβλημα? εχω δει κι εγω οτι βαζουν , δεν ξερω καθε ποτε κλπ.. θα σου απαντησουν οι ειδικοι σε αυτο.. εννοειτε οπως ειπε και η καλιρροη , οχι καλας κλπ.. καθαρο αλατι ,χωρις προσθετα.. βρισκεις και στα σουπερ μαρκετ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalliroi 16 Δεκεμβρίου 2014 #9 Share 16 Δεκεμβρίου 2014 Το αλάτι προσφέρει χρήσιμους ηλεκτρολύτες στα ψάρια και τα προετοιμάζει για το χειμώνα, να είναι πιο υγιή. Κι εγώ πρώτη φορά πρόσφατα το έμαθα εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 17 Δεκεμβρίου 2014 #10 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Αλάτι Χιων απο τα ΑΒ, χοντρό σε πράσινο σακουλάκι Υπάρχει επίσης φυσικό αλάτι χωρίς προσθετα σε μαγαζιά με μπαχαρικά, είχα βρει στο Μανδραγόρα στο Πειραιά Δοσολογίες για λίμνη δυστυχώς δεν ξέρω. Εχω πάντα στο ντουλάπι με τα ενυδρειακά, για φάρμακο σε ώρα ανάγκης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 17 Δεκεμβρίου 2014 Author #11 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 πολυ ομορφη η λιμνη σου! ζηλευω.. να σου ζησουν! τροφη με μετρο απο δω και περα.. οταν πεσει κατω απο 5 βαθμους ,ταιζε 1 ή φορες την εβδομαδα. αλατι γιατι θελεις να βαλεις, εχουν καποιο προβλημα? εχω δει κι εγω οτι βαζουν , δεν ξερω καθε ποτε κλπ.. θα σου απαντησουν οι ειδικοι σε αυτο.. εννοειτε οπως ειπε και η καλιρροη , οχι καλας κλπ.. καθαρο αλατι ,χωρις προσθετα.. βρισκεις και στα σουπερ μαρκετΕ Ευχαριστώ tsala , αν σε βγαλει ο δρόμος σου Κομοτηνή έλα να την δείς και απο κοντά . Έχω δεί 1 βίντεο που αλατίζει ένας την λίμνη του και έχει κατι Koi τεράστια ...... κ έλεγα οτι τα προστατευει απο ασθένειες , επίσης έχω ενυδρείο κ έχω το ίδιο ψάρι εδώ κ 7 χρόνια κ ποτέ δεν έχω βάλει φαρμακα ή αλάτι κ είναι μια χαρά . Πρώτη φορά εχω όμως Λίμνη κ δεν ξέρω κ πολλά πραγματα εχω διαβάσει αρκετα κ με βοήθησε στην κατασκευη ο Richard γνωστος κ ως pond guru . Θέλω το καλύτερο για τα ψάρια μου , να έχουν μια καλή ποιότητα ζωής γι αυτό κ ρωτάω . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 17 Δεκεμβρίου 2014 Author #12 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Βάζω κ ένα βίντεο με την κατασκευή απο την αρχή , που φτιάξαμε την Λιμνη μας κ φυσικα αν δεν βοηθούσε ο σύζυγος ακόμα θα έσκαβα Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis_gt 17 Δεκεμβρίου 2014 #13 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Βάζω κ ένα βίντεο με την κατασκευή απο την αρχή , που φτιάξαμε την Λιμνη μας κ φυσικα αν δεν βοηθούσε ο σύζυγος ακόμα θα έσκαβα Τι λες τώρα, φοβερή κατασκευή, Μπράβο σας, και το βάθος που δώσατε στη μέση είναι ότι καλύτερο για τον Χειμώνα. Συγχαρητήρια :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 17 Δεκεμβρίου 2014 #14 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Κάλως ήρθες στο forum Βαθιά λίμνη με φυτά και καταρράκτη. Μια χαρά την κόβω !!! Θα ήθελα να μου πεις πόσα λίτρα είναι η λίμνη σου. Τι βάθος έχει (φαίνεται ΠΟΛΥ βαθύ). Τι αντλία έχεις. Τι φίλτρα. Μόνο και μόνο για τα 7 ΚΟΙ καλό είναι να υπάρχει μια λίμνη το λιγότερο 6 κυβικά. Επίσης δεν βλέπω αεραντλία. Τα ΚΟΙ έχουν ανάγκη από μπόλικο οξυγόνο ιδικά το καλοκαίρι. Φαγητό: Οι πληροφορίες που σου έδωσαν ποιο πάνω οι "συνάδελφοι" είναι σωστές και χρήσιμες. Αναλόγως με την θερμοκρασία του νερού της λίμνης πρέπει να δίνουμε και διαφορετική τροφή. Ο "pigasos21" είναι αναρτήσει αυτό πριν από 2 μήνες.. Τα ΚΟΙ η και τα χρυσόψαρα δεν έχουν στομάχι. Αν ταΐζουμε σε χαμηλές θερμοκρασίες η τροφή θα μείνει στο έντερο και θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα λόγο του ότι απουσιάζουν τα ένζυμα που απαιτούνται για την πέψη των τροφίμων. Για αυτό προσοχή στις τροφές που δίνουμε τον χειμώνα. Υπάρχουν και ποιοτικές τροφές που μπορείς να τους δίνεις σε θερμοκρασίες λιγότερο από 10C. Προσωπικά χρησιμοποιούσα την Hikari. Παραγγελία έκανα από το εξωτερικό. Τώρα κάνει άλλος τις παραγγελίες. Γνωρίζω ότι είναι ΑΑ ποιότητα... άλλες πληροφορίες δεν ξέρω. Χρησιμοποιώ 2 τροφές. Όταν η θερμοκρασία φτάνει τους 16C ρίχνω και τις 2 τροφές. Όταν πέφτει και άλλο η θερμοκρασία, σταδιακά ελαττώνω την καλοκαιρινή (μέχρι που την σταματάω) και αυξάνω την χειμωνιάτικη. Αλάτι: Το προμηθεύομαι είτε από το ΜΑΚΡΟ στην Αθήνα είτε από ένα συνοικιακό supermarket στο χωριό μου. Αναλυτικά έχω γράψει εδώ: http://www.aquazone.gr/forums/topic/84690-adhu-aiynia-oaa-essiic/?p=987716 Την επόμενη φορά ίσως κάνω στα ΚΟΙ ξεχωριστά μπάνιο εκτός λίμνης. Δεν είναι απαραίτητο να τους ρίχνεις αλάτι. Καλό είναι να γίνεται προληπτικά. Ελπίζω να σε κάλυψα για αρχή. Ότι άλλο θες εδώ είμαστε. Υ.Γ. Στο βίντεο φαίνεται ότι έκανες σωστή μελέτη για την κατασκευή της λίμνης σου. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 17 Δεκεμβρίου 2014 Author #15 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Τι λες τώρα, φοβερή κατασκευή, Μπράβο σας, και το βάθος που δώσατε στη μέση είναι ότι καλύτερο για τον Χειμώνα. Συγχαρητήρια :bow: Σε ευχαριστώ πολύ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 17 Δεκεμβρίου 2014 Author #16 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Στον ALIENS δεν ξερω πρώτα τι να απαντήσω , λοιπον αεραντια εχω αυτην της OASE την 1000 έτσι όπως την βλέπεις όταν έκανα το βίντεο δεν ειχα μεσα ψάρια γι αυτο κ δεν την βλέπεις .... φίλτρο εχω επισης της OASE την 16000 μαζί την αντλία της oase aquamax , αλλά φέτος την άνοιξη θα κάνουμε κ 1 Bakki shower ανοξείδωτο με 3 ή 4 ράφια κ θα βαλουμε μια 2 αντλία που έχω πάρει επίσης πολύ καλή για 12000 λίτρα . Η λίμνη μας είναι 6.750 Λίτρα σύμφωνα με το γέμισμα κ το ρολόι του νερού , οι διαστάσεις είναι 3,80 x 3,50 και βάθος 1,75 αυτές είναι οι καθαρές διαστάσεις χωρίς πέτρες κλπ. Η διαμόρφωση μας δεν τελείωσε ακομα περιμετρικα .... θα προσπαθήσουμε φέτος . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 17 Δεκεμβρίου 2014 Author #17 Share 17 Δεκεμβρίου 2014 Ευχαριστώ πολύ όλους για την βοήθεια , αλλα όλα αυτα για το πότε ταίζουμε και δεν ταίζουμε τα ξέρω , δεν ξύπνησα μια μέρα κ είπα θα κάνω Λίμνη ...... κανέναν που να έχει τροφή HIKARI (στείλτε LINK ) και να μπορώ να παραγγείλω από Ιντερνετ ????? Στην Κομοτηνή με το ζώρι βρίσκω sera επίσης αν παραγγείλω απο Αγγλία τα μεταφορικά ειναι διπλάσια απο το κόστος της τροφης .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aliens 18 Δεκεμβρίου 2014 #18 Share 18 Δεκεμβρίου 2014 Έχετε κάνει τρομερή δουλεία στην λίμνη. Έχετε δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για τα ψάρια σας. Μπράβο !!! Και εγώ από Αγγλία έπαιρνα την τροφή. Είτε παράγγελνα και άλλα πράγματα (π.χ. φίλτρα) οπότε μου ερχόταν ούτως σι άλλος ένα μεγάλο πακέτο, είτε περίμενα πότε θα κατέβει ο αδελφός μου από UK και να μου φέρει. Από ότι είδα τώρα ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πρέπει να είναι ο : OASIS AQUA & PET 52 AG.KONSTANTINOU STR., 104 37 ATHENS, GREECE Tel. +(30) 2105 221 309 Fax. +(33) 2105 230 085 e-mail: aquarius1@otenet.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
japetus 18 Δεκεμβρίου 2014 #19 Share 18 Δεκεμβρίου 2014 Με γεια και να χαίρεσαι τη λίμνη και τα κόι σου! Στην δική μου λίμνη, σταματώ να ταϊζω το χειμώνα και μόνο αν έχει καλό καιρό ρίχνω πού και πού λίγη τροφή αν δω ότι την δέχονται... Αν ενδιαφέρεσαι, επειδή είχα πάρει τροφή σε κουβά 40λιτρο και δεν έχω τελειώσει πάνω από τον μισό δυο χρόνια τώρα, ευχαρίστως να σου δώσω όση θέλεις. Στην ίδια πόλη μένουμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 18 Δεκεμβρίου 2014 Author #20 Share 18 Δεκεμβρίου 2014 Έχετε κάνει τρομερή δουλεία στην λίμνη. Έχετε δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για τα ψάρια σας. Μπράβο !!! Και εγώ από Αγγλία έπαιρνα την τροφή. Είτε παράγγελνα και άλλα πράγματα (π.χ. φίλτρα) οπότε μου ερχόταν ούτως σι άλλος ένα μεγάλο πακέτο, είτε περίμενα πότε θα κατέβει ο αδελφός μου από UK και να μου φέρει. Από ότι είδα τώρα ο αντιπρόσωπος στην Ελλάδα πρέπει να είναι ο : OASIS AQUA & PET 52 AG.KONSTANTINOU STR., 104 37 ATHENS, GREECE Tel. +(30) 2105 221 309 Fax. +(33) 2105 230 085 e-mail: aquarius1@otenet.gr Σε ευχαριστώ πολύ , αγαπώ όλα μου τα ζώα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 18 Δεκεμβρίου 2014 Author #21 Share 18 Δεκεμβρίου 2014 Με γεια και να χαίρεσαι τη λίμνη και τα κόι σου! Στην δική μου λίμνη, σταματώ να ταϊζω το χειμώνα και μόνο αν έχει καλό καιρό ρίχνω πού και πού λίγη τροφή αν δω ότι την δέχονται... Αν ενδιαφέρεσαι, επειδή είχα πάρει τροφή σε κουβά 40λιτρο και δεν έχω τελειώσει πάνω από τον μισό δυο χρόνια τώρα, ευχαρίστως να σου δώσω όση θέλεις. Στην ίδια πόλη μένουμε.. Σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ πήρα τελικα απο το ebay , θα χαρώ να βρεθούμε να δείς την Λίμνη απο κοντα αν θέλεις , να δώ κ την δικια σου να μου δώσεις κ μερικες συμβουλές γιατί είμαι καινουρια σε αυτον τον τομέα , αν και πριν να την κάνουμε επισκέφθηκα στο εξωτερικο εναν εκτροφέα koi , Sturgeon και Common carp και πήρα 1 τσουβάλι 20 κιλα απο αυτο που χρησιμοποιεί αυτος στα koi του αλλα δεν κάνει για θερμοκρασιες κάτω απο 12 βαθμους και τα δικα μου πεινανε τα βλεπω.... δεν τα ταιζω πολύ παρακολουθω κ την θερμοκρασια , μεχρι τώρα δεν έχει πέσει κάτω απο τους 12 τους δινω γεωσκώλυκες έναν για τον κάθε ένα )) Τώρα ανοίγω μια μεγάλη παρένθεση , ο εκτροφέας που πήγα στέλνει Koi σε όλη την Ευρώπη τα ψαρια του ήταν φανταστικα !!! Είχα μεινει άφωνη και μου ειχε πει αν κανεις Λίμνη Θα υπολογίζεις 1 ΚΥΒΙΚΟ για καθε Koi όλα του τα Koi ήταν πάνω απο 40 πόντους που πουλούσε κ είχε 5 διαφορετικα είδη..... Είδα Sturgeon σαν δελφίνια ..... όσοι αγαπάτε τα Koi πρέπει να επισκεφθείτε μια φάρμα ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!! Επειδη έχω σκοπό να ξαναπάω θα βάλω κ φωτο κ βιντεο απο το επόμενο ταξίδι !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Kallergis 17 Μαρτίου 2015 #22 Share 17 Μαρτίου 2015 (edited) ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΛΙΜΝΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΑΛΓΗ! ΚΡΙΜΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΑ! ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑΙΖΕ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ! ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ! ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΗ!!! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! Έγινε επεξεργασία 17 Μαρτίου 2015 - Giorgos Kallergis Link to comment Share on other sites More sharing options...
dpap 17 Μαρτίου 2015 #23 Share 17 Μαρτίου 2015 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΛΙΜΝΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΑΛΓΗ! ΚΡΙΜΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΑ! ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑΙΖΕ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ! ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ! ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΗ!!! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες καθώς είναι κανονισμός του φόρουμ. Καλώς ήρθες στην παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Artemisia Kou 13 Απριλίου 2015 Author #24 Share 13 Απριλίου 2015 ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ Η ΛΙΜΝΗ ΣΟΥ ΦΙΛΕ! ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ ΠΗΓΕ ΧΑΜΕΝΟ ΤΟ ΕΦΑΓΕ Η ΑΛΓΗ! ΚΡΙΜΑ! ΕΓΩ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕΒΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΓΙΝΕ ΑΣΤΑ! ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΤΑΙΖΕ ΤΑ ΨΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ 2 ΜΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΟΚ! ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙ ΑΝΤΕΧΟΥΝ 15 ΜΕ 20 ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΦΗ! ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΓΗ!!! ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΡΩΙ ΒΡΑΔΥ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙΣ ΣΕ ΣΤΥΛ ΜΑΚΑΡΟΝΑΚΙ! ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΟΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΙΔΙΕΣ! ΜΗΝ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια , ειμαι φίλη και όχι φίλος . Βασικά το χρώμα που την βάψαμε ειναι μη τοξικό για ψάρια και το παραγγείλαμε απο Γερμανία σε πράσινο αλλα ήρθε μπλέ , οπότε όταν έπιασε πρασιναδα χάρη μας έκανε !!! χαχαχχα. Όσο για τα Κοι βγάλανε τον φετινό χειμώνα με πολλές παγωνιές και συνεχόμενο -13 για περίπου 1 μήνα . Κάνανε να φάνε πολύ καιρο , πείνα καταραμένη ..... τώρα τρώνε να αναπληρώσουν τα κενά ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος